goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Onderzoek: zon tegen depressie ouderenGeld wordt steeds minder waard »
Advertentie

08-05-08

Compleet nieuw gezin doet intrede in GTST

Voor het eerst in de achttienjarige geschiedenis van de langstlopende Nederlandse soap, GTST, wordt er naast de families Sanders en Alberts een compleet nieuw gezin geïntroduceerd, dat op donderdag 22 mei voor het eerst te zien is bij RTL 4. Dat meldt RTL Nederland vandaag. Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, vertelt: “GTST is een belangrijke pijler voor RTL 4. Zoals bij alle grote dagelijkse soaps ter wereld, wordt er goed gekeken naar nieuwe mogelijkheden.”

Erland Galjaard: “Met een nieuw gezin, frisse verhaallijnen en nieuw talent, vaart ook ‘GTST’ de koers van RTL 4: Vernieuwen en eigentijds zijn, maar ook herkenbaar en vertrouwd blijven.”

Follow up:

De familie Huygens, bestaande uit vader Martijn (Peter Post), moeder Irene (Anita Donk), dochter Ronja (Alexandera Alphenaar) en zoon Dex (Emiel Sandtke), is een warm en modern gezin. Alle gezinsleden krijgen op hun eigen manier te maken met de andere inwoners van Meerdijk, vertelt uitvoerend producent Gerd Jan van Dalen: “Op deze manier kunnen we weer nieuwe verhalen vertellen, waar ook de bestaande karakters weer een rol in gaan spelen.”

Martijn Huygens (45) is huisarts en zijn vrouw Irene (44) is psycholoog. Hun dochter Ronja Huygens (24) is afgestudeerd en gaat in Meerdijk op zoek naar een baan, terwijl zoon Dex (21) nog midden in zijn eindexamen jaar zit. De familieleden worden niet geïntroduceerd als nieuwe inwoners van Meerdijk. Ze wonen er al enige tijd en komen via het werk van de ouders in contact met de bestaande personages. “De acteurs hebben reeds de eerste opnames achter de rug en passen in de groep alsof het nooit anders is geweest”, benadrukt Van Dalen.

Peter Post (Martijn Huygens in de serie)
Peter wordt in 1971 geboren in Duitsland en in 1990 wordt hij aangenomen op de toneelschool in Amsterdam. Hij volgt daar een opleiding bij acteerstudio De Trap en doet diverse workshops. Sinds 1992 is Peter in verschillende films te zien, waaronder ‘De Dominee’, ‘Snuf de Hond’ en ‘Oorlogswinter’. Zijn acteerervaring voor televisie is breed en divers door verschillende rollen in vele dramaseries (onder andere ‘Dok 12’, ‘Goudkust’, ‘Ernstige Delicten’, ‘All Stars’, ‘Blauw Blauw’ en ‘Westenwind’.

Anita Donk (Irene Huygens in de serie)
Anita Donk wordt in 1966 geboren in Sydney (Australië). Na het behalen van haar VWO-diploma volgt ze één jaar de toneelschool in Maastricht. Daarna studeert ze Theaterwetenschappen en volgt ze een acteursopleiding in Arnhem. Sinds 2001 is Anita Donk werkzaam als Casting Director bij Harry Clooster Casting en later bij Oi Mundo Casting. De eerste jaren na haar studie werkt ze voornamelijk bij het Maastrichtse toneelgezelschap ‘Het Vervolg’. In 1996, het tweede seizoen van ‘ONM’, speelt ze de rol van diamantsmokkelaar en in 2006 is ze weer in ‘ONM’ te zien in een gastrol. In ‘Het Glazen Huis’ speelde Anita de rol van Nora Westhof en in ‘Ernstige Delicten’ de rol van Christiane van Elst.

Alexandra Alphenaar (Ronja Huygens in de serie)
Alexandra wordt in 1981 geboren en blijkt al gauw voor drie dingen talent te hebben: zang, dans en acteren. In 2004 studeert ze af aan de Academie voor de Kleinkunst in Amsterdam. Door te werken met mensen als Karin Bloemen en Paul de Leeuw schoolt ze zich verder als zangeres, volgt ze acteerworkshops bij onder anderen Peter Römer en Peter Oosthoek en danst bij Eddy de Bie en Stanley Burleson. Van 2004 tot 2005 staat Alexandra met Acda en de Munnik in het theater in ‘Ren Lenny Ren’. Een jaar later speelt ze naast Anthonie Kamerling een rol in de musical ‘Turks Fruit’ en in 2007-2008 in ‘Route 66’ de roadmusical. Op televisie is Alexandra te zien in bijrollen in onder andere ‘ONM’, ‘Parels En Zwijnen’ en ‘Lieve Lust’.

Emiel Sandtke (Dex Huygens in de serie)
Emiel wordt in 1983 geboren in Delft en groeit op in Zeist. Hier begint hij op zevenjarige leeftijd met toneellessen aan het creatief centrum De Werkschuit. Na drie jaar gaat hij naar de Jeugdtheaterschool Mirakel in Amersfoort. Na het behalen van zijn VWO-diploma wordt hij aangenomen aan de Amsterdamse Theater Academie. In zijn tweede jaar doet hij zijn eerste camera-ervaring op met een gastrol in de tv-serie ‘Costa’ en speelt hij in de korte film ‘Burgers/Reizigers’. Daarna wordt Emiel gecast voor één van de hoofdrollen in de succesvolle Vara-serie ‘Vuurzee’ en krijgt hij een rol in de horrorfilm ‘SL8N8’. In het jaar dat hij afstudeert speelt hij in ‘Edward II’ bij theatergroep Teatro, onder regie van Marcus Azzini. Eind van dit jaar zal Emiel te zien zijn in de korte film ‘Drang’ en wordt het vervolg van ‘Vuurzee’ uitgezonden.

Vanaf donderdag 22 mei is de nieuwe familie te zien in GTST.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 02:01:31, 983 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,723)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,404)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (413,132)
 • Redacteur gezocht! (184,497)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,215)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,570)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,431)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,713)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,635)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,993)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,765)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2441656',
FROM_UNIXTIME(1569125672), '/index.php/2008/05/08/compleet_nieuw_gezin_doet_intrede_in_gts', 'direct', '', NULL, 1, '35.175.191.150', 154 )