goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Jaar studie kost 5.000 euroBedelaar maakt foutje »
Advertentie

30-09-07

Kledingbank Hoogeveen stopt

Ruim 7 maanden na de start als eerste officiële Kledingbank in Drenthe, is Kledingbank Hoogeveen gedwongen haar werkzaamheden te stoppen vanwege het ontbreken van financiële middelen en vrijwilligers. Op 2 april 2007 opende Kledingbank Hoogeveen haar deuren op de Lindberghstraat 41-21 in Hoogeveen.

De locatie was beschikbaar gesteld door een burger. De periode na de opening is het bestuur van Stichting Kledingbank Hoogeveen druk bezig geweest met het uitgeven van kleding aan hen die het nodig hadden en dit waren vele mensen en gezinnen. Ook aan het aanvragen van subsidies bij de gemeente Hoogeveen, gemeente Westerbork, gemeente Beilen, gemeente Middendrenthe en de provincie Drenthe heeft het bestuur veel tijd besteed.

Follow up:

"Al deze gemeenten en provincie zijn echter van mening dat er nagenoeg géén armoede is in Hoogeveen of in Drenthe en dat het ontwikkelen van nieuw beleid ten aanzien van armoede ook niet nodig is dat subsidies verstrekken overbodig is, ondanks dat deze subsidie door sommige personen zoals onder meer een wethouder en een beleidsmedewerker van sociale zaken waren toegezegd.

Helaas is het ook niet mogelijk om vrijwilligers te vinden om te sorteren en kleding uit te geven kennelijk omdat dit niet leeft bij de bewoners van Hoogeveen en de gehele provincie" aldus een woordvoerder van de Kledingbank.

Alle goederen die er nog zijn op de locatie, zoals kleding, schoenen en inrichting worden door het bestuur geschonken aan Kledingbank Amersfoort.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:01:00, 698 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,082)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,258)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,923)
 • Redacteur gezocht! (184,249)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,180)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,569)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,253)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,632)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,601)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,834)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,577)
 • More...


Archief


XML Feeds