goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Italië dankt Nederland - BuitenlandOranje zorgt voor bierbuik »
Advertentie

17-06-08

Enorm lek toont E3-line up Microsoft en Activision

Enkele slimme gamers hebben een ware vloedgolf van informatie los weten te peuteren over nog niet aangekondigde games van uitgevers Microsoft en Activision. De info is afkomstig van een marketingbureau die haar site niet echt goed beveiligd had.

Als eerste werd Microsoft's idee voor avatars gelekt. Dit zijn karakters die eigenaars van de Xbox 360 in elkaar kunnen zetten om vervolgens als virtuele alter ego voor de speler te dienen. Het lijkt wel verdacht veel op de Mii's van Nintendo...

Ook het derde deel in de Forza Motorsports-serie kwam aan het licht. Hier werd nog niet veel over verklapt, behalve dat het spel op twee dvd's geleverd zal worden omdat niet alle content op één schijfje past.

Follow up:

Het laatste stukje gelekte info van Microsoft draait om Lips, een karaokegame die wel erg op SingStar lijkt. Het spel zal 'interactieve' microfoons gebruiken met een ingebouwde bewegingssensor, zodat er gedanst kan worden in het spel. Ook zal het mogelijk zijn om eigen muziek in het spel te verwerken.

Op het vlak van Activision zijn enkele nieuwe Spider-Man-games gelekt. Zo is er Spider-Man Vs. Marvel Zombies, waarbij de spinnenman het tegen zombieversies van andere superhelden moet opnemen. Ook komt de uitgever met een Spider-Man-spel die gebruikt maakt van het balance board voor de Wii. Tenslotte zal de spinnenman figureren in de game Spider-Man: Web of Darkness. Over deze laatste is nog geen informatie beschikbaar.

Ook Tony Hawk keert weer terug naar de spelcomputers. Zo zal Tony Hawk's Huck Jam een 'skateboard' met bewegingssensoren gebruiken voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versie. Wellicht gebruikt de Wii-variant gewoon het balance board?

Het onlangs aangekondigde Guitar Hero 4 zal een nieuw soort nepgitaar kennen. De hals van het apparaat zal aanrakingsgevoelig zijn, zodat solo's voortaan op de hele hals gespeeld kunnen worden. Hoe dit precies gaat werken, is nog onbekend. Ondermeer The Doors, Foo Fighters, Jimi Hendrix, Korn en Ozzy Osbourne zullen volgens de gelekte info in deeltje vier te horen zijn.

Alle bovenstaande informatie is afkomstig van de bezoekers van het NeoGaf-forum. Omdat het om niet bevestigde details gaat, dient alle gevonden informatie vooralsnog als 'gerucht' bestempeld te worden. Desondanks is dit lek van een dergelijke grootte met zoveel beeldmateriaal dat het allemaal erg waarschijnlijk lijkt.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 23:01:39, 492 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,186)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,699)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,242)
 • Redacteur gezocht! (183,560)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,089)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,561)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,715)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,373)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,296)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,035)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2346501',
FROM_UNIXTIME(1568585732), '/index.php/2008/06/17/enorm_lek_toont_e3_line_up_microsoft_en_', 'direct', '', NULL, 1, '35.172.100.232', 625 )