goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Medicijngebruik in verkeer even gevaarlijk als alcoholJoran Van der Sloot: ze is nooit meer te vinden »
Advertentie

04-02-08

De nieuwe Uri Geller: goedZO.com Ontmaksert: Mental Carlo

goedZO.com heeft zeer goed opgelet tijdens De Nieuwe Uri Geller show, en bewijst met dit bericht hoe iedereen tijdens deze show voor de gek wordt gehouden. Wij tonen je het bewijs met filmpjes en foto's!

De tweede ontmaskering is van de artiest Mental Carlo, die
1) Met een rozenblaadje 2 maal over de hand van Alberto strijkt en die gevoeld word door Patty
2) De rozenblaadjes in de handen van Alberto die worden geroken door Patty
3) De zeep van Patty die word geroken door Alberto
4) De tikken op de schouder van Alberto die wordt gevoeld door Patty
5) De prik met de roos die gevoeld wordt door Patty.

[Klik hier voor de ontmaskering van Ramana...] | [Klik hier voor alle ontmaskeringen van de nieuwe Uri Geller....]

Hoe deze truuk exact werkt, tonen wij je hier:

De voorbereiding is al begonnen bij de opkomst. Patty krijgt een hele stevige en vooral lange handdruk van Mental Carlo. Dit is namelijk het enige moment waarop Mental Carlo, de rozengeur in de handen van Patty kan krijgen.

Follow up:

Dan komt het stukje waarin Patty zogenaamd niet aangeraakt zou worden op het moment dat het rozentakje langs de handen van Patty gaat. Ware het niet dat SBS een lamp op zo'n stomme plek heeft neergezet dat je het nylon draadje ziet zitten waarmee hij Patty dus wel aanraakt:

en met dit draadje dus langs Patty gaat

Dan krijg je het stukje waarop geroken moet worden. Aangezien de handen van Patty nog steeds naar Rozen ruiken door die ferme handruk in het begin, is het erg logisch dat ze nog steeds rozen ruikt. Alberto ruikt zeep. En drie keer raden waar de echte rozenblaadjes naar ruiken? Juist, naar zeep. Een roos een nachtje in de parfum hangen, en de geur is compleet veranderd en in de blaadjes getrokken. Alberto ruikt dus helemaal geen rozenblaadjes meer, omdat de rozenblaadjes er niet naar ruiken.

Het tikje op de schouders is het stukje waarop het publiek goed in de maling wordt genomen. De truuk is namelijk het feit dat Patty en Alberto niet zien wat er gebeurd, maar alleen maar horen wat Mental Carlo vraagt. En Mental Carlo vraagt om goed te voelen of je aangeraakt wordt. En de truuk is nou, dat het publiek denkt, dat dit bij Alberto en Patty tegelijkertijd gebeurd, maar dat juist niet zo is.

Mental Carlo heeft dus een hele goede reden om aan de kandidaten te vragen om niet meteen te reageren als ze aangeraakt worden, want dan zouden ze het meteen verraden. Het gebeurd namelijk helemaal niet tegelijkertijd. Patty word wel degelijk echt aangeraakt, en wel hier:

Terwijl Mental Carlo doet alsof ze niets kunnen zien, tikt hij snel twee keer op de rug van Patty. Had Patty meteen wat geroepen, dan was het natuurlijk wel heel erg opgevallen en hij kan nu rustig naar Alberto toelopen.

De cliffhanger met de prik van de doorn is de mooiste truuk maar niet zo ingewikkeld. Er zit namelijk gewoon iets in de stoel van Patty dat reageert volgens een mooie afstandsbediening. Deze afstandsbediening wordt bestuurd met de linker hand, en vandaar dat wij deze hand ook uit beeld zien verdwijnen:

Dus Mental Carlo, bij deze ben je ontmaskert!

12 reacties

Reactie from: kipusoep [Bezoeker] E-Mail · http://www.kipusoep.nl
Knap gedaan jongens! :)
04-02-08 @ 13:57
Reactie from: balloet [Bezoeker] E-Mail
Helaas, helaas, helaas, ook jullie hebben het weer bij het verkeerd eind. Maar blijven zoeken naar de oplossing hoor! Heb je in ieder geval iets te doen in je eenzame leven...
04-02-08 @ 19:27
Reactie from: Julien [Lid] E-Mail · http://www.goedzo.com
Het is helemaal bij het juiste eind balloet. Dat je het niet kunt hebben, kunnen wij niets aan doen :D . Laat maar zien waar we mis zitten dan ;) wedden dat je dat niet lukt?
05-02-08 @ 00:16
Reactie from: Jan Modaal [Bezoeker]
'n beetje zielig om alles proberen te verklaren. Zo verpest je het voor de mensen die zich niet graag van het magische gevoel laten beroven.

Bovendien, jullie kunnen lang niet alles verklaren, daarvoor zijn sommige acts te geraffineerd.
07-02-08 @ 19:12
Reactie from: maarten [Bezoeker] E-Mail
Niet te geloven dat mensen in deze onzin willen geloven.

Ik snap nu waarom de katholieke kerk vroeger zoveel aanhangers had, de mensheid is gewoon stom.

Ik vind het prima als je naar dit programma kijkt om een leuke avond te hebben, maar ga niet zeuren op een webforum waar uitgelegd wordt dat het allemaal nep is.

HET IS EEN TRUUK. HET IS ALTIJD EEN TRUUK. HET ZAL ALTIJD EEN TRUUK ZIJN

Mr Geller is al honderd keer ontmaskerd. Maar mensne willen graag geloven, en als ze niet meer in Jezus willen geloven gaan ze andere zaken zoeken.

Ik zou het maar bij Jezus houden, die heeft tenminste nog wat positiefs te vertellen.

10-02-08 @ 03:40
Reactie from: Rieuwert [Bezoeker] E-Mail
ik was van het begin af aan al niet onder de indruk van deze man, en al helemaal niet meer na zijn optreden van afgelopen zaterdag met die spijkerkanannonen,dan moet je toch wel hee stom zijn om daarin te geloven. je kan wel 100.000 manieren bedenken hoe die het geladen pistool er uit wist te halen, er hoeft maar een klein verschil in te zitten, bijv in het snoer wat er aan vast zat. of een stipje op het geladen pistool. hij had er niet eens een blindoek bij om.

en dan ook nog zijn reactie toen die er uit lag. ik doe de volgende keer wel een kaarttrucje zei die, om nog vooral ff de indruk te wekken dat zijn optrden toch echt wel levensgevaarlijk was, laat me niet lachen zeg

ik ben blij dat die eruit ligt
11-02-08 @ 12:38
Reactie from: justice [Bezoeker]
Of niet eens te noemen dat een geladen geweer een kilo meer weegt :-P geen kleine wijzigingen voor nodig. En wat is die Uri naief zeg dat hij ramana doorlaat. toch duidelijk dat er een stukje encyclopedie in die ring zat!!
17-02-08 @ 13:39
Reactie from: TonvanRooyen(man van,daarvoor verzinner van "reportages" ala Jambers maar dan kompleet verzonnen) [Bezoeker] · http://www.Publiekeomroepisdebest.com
Vandaag Rob en Emiel met kaartjes uit eigen keuken(waarom het publiek iets te schrijven kreeg zal wel voor de show geweest zijn).De screw-up met de vinger camera die je duidelijk achter in beeld te zien krijgt hoef je niet eens te noemen.Eigenlijk was de gehele show vandaag slecht(iedereen weet dat het nep is Maarten,allemaal trukjes,en heel slechte truuks Jan Modaal)David Copperfield is ook nep,zit wel goed in elkaar geen vingercamera's die de regie op beeld zet,geen S.Posters die hij moet verzinnen.Opsomming de nieuwe uri; We hebben 3 gevaren a een pistool b een mes c een dodelijke banaan,voeg een blindoek en permanent parcours toe en je hebt 3 truken.De rest vul je met hulpjes in het publiek(of je verzint S.Poster).Ik kijk met mij derde oog en ik zie,Emiel?Dat is de handtas van je schoonzus Rob geen kunst om op te noemen wat je er zelf in gestopt hebt en voetbal begint toch nog niet.Btw Rikert of Finkert(quantum mechanisch diner) ging ook de mist hij vergat de optie(doos)waar Patty in zat als optie te noemen toen hij Uri en die acteur(ken hem niet) voor de keuze stelde.De prestige moet nog komen,maar het kruid lijkt verschoten de nieuwe Uri Geller kan evenveel als de oude en dat is terecht.(Volgend jaar de nieuwe hans klok op sbs,zien we dezelfde mensen dezelfde kunstjes doen alleen laten ze de vorken heel)
02-03-08 @ 02:19
Reactie from: condor [Bezoeker]
Wat een desillusie die finale zeg. Ramana wint en iedereen ziet dat hij bij de levitatie iets trekt om het jongetje te laten zweven. Ik weet dat dit een grote goochelshow is maar doe het dan wel goed. Bij deze boycot ik Ramana en zie hem als de slechtste Uri Geller.
16-03-08 @ 12:47
Reactie from: ik [Bezoeker] E-Mail
lol
27-03-08 @ 13:16
Reactie from: poep [Bezoeker]
meee eeeens!!!!!
04-08-08 @ 10:53
Reactie from: NIET goed wijs ZO [Bezoeker]
*----
Wat een zwakke bedoeling, klopt niet en helemaal maar al was dat wel zo, jullie zijn te ziek voor woorden!
31-01-09 @ 05:32

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 00:57:42, 9330 hits, CategoriŽn: Nu, Fun, Spreek

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (851,022)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,793)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,566)
 • Redacteur gezocht! (156,781)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,982)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,724)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,106)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,601)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,945)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,013)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,216)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8593100',
FROM_UNIXTIME(1539691381), '/index.php/2008/02/04/uri_mental_carlo', 'direct', '', NULL, 1, '54.92.160.119', 454 )