goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Vakbond wil psychologische keuring voor uitzendingAmerikaanse hacker kraakt elektriciteitsbedrijf in minuten »
Advertentie

14-04-08

Volle bak in de huiskamer van Ali-B

Een rap over de belangrijke actualiteiten van de afgelopen week, gasten die over kleiner, opvallende nieuwtjes komen praten, nationale en internationale artiesten en de buren en andere vrienden die binnenvallen. Dit is in grote lijnen hoe het programma De Flat van Ali B eruit gaat zien.

De setting van het entertainmentprogramma is de huiskamer van Ali B. „De sfeer moet relaxed zijn, ik wil dat mijn gasten zich er op hun gemak voelen.” Iedereen blijft ook zitten na afloop van het interview volgens de rapper. „Het lijkt me interessant om te zien hoe het klikt tussen de gasten en of ze nog vragen voor elkaar hebben.”

Follow up:

Wie zijn gasten gaan worden, kan Ali B nog niet zeggen. „Denk aan nationale en internationale artiesten en mensen die 'iets' met het nieuws hadden. Zo probeer ik namelijk de man naar mijn show te halen die wereldkampioen fluiten was.” Bekende politieke gasten schuiven niet zo snel aan. „Die zitten al bij Pauw & Witteman en Nova. Hoewel, iedereen is welkom. Weet je wie ik heel graag in het programma heb? Prins Willem-Alexander. Ik blijf net zo lang vragen of hij langskomt, tot hij toegeeft. Hij is toch met water bezig, ik heb heel lekker water in mijn huiskamer!“

De 26-jarige rapper kreeg de afgelopen jaren veel aanvragen om een tv-programma te maken, maar geen enkele kon zijn goedkeuring wegdragen. „Het is een vak apart hoor, een programma maken, het moet bij me passen. En ik wilde vanaf het begin tot het einde betrokken zijn bij de ontwikkeling.” Van De Flat zijn voorlopig zes afleveringen gepland. „Daarna zien we wel verder.”

In de show wil hij mensen ook de kans geven berichten over hen zelf te rectificeren. „Je ziet geregeld dat iemand in het nieuws komt en dat het nieuws achteraf niet waar blijkt te zijn. Ik heb het zelf ook vaak genoeg meegemaakt”, zegt hij, onder meer doelend op het relletje in Staphorst eind 2006. Ali B stak toen vuurwerk af bij de lancering van TMF Radio en in regionale kranten verscheen het bericht dat gelijktijdig een begrafenisstoet langskwam. Dat bleek een grove leugen. „In mijn programma krijgt iedereen de kans om de waarheid te vertellen.”

Ali B voorziet geen concurrentie met 'die andere rapper die ook een actualiteitenprogramma gaat presenteren'. Vanaf 21 april is op Veronica de show Lange Frans Stelt Kamervragen te zien. „Lange Frans en ik zijn heel anders, we reageren anders op onderwerpen. Ook al zouden we een identiek format hebben, dan nog werd het programma heel anders. Ik geloof dat zijn show ook meer over complottheorieën gaat. Het klinkt in ieder geval serieuzer dan mijn programma.”

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 00:01:35, 218 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,155)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,694)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,236)
 • Redacteur gezocht! (183,557)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,086)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,561)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,715)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,373)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,296)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,035)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2345499',
FROM_UNIXTIME(1568580741), '/index.php/2008/04/14/volle_bak_in_de_huiskamer_van_ali_b', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.235.220', 625 )