goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Meeloper rellen aansprakelijkWeer schietpartij op universiteit Illinois treft 18 slachtoffers »
Advertentie

15-02-08

Sensemakers sommeert redactie goedzo.com om negatief artikel

Op deze pagina stond een artikel getiteld Handleiding oplichten seksbeller dat ging over de heer Joop K. en de ervaringen die hij had met het Almeerse bedrijf Sensemakers. In dit artikel stond onder andere beschreven op welke manier Sensemakers om gaat met "lastige klanten".

Enige tijd geleden kregen wij het verzoek van de Managing Director Rob v.d. B. om het originele artikel, dat hier te lezen was, te verwijderen. De belangrijkste reden hiervoor is, dat via google.com, ons artikel vrij hoog in de resultaten verschijnt, wanneer er wordt gezocht op de bedrijfsnaam Sensemakers. Omdat wij vooral de gehele waarheid willen weergeven, hebben wij dan ook de reactie van dhr. v.d. B. bij het artikel geplaatst en hem hiervan op de hoogte gebracht.

Dit was echter helemaal niet wat dhr. v.d. B wilde, want hij wilde het artikel hoe dan ook, verwijderd hebben. Nou is daar op zich niets mis mee totdat zijn verzoek werd afgesloten met de opmerking dat hij het niet tot een "vervelende procedure" wilden laten komen. Door deze laatste opmerking gingen ons sterk afvragen of de werkwijze die Sensemakers hanteert, onveranderd is gebleven.

De publicatie van een nieuwsartikel is volgens de auteurswet en de persvrijheid volledig toegestaan, dus wij vroegen ons dan ook af over welke "vervelende procedure" dit ging. Toch houden wij de kwaliteit van onze artikelen in de gaten en boden dan ook aan, een formele reactie van Sensemakers, toe te voegen aan het artikel. Hier wilde dhr. v.d. B. helemaal niet op ingaan, omdat de lezer dan nog steeds kon lezen, dat Sensemakers mensen zou oplichten en direct met rechtzaken zou dreigen. Hij wilde niet dat de lezer zelf de waarheid zou moeten bepalen. Wij hebben het idee, dat onze lezers hiertoe prima in staat zijn, maar dhr. v.d. B. vond verwijdering de enige mogelijkheid en zou de zaak uit handen geven.

Ongeveer een week later kwam dan ook een sommatie van een heuse advocaat mw. mr. N. el K. in onze e-mail box binnen. Sensemakers had een vriendelijke dame de opdracht gegeven het artikel van onze website te laten verwijderen en wij werden dan ook gesommeerd om binnen één week het artikel, te verwijderen.

Aangezien er geen wettelijke grond voor verwijdering aanwezig is, hebben wij dit uitgelegd aan deze "advocate". Hierbij hebben we onze onderbouwing, inclusief het gesprek met dhr. v.d. B. aan toegevoegd. Wij hebben de advocaat dan ook verzocht om aan te geven wat er precies onrechtmatig zou zijn en wat exact de geleden schade zou zijn, waarover in de sommatie een opmerking over werd gedaan.

Mw. mr. N. el K. vond het echter niet nodig om hierop te reageren en de tijd verstreek. Door het uitblijven van enige reactie zijn wij er daarom ook van uit gegaan dat de sommatie verviel. Wij hebben voor de zekerheid nog even de advocate op hoogte gesteld van deze conclusie en haar nog een week de tijd gegeven, een reactie te geven als ze het er niet mee eens was. Hierbij hebben we ook gemeld, dat als er niet op gereageerd zou worden, Sensemakers geen bezwaar meer heeft bij de inhoud van het artikel. Ook een reactie op dit bericht bleef uit (verrassend).

Een reactie kregen we echter vandaag (8-1-2009). Onze hosting provider kreeg via de fax, van onze vriendelijke advocate het verzoek, om onze NAW-gegevens toch zo snel mogelijk door te geven. Hiermee kan ze ons dan "formeel" gaan aanspreken. Onze hosting provider heeft hierover contact met ons gehad en aangegeven hier niet op in te gaan, omdat het verzoek helemaal niet rechtmatig is. Wij willen onze provider hier echter niet mee in de problemen brengen en hebben daarom ook het originele artikel vervangen door onze eigen, op waarheid gebaseerde ervaringen met het bedrijf Sensemakers. Dat is dit schrijven geworden.

Hiermee hebben we gehoor gegeven aan de verwijdering en valt er niets meer te verwijten. Het is aan de lezer om te bepalen of zij nog iets met Sensemakers te maken wil hebben, maar wij achten onze lezers daar intelligent genoeg voor. Voor diegene die wil weten waar het originele artikel over ging, dan is via google dit makkelijk te achterhalen. Zoeken op Handleiding oplichten seksbeller leidt al vrij snel tot het originele artikel.

p.s. Wij wensen de advocaat veel succes bij het afronden van haar stage.

15 reacties

Reactie from: v.s [Bezoeker] E-Mail · http://nvt
tis je eigen stomme fout, dat je dr intrapt.
sukkellllllllll
25-02-08 @ 08:50
Reactie from: mandy [Bezoeker]
Serieus!!! Je bent toch fucking DOM ls je rekening zoooo ver laat oplopen?! Zodra je een rekening van 5000 hebt al is het teveel om uit te geven aan een of andere chick die betaald krijgt met je te praten!! wat is er met hem?!?!?! En dan duft die nog hun de schuld te geven!?!

WAT EEN EIKEL!! ik wou dat ik hem zelf een email kon sturen met hoe dom ik hem vind! :)

mijn advies: zoek een vrouw op een normale plek! Probeer niet een professionele vrouw aan de haak te slaan dumbass!
16-03-08 @ 15:26
Reactie from: Anouk [Bezoeker] E-Mail
Kan hij zelf niet begrijpen dat er niemand geintresseerd is in die bellers.. Als ze maar bellen.
16-06-08 @ 18:44
Reactie from: J. [Bezoeker] E-Mail
Beetje zielig van die rechtzaak. Dit kan je niet vergelijken met de realiteit. Je weet van te voren waar je aan begint. Het is geen datingsite maar een entertainment website. Als iemand wilt gaan daten dan moeten ze maar naar een datingsite toe gaan.

Kortom,

Dit is gewoon grote onzin waar die man mee bezig is en dat hij zo'n grote kostenpost heeft dan moet hij maar leren omgaan met zijn belgedrag. Ik ben hier kei hard in.

Veel succes met je bedrijf en hoop dat andere mensen het zelfde denken als ik.

m.v.g.

J.
21-06-08 @ 11:24
Reactie from: Pieter [Bezoeker]
Met wat Sherlock Holmes praktijken ;), kom ik er achter dat deze zogenaamde Joop K. in het eggie Lucas Böke heet. Als je anderen bij hun volle naam noemt, moet je ook zo dapper zijn je eigen naam te gebruiken. Zegt op zich al een hoop over wat voor een persoon het hier gaat.

Overigens staat in de algemene voorwaarden van dat bedrijf ClubSense dat nepdating ten strengste verboden is. Op de websites waar deze vrouwen zich presenteren kon ik met searches ook het woord dating of afspreken nergens vinden.

Volgens mij vond meneer Böke het heel plezierig al die aandacht voor zijn persoontje. Alleen toen de centen op waren en de aandacht stopte, werd meneer gefrustreerd en probeert de poen terug te krijgen.

Deze verwarde man houdt er wel meer vreemde praktijken op na. Als je even wat googled kom je genoeg tegen. Zo ook een artikel vandaag op nu.nl. Dat maakt de cirkel rond. Niet het bedrijf Sensemakers houdt zich bezig met oplichtingpraktijken. Het is de heer Böke zelf.

Oordeel zelf maar: http://www.nuvideo.nl/video/show/17012

Groet,
Pieter
21-08-08 @ 16:54
Reactie from: kim [Bezoeker]
***--
Ik vindt die vent echt niet goed bij zijn hoofd!
Ik werk er zelf en zoiets gebeurt echt niet!We hebben niet eens een handleiding!
De rechter zou zo bij mij thuis mogen zien hoewe te werk gaan hoor!
Het is gewoon een aandachtszoeker,die zich nu een lul vindt,omdat hij nu in de problemen is gekomen,denk je nou echt dat hij echt een kennis zich heeft laten aanmelden?
99% van de mannen doen het stiekem,ik geloof niet dat hij tegen die kennis/familie heeft gezegd dat hij zo dom isom voor zo eel geld een sexlijn te bellen.
Nee dit is eerlijk werk,we beloven niets,we voeren gewoon betaalde gesprekken.
Die man zou gewoon eens naar de kroeg oeten om een dame te vinden.
09-09-08 @ 15:59
Reactie from: Irma [Bezoeker] E-Mail
Ik kan je zeggen dat Joop best wel gelijk heeft en ik hem meer info zou kunnen geven omtrent vieze zaken
23-10-08 @ 11:10
Reactie from: frederik de meern [Bezoeker]
*----
Geachte Pieter (of zullen we gewoon Club Sense zeggen).

Dat de stommiteit van een naar zwakzinnigheid neigende medeburger u bijna centen
dreigde te kosten mag geen reden zijn om alle decorum naast u neer te leggen en
om nota bene de persoonlijke gegevens van deze meneer openbaar te maken.
Niet okay.

Groet, F.de Meern
29-06-10 @ 10:25
Reactie from: L. Boke [Bezoeker] E-Mail
Aan Pieter dus "clubsense".

Hierbij zend ik een schikkingsvoorstel.
Mijn schade is inmiddels 400.000,--.
Hoe dit kan ?
Als allerlei verlichtingen niet meer kunnen worden nagekomen, worden grote sommen geld ineens opeisbaar.
Aantoonbaar is oplichting gepleegd. En ik zal en kan dit inmiddels bewijzen. Ook beschik inmiddels over vergelijkbare reacties van anderen en van enkele zeer negatieve ervaringen van uw eigen gastvrouwen. Ik zal dit binnenkort wereldkundig maken. Hoewel u dit in het verleden heeft weggehoond, is inmiddels duidelijk dat ik de weg van publiciteit feilloos weet te vinden.
Ik doe u hierbij een schikkingsvoorstel waarbij ik u de gelegenheid geef de zaak in der minne te schikken. Dit houdt in dat u een bedrag van € 200.000,-- aan mij betaalt als schadevergoeding. Weigert u een minnelijke schikking, dan gaat de procedure met een gerenommerde advocaat van start met alle publiciteit die daaromnheen zal ontstaan.

Daarbij zullen uw klanten erg geporteerd zijn van het feit dat u de privacy van uw cliënten schendt door hun naam bekend te maken.
24-03-11 @ 03:14
Reactie from: L. Boke [Bezoeker]
Reactie aan Pieter= Sensemakers.
Binnenkort rolt de dagvaarding in uw brievenbus.
Eeen zeer gerenommerd advocaat steunt mij in mijn terechte vordering op grond van oplichting.
De schade is inmiddels enorm.
Doordat vanwege de oplichting niet meer alle verplichtingen konden worden voldaan, is er sprake van een aanzienlijke schuld van € 400.000,--.
Ik geef u de gelegenheid de zaak in der minne te schikken voor een bedrag van € 200.000,--.
Zo niet dan zal een zeer geruchtmaeknde procedure uw deel zijn. Uiteraard beschik ik inmiddels over ervaringen van lotgenoten. EDn natuurlijk over de interne uitwisseling van oplichtingspraktijeken en uw eigen handleiding. Verder beschik ik over ervaringen van uw medewerksters.

In uw eigen belang raad ik u aan het niet zover te laten komen.

In het verleden heb ik eerder gesteld dat ik een en ander publiekelijk kenbaar zal maken.

Dit werd destijds door u weggehoond.
Tenzij u echt van een andere planeet bent, zal het u duidelijk zijn dat ik feilloos de media weet te vinden en dat deze tercht zeer geïnteresseerd zijn in uw oplichtingspraktijekn.

Als ik u was, zou ik op mijn schikkingsvoorstel ingaan.
24-03-11 @ 03:23
Reactie from: ikke [Bezoeker]
wat een mafkees... je kiest er als beller voor om te betalen voo reen chat. dus die vent was dan toch gewoon kutjes verslaafd.en nu schulden, jammer dan ga maar op de blaren zitten
26-03-11 @ 20:18
Reactie from: Jan Middelwijk [Bezoeker]
*****
Sense Makers licht niet alleen de mensen op die bellen, maar ook de vrouwen die er werken - tussen de vrouwen en Sensemakers bestaat er een zogenaamde ´losse arbeiders overeenkomst - sensemakers is formeel gezien niet de werkgever maar biedt slechts de faciliteiten voor het cam en belverkeer aan - er is dus geen gezagsverhouding - de vrouw bepaald zelf wat ze doet of niet doet. Maar, stel een klant belt en eist een bepaalde handeling - de vrouw weigert de handeling en gaat gewoon door waar ze mee bezig was - dan kan de klant bellen en bijvoorbeeld zeggen dat de vrouw een ´filmpje´ draait en niet live reageert op zijn verzoeken - Zonder waarschuwing verwijderd sensemakers de profielen van deze vrouwen - en betaald de gewerkte inkomsten niet uit - het is een oplichters bende, maar natuurlijk wel een met goedkeuring van onze corrupte staat!!!!!!
06-04-11 @ 16:05
Reactie from: Jan Middelwijk [Bezoeker]
En hoe zit het met de dubbeldistibutie van cambeelden? Deze zijn namelijk gewoon terug te vinden op commerciele sites waarop ´cambeelden´ tegen betaling gedownload kunnen worden - op die beelden zijn dames van thuis ook terug te vinden - zonder medeweten van de dames overigens´.
Sensemakers heeft het aardig voor elkaar - contracten zonder gezagsverhouding - de vrouwen hebben geen enkel recht en wel terdege plicht -
Dit land is verworden tot een maalstroom van oplichterige bedrijven, maar Nederland doet nog wel waar het altijd goed in was - lekker slapen!
06-04-11 @ 16:39
Reactie from: Jan Middelwijk [Bezoeker]
En hoe zit het met de dubbeldistibutie van cambeelden? Deze zijn namelijk gewoon terug te vinden op commerciele sites waarop ´cambeelden´ tegen betaling gedownload kunnen worden - op die beelden zijn dames van thuis ook terug te vinden - zonder medeweten van de dames overigens´.
Sensemakers heeft het aardig voor elkaar - contracten zonder gezagsverhouding - de vrouwen hebben geen enkel recht en wel terdege plicht -
Dit land is verworden tot een maalstroom van oplichterige bedrijven, maar Nederland doet nog wel waar het altijd goed in was - lekker slapen!
06-04-11 @ 16:40
Reactie from: Bep [Bezoeker]
Dat kan toch niet zomaar, als die vrouwen dat niet weten? Welke sites zijn dat dan?
27-02-12 @ 22:10

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 00:26:58, 11134 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juli 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (951,613)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (661,591)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (406,827)
 • Redacteur gezocht! (174,354)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (156,578)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,448)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,750)
 • Langste huwelijk ter wereld (135,231)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,400)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (113,838)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,652)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (109,728)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1515933',
FROM_UNIXTIME(1563691266), '/index.php/2008/02/15/sensemakers_www_clubsense_nl_licht_bewus', 'direct', '', NULL, 1, '54.92.148.165', 187 )