goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Nep Patrick Kluivert acief op hyves
Egypte tegen film Geert Wilders
12-jarige dreigt leerkracht 'door zijn kop te schieten'
Henk Westbroek opgelicht op E-bay
Wildplasser behoorlijk 'pissig' na emmer koud water
Sexy Sacramento Kings cheerleaders uitgelekt
Bedrijven sjoemelen met gevaarlijk afval
EA experimenteert met head tracking in Boom Blox
Nieuwe anti-rook hype: 'Condoomblowen'
Spraakmakende speeches op dvd
Palmolie-import bedreigt mensenrechten
Microsoft publiceert lijst met door Vista SP1 geplaagde software
Potgrond kan bron legionella zijn
15 procent riskeert armoede
Bank geeft 3,4 miljoen euro aan klant
Elke dag 200 keer klaarkomen...
Sokken voor diabetici
Draadloze lader
Slachtoffer houdt mond
Mobiel bereik op de maan
Veel stress op werk
Ashton Kutcher trakteerde op hepatitis A
Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
Vote

03-03-08

Nep Patrick Kluivert acief op hyves

Een onbekend persoon doet zich op de populaire community hyves voor als Patrick Kluivert. De 'echte' Patrick is hier natuurlijk niet blij mee.

"Ik zit zelf niet op Hyves", vertelt Patrick aan RTL Boulevard. "Het is verschrikkelijk als iemand met je naam rondbazuind. Voor mijzelf is de schade indirect, maar het mag écht niet gebeuren."

Lees meer »

Permalink 23:01:49, 2298 hits, CategoriŽn: Nu
Egypte tegen film Geert Wilders

Egypte betreurt de plannen van Geert Wilders om een anti-Koranfilm te maken. ,,Het is jammer dat Europese wetgevers en politici stemmen willen winnen door de heilige waarden en religies van anderen aan te vallen'', aldus een woordvoerder van de minister van Buitenlandse Zaken.

PVV-leider Geert Wilders wil in maart zijn film Fitna uitbrengen, wat beproeving betekent. Volgens hem is het Arabische begrip fitna ook synoniem voor 'het kwaad'.

Lees meer »

Permalink 23:01:15, 669 hits, CategoriŽn: Nu
12-jarige dreigt leerkracht 'door zijn kop te schieten'

Het team Tilburg West heeft op zijn woonadres een 12-jarige Tilburgse jongen aangehouden die verdacht wordt van het bedreigen van twee docenten, die beiden aangifte deden. Het incident vond plaats op vrijdagochtend 25 januari 2008 in een middelbare school in het werkgebied van het politieteam. De politie benadrukt dat dergelijke zaken hoog opgenomen worden en dat dreigementen geuit door leerlingen naar docenten niet getolereerd worden.

Alvorens tot de arrestatie over te gaan heeft de recherche eerst een vooronderzoek ingesteld. De verdachte ontkende de bedreigingen.

Lees meer »

Permalink 22:01:01, 570 hits, CategoriŽn: Nu
Henk Westbroek opgelicht op E-bay

Henk Westbroek dacht een mooi religieus beeld op de kop getikt te hebben op E-bay. Erg verveldend dus dat de aankoop nooit bij hem is aangekomen terwijl hij wel al betaald had.

"Ik ben gewoon opgelicht", vertelt een boze Henk aan RTL Boulevard. "En bovendien met stilzwijgende toestemming van E-Bay. Ik had een mooi heilig beeld aangeschaft en kreeg toen van E-Bay zelf de melding dat er iets mis was met de aanbieder en dat er sprake was van fraude."

Lees meer »

Permalink 21:01:14, 2233 hits, CategoriŽn: Nu
Wildplasser behoorlijk 'pissig' na emmer koud water

In een woning in de wijk Hulsdonk is een 29-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling en vernieling. Het slachtoffer, een 48-jarige inwoner uit Roosendaal deed aangifte.

Het slachtoffer zag bij thuiskomst dat zijn 29-jarige buurman via de afrastering urineerde in zijn achtertuin. Het slachtoffer was het met deze actie niet eens en gooide een emmer water in de richting van de verdachte. Tussen beiden ontstond een woordenwisseling waarop de verdachte een vloertegel en dakpannen gooide in de richting van zowel de 48-jarige man als zijn woning. Er ontstond schade aan de garagedeur, keukendeur en poortdeur.

Permalink 20:01:28, 1034 hits, CategoriŽn: Nu
Sexy Sacramento Kings cheerleaders uitgelekt

Ophef bij footballteam Sacramento Kings: privékiekjes van hun cheerleaders zijn per ongeluk uitgelekt.

De leiding van de sportclub is niet heel blij met de sexy foto's waarop de meiden in hun uniformpje flink wat drank achterover slaan.

Lees meer »

Permalink 19:01:17, 7126 hits, CategoriŽn: Lekker
Bedrijven sjoemelen met gevaarlijk afval

Na een uitgebreidt onderzoek naar de handel, de opslag en het vervoer van gevaarlijk (magnesiumhoudend) afval bij bedrijven in onder andere de Eemshaven bijkt er veel mis te zijn. Er is vastgesteld dat meerdere bedrijven vergunningsvoorschriften overtraden en onzorgvuldig handelden met gevaarlijk afval. Een van de bedrijven probeerde hiermee financieel voordeel te verkrijgen.

Het onderzoek richtte zich op vier bedrijven. Twee bedrijven zijn gevestigd in de Eemshaven. De andere bedrijven zijn een transportbedrijf en de inmiddels failliete producent van het afval in Farmsum.

Lees meer »

Permalink 18:01:47, 1113 hits, CategoriŽn: Nu
EA experimenteert met head tracking in Boom Blox

Boom Blox, een puzzelspel dat momenteel door EA voor de Wii wordt ontwikkeld, krijgt ondersteuning voor head tracking. De benodigde hardware zou opmerkelijk goedkoop zijn.

De ondersteuning voor head tracking werd onverwacht door EA-ontwikkelaar Louis Castle gepresenteerd tijdens een presentatie op de Game Developers Conference in San Francisco. Door een aantal infraroodsensoren op het hoofd te plaatsen kon hij de camera in de 3d-omgeving van Boom Blox besturen.

Lees meer »

Permalink 17:01:43, 617 hits, CategoriŽn: Nu
Nieuwe anti-rook hype: 'Condoomblowen'

Na 1 juni 2008 mag er in de horeca niet meer gerookt worden. Dus ook niet meer geblowt in de coffeeshop. Of de nieuwste hype daar alvast op vooruit loopt is niet bekend maar het 'blowcondoom' lijkt het helemaal te worden.

Volgens de lokale nieuwszender AT5 is het in Amsterdam inmiddels een echte hype. De pure wiet wordt verdampt en opgevangen in een ballon. Vanuit de blowcondoom kan dan een 'haaltje' genomen worden zonder dat iemand er last van heeft. Al hoewel waar moet de gebruiker zijn rook vervolgens heen blazen?

Permalink 16:01:47, 572 hits, CategoriŽn: Nu
Spraakmakende speeches op dvd

De beroemdste toespraak is misschien wel die van Martin Luther King met zijn 'I have a dream'. B-motion bv verzamelde tientallen spraakmakende redevoeringen en zette die op dvd onder de naam Greatest Speeches.

Op de drie schijfjes staan toespraken van onder anderen Franklin D. Roosevelt, John F. Kennedy, Richard M. Nixon, William J. Clinton, Ronald Reagan, Jesse Jackson en George Bush. Het gaat om bekende en spraakmakende speeches zoals die van Kennedy ('Ich bin ein Berliner'), Reagan bij de Brandenburger Tor in Berlijn, Roosevelts State of the Union na het bombardement op Pearl Harbor en die van generaal Douglas MacArthur in 1951 ('Old soldiers never die'). De dvd ligt vanaf 13 maart in de winkels.

Permalink 15:01:56, 751 hits, CategoriŽn: Nu
Palmolie-import bedreigt mensenrechten

De productie van palmolie in Indonesië gaat gepaard met schendingen van mensenrechten. Families worden met geweld door de sector van hun land verjaagd om plaats te maken voor palmoliebedrijven.

Pesticiden en kunstmest vervuilen het drinkwater. Voornamelijk vrouwen ondervinden schade, omdat zij als gifsproeiers werken op de plantages.

Dat staat in een rapport dat Milieudefensie aan minister Bert Koenders (Ontwikkelingssamenwerking) wil aanbieden. De organisatie vindt dat Nederland moet stoppen met de import van palmolie en dat de verwerking van eetbare oliën in biobrandstoffen niet mag worden gestimuleerd.

Lees meer »

Permalink 15:01:14, 552 hits, CategoriŽn: Nu
Microsoft publiceert lijst met door Vista SP1 geplaagde software

Microsoft heeft een lijst gepubliceerd waarin het opsomt welke software niet met Service Pack 1 voor Windows Vista werkt. De pagina bevat nog geen uitputtende lijst: Microsoft raadt aan bij problemen met niet-vermelde software eerst de pc te herstarten en het probleem met de softwareleverancier op te nemen. De software die Microsoft wel noemt, wordt in drie groepen ingedeeld: software die door SP1 geblokkeerd wordt, software die niet onder SP1 draait en software die minder goed onder SP1 functioneert.

Opmerkelijk is de eerste categorie: Microsoft blokkeert een aantal programma's na installatie van Service Pack 1, waaronder antivirussoftware van Bitdefender en Trend Micro. De softwarereus doet dat overigens met goedkeuring van de leverancier van de geblokkeerde software: van de opgesomde geblokkeerde software zijn nieuwe versies beschikbaar die geen problemen met SP1 vertonen.

Lees meer »

Permalink 14:01:31, 630 hits, CategoriŽn: Nu
Potgrond kan bron legionella zijn

De overheid moet potgrond veel beter controleren op de legionellabacterie. Daarvoor pleit legionelladeskundige Jeroen den Boer in een onderzoek waarop hij binnenkort promoveert. Het magazine van het Amsterdamse AMC-ziekenhuis publiceert een artikel over zijn onderzoek.

Ook moet er volgens de promovendus veel meer aandacht komen voor koeltorens als potentiële besmettingsbronnen en drinkwater dat uit meren en rivieren wordt gewonnen.

Het huidige preventiebeleid van de overheid schiet volgens de promovendus ernstig tekort. Het is veel te algemeen, vindt hij, en mist daardoor zijn doel.

Lees meer »

Permalink 13:01:46, 692 hits, CategoriŽn: Nu
15 procent riskeert armoede

Bijna 15 procent van de Nederlandse kinderen riskeert de kans om in armoede op te groeien. Dat blijkt uit cijfers van de Europese Commissie die worden gepresenteerd.

Van de 78 miljoen Europeanen die in armoede leven, zijn 19 miljoen kinderen. In het rapport Sociale bescherming en Sociale insluiting 2008 doet het dagelijks bestuur van Europa aanbevelingen aan de lidstaten om de armoede in gezinnen terug te dringen.

Lees meer »

Permalink 12:01:20, 499 hits, CategoriŽn: Nu
Bank geeft 3,4 miljoen euro aan klant

Een New Yorker is aangeklaagd omdat hij 2 miljoen dollar (1,4 miljoen euro) van zijn rekening had gehaald. Geld waarvan hij niet de eigenaar was.

Benjamin Lovell wordt beschuldigd van diefstal. Hij beweerde al in december dat hij onmogelijk de eigenaar kon zijn van al dat geld. De bank wilde hier niets van horen en verzekerde hem dat hij er de eigenaar van was.

Lees meer »

Permalink 11:01:58, 549 hits, CategoriŽn: Nu
Elke dag 200 keer klaarkomen...

Een 24-jarige Amerikaanse vrouw komt elke dag 200 keer klaar. De vrouw lijdt aan een speciale ziekte.

Het moet je maar overkomen: net als Sarah Carmen tweehonderd keer per dag klaarkomen. De vrouw heeft te kampen met het Permanent Sexual Arousal Syndrome.

In tegenstelling tot wat je zou denken is dit geen pretje, want de vrouw krijgt zelfs al een orgasme als ze over een verkeersdrempel rijdt.

Lees meer »

Permalink 10:01:16, 941 hits, CategoriŽn: Nu
Sokken voor diabetici

Last van voetbeschadigingen? X-Socks komt met ideale sokken, helemaal voor diabetici. Onlangs is uit het proefschrift van sportarts Stephan Praet geconcludeerd dat wandelen ter bestrijding van diabetes type 2 net zo goed helpt als programma's voor medische fitness.

Wie tijdens het wandelen ook nog de X-Sock Silver NODOR draagt ontdekt de wereld van happy feet! Hoe dat komt: in deze speciale sokken is zilver verwerkt, dat al sinds de Romeinse tijd een genezende en desinfecterende werking heeft.

Permalink 09:01:47, 480 hits, CategoriŽn: Nu
Draadloze lader

Op reis voor korte tijd, dan is het niet nodig om een oplader met stekker en al mee te nemen voor je mobiele telefoon. Bovendien ben je dan ook nog afhankelijk van verbindingselementen voor buitenlandse stopcontacten. Allemaal onhandig dus. Een handige reislader voor je digitale gadgets is in dat geval de Powerchimp.

Heeft ook een ingebouwde led-zaklamp. Het apparaatje werkt simpelweg op twee meegeleverde oplaadbare NiMH AA-batterijen en kan, via de meegeleverde aansluitkabel, telkens weer worden opgeladen via een USB-poort. Altijd energie voor je telefoon, pda, mp3-speler of portable gameconsole. € 34,95.

Permalink 08:01:55, 512 hits, CategoriŽn: Nu
Slachtoffer houdt mond

Slachtoffers van misdrijven maken weinig gebruik van het recht om mondeling hun verhaal te doen tijdens een strafzaak. In 95 procent van de rechtszaken verkiezen zij een schriftelijke verklaring af te leggen. Het spreekrecht wint wel aan populariteit.

Dat blijkt uit een onderzoek dat Slachtofferhulp Nederland vrijdag heeft gepresenteerd. Daaruit komt tevens naar voren dat slachtoffers, rechters en het Openbaar Ministerie (OM) tevreden zijn over de vrij nieuwe methoden van inspraak tijdens een zitting.

Lees meer »

Permalink 07:01:09, 512 hits, CategoriŽn: Nu
Mobiel bereik op de maan

Mobiel bellen kan straks vanaf de Zuidpool. Niets bijzonders? Toch wel, want het gaat om de Zuidpool van de maan. Daar wil het Britse National Space Centre astronauten over vier jaar mobiel laten bellen, meldde lifestylemagazine Bright.nl.

Tijdens de Moonlite-missie in 2012 komt er een permanente basis op de maan en kunnen astronauten met mobiele telefoons naar het thuisfront bellen, aldus het Britse ruimtevaartcentrum. Mobiel internet komt er ook, maar ver beneden snelheden die aardbewoners gewend zijn.

Lees meer »

Permalink 02:01:24, 334 hits, CategoriŽn: Nu
Veel stress op werk

Ruim een kwart van de Nederlandse werknemers ervaart (zeer) vaak stress op het werk. Dat is minder dan vorig jaar, toen 34 procent klaagde over stress. Bovendien blijkt Nederlands personeel meer relaxed dan collega's in België en Frankrijk. Van onze zuiderburen klaagt 42 procent van de werknemers over stress en van de Fransen 36 procent.

Dat blijkt uit een gepubliceerd onderzoek van Zebrazone, waarvoor ongeveer 2230 Nederlanders in loondienst zijn ondervraagd. Een hoge werkdruk wordt door de meesten (58,5 procent) als grootste veroorzaker van stress genoemd. Verder wijst bijna de helft op slechte werkomstandigheden.

Lees meer »

Permalink 01:01:51, 504 hits, CategoriŽn: Nu
Ashton Kutcher trakteerde op hepatitis A

Ashton Kutcher heeft tijdens zijn dertigste verjaardag zijn gasten op Hepatitis A getrakteerd... Eén van de obers op het feest blijkt het virus te hebben opgelopen.

Hierdoor hebben beroemdheden als Madonna, Bruce Willis, Gwyneth Paltrow en Demi Moore zijn mogelijk het virus opgelopen, schrijft De Pers.

De Amerikaanse acteur gaf twee weken terug een groot feest in de hippe club Socialista in New York. Heel Hollywood was er op uit getrokken om de verjaardag van Kutcher te vieren.

Iedereen die de club tussen 7 en 9 februari heeft bezocht, is inmiddels opgeroepen om zich te laten testen op het besmettelijke virus. De gezondheidsdienst van New York biedt alle bezoekers van de club een gratis vaccinatie tegen het virus aan.

Lees meer »

Permalink 00:01:21, 611 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
VoteCategoriën


 << < Maart 2008 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,396)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,762)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,321)
 • Redacteur gezocht! (183,713)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,102)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,562)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,856)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,616)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,446)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,429)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,177)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2354304',
FROM_UNIXTIME(1568629389), '/index.php/2008/03/03/?jal_no_js=true&poll_id=17', 'direct', '', NULL, 1, '18.204.2.53', 625 )