goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Meeste werknemers ook buiten werktijd bereikbaarManagers houden telewerken tegen »
Advertentie

10-05-08

Spuugzat van de inbraken

Een ondernemer uit Almere is de inbraken bij zijn bedrijf zo spuugzat dat hij voor zijn pand een betonnen muur van één meter hoogte heeft laten optrekken om criminelen buiten de deur te houden. Dit weekend werd er bij hem op bedrijventerrein Gooisekant voor de derde maal in twee maanden tijd een ramkraak gepleegd.

De politie kreeg de daders bijna te pakken. De ramkrakers hadden hun gestolen waar, computeronderdelen, in een busje overgeladen die door de politie tot in Naarden werd achtervolgd. Daar wisten de dieven alsnog te ontsnappen. De Almeerder is de overlast aan zijn bedrijf inmiddels zo spuugzat dat hij wil vertrekken uit Almere.

Follow up:

Na de eerste ramkraak had de man ijzeren palen voor een aluminium roldeur laten plaatsen. Daar lieten de criminelen zich niet door weerhouden. Zij verwijderden de palen met een slijptol en gaven vervolgens met hun auto vol gas, richting rolluik. De betonnen muur is bedoeld om inbrekers tegen te houden die een gewone deur van het bedrijf willen openrammen. Dat de man zo vaak doelwit is van inbrekers komt volgens hem omdat in zijn bedrijf voorheen het online winkelbedrijf Tell Sell was gevestigd. Vermoedelijk denken inbrekers dat dit nog steeds het geval is, waarbij ze hun slag menen te kunnen slaan door kostbare goederen goederen mee te nemen.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 16:01:12, 285 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,083)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,260)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,923)
 • Redacteur gezocht! (184,249)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,180)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,569)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,253)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,632)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,601)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,834)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,577)
 • More...


Archief


XML Feeds