goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« America's Next Topmodel zorgt voor bloedbadSchat voor kust van Namibië gevonden »
Advertentie

04-05-08

GTA IV-spelers klagen over crashende consoles

Op diverse fora klagen gamers dat Grand Theft Auto IV last heeft van vastlopers. De klachten komen voor op zowel de Xbox 360- als de Playstation 3-versie en er is vooralsnog geen oplossing voorhanden.

Volgens Gamespot 'stromen' de klachten op diverse grote community's binnen. Uit een poll op Neogaf blijkt dat de problemen op beide consoles voorkomen, waarbij de Playstation 3 het iets slechter doet. Afgaande op de meldingen concludeert Neogaf dat met name de oude 60GB-modellen problemen ondervinden, al worden ook problemen gerapporteerd door gebruikers met een nieuwer model van de Sony-console. Het meest voorkomende probleem is het simpelweg vastlopen van console en spel; het beeld slaat dan vast en het geluid loopt nog even door, om daarna ook stil te vallen.

Follow up:

Uit de poll van Neogaf blijkt dat, als de groep stemmers representatief is, ongeveer dertig procent van de gamers last van de bug heeft. In het Verenigd Koninkrijk zou dat betekenen dat bijna 200.000 GTA IV-spelers problemen ondervinden: volgens MCV heeft het spel in dat land namelijk het record voor verkopen op de eerste dag gebroken. Na de eerste 24 uur zouden al 609.000 Britten een exemplaar van de game hebben aangeschaft.

Een oplossing voor de problemen lijkt nog niet voor handen. Volgens de forumgebruikers adviseert de helpdesk van Sony om GTA IV van de console te verwijderen en het vervolgens opnieuw te installeren, maar dat lijkt het probleem niet op te lossen. In een post op het forum van News4gamers, van een gebruiker die claimt een medewerker van Rockstar te zijn, wordt gemeld dat de ontwikkelaar mogelijk later al een patch uitbrengt die de problemen zou moeten verhelpen. Een officiële verklaring, zoals Rockstar na de problemen met Bully: Scholarship Edition uitgaf, is er echter nog niet.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 08:01:34, 695 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,051)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,252)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,919)
 • Redacteur gezocht! (184,248)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,178)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,569)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,253)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,632)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,601)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,834)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,577)
 • More...


Archief


XML Feeds