goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Egypte tegen film Geert WildersHenk Westbroek opgelicht op E-bay »
Advertentie

03-03-08

12-jarige dreigt leerkracht 'door zijn kop te schieten'

Het team Tilburg West heeft op zijn woonadres een 12-jarige Tilburgse jongen aangehouden die verdacht wordt van het bedreigen van twee docenten, die beiden aangifte deden. Het incident vond plaats op vrijdagochtend 25 januari 2008 in een middelbare school in het werkgebied van het politieteam. De politie benadrukt dat dergelijke zaken hoog opgenomen worden en dat dreigementen geuit door leerlingen naar docenten niet getolereerd worden.

Alvorens tot de arrestatie over te gaan heeft de recherche eerst een vooronderzoek ingesteld. De verdachte ontkende de bedreigingen.

Follow up:

De leerkrachten deden beiden aangifte bij de politie. Een 26-jarige onderwijzer verklaarde dat de bedreigingen door de leerling geuit werden nadat hij had ingegrepen bij een opstootje. De docent zag namelijk dat de verdachte een medescholier een harde duw gaf waardoor deze bijna tegen een deurkozijn botste. De leerkracht sprak de 12-jarige jongen aan op zijn gedrag en wilde hem op de gang zetten. Hieraan gaf de scholier geen gevolg. Pas nadat een collega docent er bij kwam staan, ging de knaap al mokkend naar de gang.

Na de les kwam de aangever bij de betrokken leerling terug op het incident. Tijdens dit gesprek zette de verdachte een grote mond op waarbij de leerling tot twee keer toe de docent bedreigde met uitingen als: "een kogel door je kop". Deze bedreigingen worden bevestigd door een 37-jarige collega docent van de aangever, die niet alleen getuige was, maar ook zelf door de recalcitrante leerling was bedreigd.

Hij nam de woedende leerling na het incident mee naar een werkkamer en probeerde daar de jongen te kalmeren. Dit lukte echter niet, de jongen riep daarop daarbij doelend op de andere betrokken leerkracht dat hij die dood zou maken. Daarna liep hij weg de laatste bedreiging nog eens herhalend tegen beide docenten. Aan het bureau ontkende de jongen dat hij de docenten bedreigd had. De politie maakt proces-verbaal op.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 22:01:01, 570 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,669)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,142)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,857)
 • Redacteur gezocht! (184,218)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,154)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,241)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,627)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,589)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,822)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,564)
 • More...


Archief


XML Feeds