goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Playboy foto's Nelleke uit Temptation Island uitgelekt.Eerste blote Playboy-foto van Rowena en Mieke uit Temptation Island hier te bekijken »
Advertentie

04-09-07

Update: Playboy foto's Bridget Maasland

Verassing, wensbeer, kado

UPDATE: Klik hier voor de behind the scenes foto's

Ook de volledige shoot willen we je niet onthouden nadat enige tijd geleden het volgende hier stond:

Het kon natuurlijk niet uitblijven: op internet is de eerste naaktfoto van Bridget Maasland gesignaleerd. Woest zijn ze bij Playboy! Pas op 20 april had de naakte waarheid over Bridget op het glimmende papier van het maandblad onthuld mogen worden, maar vandaag -tien dagen eerder!- circuleert de eerste foto van een blote Bridget uit de nu al geruchtmakende Brazilie fotoshoot van de Talpa-presentatrice op internet.

Playboy heeft -tot nu tevergeefs- geprobeerd verdere verspreiding van de naaktfoto van Bridget te voorkomen. En dat zal ook de komende dagen niet gaan luken, want de foto verspreidt zich over het net als een lopend vuurtje....

Bridget ontving voor de fotoshoot maar liefst 150.000 euro. Geld dat de presentatrice besteedt aan de zwerfhondjes in Roemenie. Maar Playboy moet dat geld naturlijk terugverdienen middeels de verkoop van de blote Bridget. En nu de eerste foto -duidelijk uit het blad- op straat ligt zal de rest wel snel volgen....

RTL Boulevard wilde de foto ook al op tv laten zien, maar dat kon de Playboy nog net verbieden.

Voor de reportage vloog ze naar het zonnige Brazilië. De totale opbrengst van de reportage houdt ze niet voor zichzelf, maar zal naar een goed doel gaan: de stichting Dutchpuppy.

Geniet ervan!

Follow up:

Op verzoek van Playboy Nederland hebben wij de foto's verwijderd.

Wij verwijzen U graag automatisch door naar het beste alternatief. [Klik hier....]

139 reacties

Reactie from: pietje [Bezoeker]
prachtig lichaam, maar te kleine borsten
13-04-06 @ 14:50
Reactie from: adrian [Bezoeker]
Is dit zo bijzonder, neptieten en nylonkousen ???
18-04-06 @ 19:34
Reactie from: rooie rinus [Bezoeker]
Neptieten en nylon kousen mogen dan niet zo bijzonder zijn; ik heb me er prima op kunnen rukken. En dat kan ik vast niet op jou lelijke adrian!
20-04-06 @ 17:35
Reactie from: willem [Bezoeker]
Matige rukfotos, jammer dat ze niet met dr kut wijd voor de camera ligt,het zijn te softe fotos en had die kut graag lekker behaard gezien, gewoon hardere fotos dat ze zichzelf bepist in een panty of zoiets. nee, gewoon te netjes.
21-04-06 @ 00:38
Reactie from: Ricardo [Bezoeker]
Conclusie moet toch wel zijn dat d'r borsten echt niet mooi vergroot zijn, ziet er echt raar uit, maarrr ze heeft wel lekker kontje hoor :)
21-04-06 @ 00:40
Reactie from: Jantje [Bezoeker]
Vooral die foto op de bank met de remote is geil, rest is moah
21-04-06 @ 07:34
Reactie from: dirk [Bezoeker]
SHIT als jeje hier op gaat rukke ben je wel ERG kansloos en Willem jij bent egt ranzig een behaarde kut:S kom nou neem een leve ofzo
21-04-06 @ 09:55
Reactie from: dirk [Bezoeker]
oja en dat ZO OVER ZICH ZELF HEEN MOET PISSE gadverdamme wat voor zieke perverse sterbijter ben jij egt ziekeman je had zkr ook graag gezien dat ze zat te poepe en zich daarmee insmeerde ofzo he smerige aap IK WALG VAN JOU
21-04-06 @ 09:59
Reactie from: Tommie [Bezoeker]
Brit rules! Ziet er prima uit voor haar leeftijd. Lekker strak en toch uitdagend. Wat lijkt zij toch enorm op Joanna Lumley (Absolutely Fabulous).
21-04-06 @ 10:24
Reactie from: willem. [Bezoeker]
ja natuurlijk Dirk, ik ben ook een ziek pervers mannetje, gelijk heb je, kijk, over dat kansloos ik weet niet wat voor slap geouwehoer dat is, ik rotzooi met meer wijven als dat jij euros op je bankrekening heb staan ouwe, en wat betreft die behaarde kut wat mankeert daar aan? iedere keer die achterlijke geschoren bikinilijn troep, het liefst zie ik nog overbeharing gewoon lekker goor, zo behaard als een beer zullen we maar zeggen en wat betreft dat poepen en pissen, dat is echt de spijker op zn kop slaan Dirk, het lijkt me geweldig om een reportage te zien dat Maasland bijvoorbeeld die schuurman zit onder te baggeren. zeg nou zelf, een WERELDREPORTAGE toch?
21-04-06 @ 11:51
Reactie from: Diederick [Bezoeker]
Willem, ik ben het helemaal met je eens, gore kak in haar bek en lik die reet! Daar betaal ik graag voor. Dirk, je bent gay.
21-04-06 @ 13:01
Reactie from: jeroen [Bezoeker]
ja of dat ze heen en weer poepen; dat bridget in de kont van katja poept en weer terug en zo de hele tijd door!
21-04-06 @ 19:49
Reactie from: tines [Bezoeker]
Als ik dat in me bed vin...zou ik er zekers geen problemen mee hebben.
Ik weet wel raad dan :D
21-04-06 @ 23:10
Reactie from: Carlo [Bezoeker]
Wat een lekker kutje heb ze toch ik ruk me helemaal suf op die meid
22-04-06 @ 09:41
Reactie from: Carlo [Bezoeker]
Ik zal haar in de kont willen nemen
22-04-06 @ 09:43
Reactie from: jan [Bezoeker]
wat zitten jullie nou te zeiken mocht willen dat je zo'n vrouw in je bed had liggen dan weten jullie er geen raad mee!
22-04-06 @ 11:27
Reactie from: Jantje [Bezoeker]
geil!!!!!!!!! rukke
22-04-06 @ 11:33
Reactie from: willem [Bezoeker]
ach Jan, laat ik je nou vertellen, ik hoef er niet in mn bed te hebben,volgens mij jij wel, dat komt misschien omdat je thuis een huis, tuin en keuken model heb zitten met krulspelden in dr harsas,die iedere maand je salaris zit op te vreten. Maar als ik de vriend zou wezen van Maasland dan zou ik er wel raad mee weten,ik zou er twee rooie TL buizen in dr handen douwen en dan op een kamertje zetten en als de zaken voor een jaartje goed gaan dan kan ik eindelijk mn porsche inruilen voor de nieuwste GT 3.
Dus beste Jan, raad weet ik er altijd wel mee.
22-04-06 @ 13:21
Reactie from: jee [Bezoeker]
ze heeft de zelde nek als E.T.
23-04-06 @ 01:25
Reactie from: Carlo [Bezoeker]
ik wil haar aars likken
23-04-06 @ 10:28
Reactie from: Clitjetik [Bezoeker]
Allemaal weer zo kut artestiek. Ik mis de 80s toen Playboy nog echte fotograven in dienst had. Wat is er bovendien mis met gewoon met je poten wijdt en de mossel vol in beeld? Dan zie je tenminste nog eens wat.

De laatste 20 jaar is playboy echt geen kut meer aan. Letterlijk en figuurlijk!
23-04-06 @ 11:04
Reactie from: kai [Bezoeker]
ze moet eens in de zoute zee gaan liggen.... dan gaat die mossel misschien open
25-04-06 @ 11:27
Reactie from: jay [Bezoeker]
nix te klagen... ik hep me prima kunnen rukken
25-04-06 @ 14:04
Reactie from: peterus [Bezoeker]
Niet zo zeuren!
Bridget is zker een van de mooiste vrouwen die hier in NL rondloopt!!
En de foto's zijn ook gwoon mooi!!!
Laters peter
26-04-06 @ 17:41
Reactie from: IzzY [Bezoeker]
Kansloze willem...

Praatjes vullen geen gaatjes.En die porsche...we hebben het niet over je onlangs aangeschafte modelautotje loser.....
27-04-06 @ 01:05
Reactie from: jim [Bezoeker]
wat een stelletje psychopaten schrijven hier zeg.
grow up en zoek eens een vrouw !
Zij is lekker ! en als je een behaarde poes wil
koop er dan een !!!!!! stelletje loosers !
28-04-06 @ 08:38
Reactie from: leirke [Bezoeker]
like old times ;-)
http://www.genietenvanvers.nl/images/mossel.jpg
28-04-06 @ 13:11
Reactie from: frederic [Bezoeker]
wat een reactie-s op bridget,zo mooi is ze niet hoor,maar het is voor een goed-doel,zegt ze,op d-r hondtjes,of voor d-r hondtjes of zo-iets maar geld en aandacht heeft ze er wel mee,want 40% moet inderdaad naar t goede-doel,en de rest is voor haar,en haar vriendtje die ook geld nodig heeft,pijpijn heet zij,ook zij is blij dat hij op brid kan bouwen en rijden,hij heeft haar gepusht om dit te doen,en straks is hij weg met de poen,serieus ook pijpijn heeft geld en zeker aandacht nodig,
30-04-06 @ 04:12
Reactie from: willem [Bezoeker]
Izzy miss prizzy.

Ik rij al 7 jaar in een porsche dooie, en wat nou praatjes vullen geen gaatjes, ga maar gebukt staan, dan douw ik m ff in jouw gaatje. Dan loop je de komende 6 weken met hechtingen.
En wat lopen jullie nou te zeiken met dat losersgedoe, wat zijn jullie dan, Winners? Met wat dan? Hebben jullie de loterij gewonnen of zo? Jullie zijn dat soort gasten die zwaar bij een wijf onder de plak staan en er alles voor doen om ff op de kut te mogen. Als dat wijf pleite is of met een ander sodemietert dat jullie dan jankend in de goot leggen. Stelletje miesgazzers. Kijk dat zijn Losers. Dat zijn gasten die in mijn ogen in het tehuis horen van de kansloze broers die niet helemaal goed zijn.
30-04-06 @ 15:03
Reactie from: mister x [Bezoeker]
jullie zijn allemaal ziek!!!
30-04-06 @ 16:29
Reactie from: vc [Bezoeker]
he willem je voelt je een echte player of niet

blijft wel dat je overal tegen in gaat en dat je je het hele topic gebeuren erg aantrekt

en een porsche rijden is niet zo bijzonder
een vrouw behandelen alsof ze stront is zal nooit eindigen in succes

denk dat het maar eens tijd wordt dat je een keertje gaat scoren vriend en niet eentje op de wallen maar een echte chick zoals bridget

get real gozer


peace05-05-06 @ 00:54
Reactie from: Jan [Bezoeker]
Willem... get a life
08-05-06 @ 09:12
Reactie from: willem [Bezoeker]
Beste vc, ik moet zeggen je hebt me echt geraakt man, eigenlijk ben ik ook n heel gevoelig man, ik sta gewoon op instorten nou. Maar ik zal me leven beteren, ik zal iedere morgen als ik naar me werk ga haar een kusje geven en af en toe zal ik een bloemetje meenemen. Je weet nooit waar het goed voor is, misschien mag ik er weer is een keer op. En die Porsche man, ik lever m in!!! ik neem een Solex met van die telegraaftassen achterop wat moet je nou met een Porsche! Ik lijk wel gek!!! En wat betreft Maasland,ik moet zeggen en dat meen ik serieus, als je met een kale kut en n paar tieten van de dokter 150.000 euro in de wacht kan slepen dat is wel een applausje waard. Het is maar een gek die het er voor geeft. Als je nou mijn vrouw neemt die zag er tien jaar geleden nog heel goed uit maar nu is ze veranderd in de FLY, net als in die film van David Cronenberg. Die is nog geen 2 chocolade repen waard. Maar ach, je kan niet alles hebben, en scoren wil ik alleen maar in de loterij. Ik verdien goed maar er moet nog meer bij. Ik ga kappen, want ik hoor er roepen, ik moet helpen met de was ophangen anders krijg ik klappies. PEACE en de groeten.
12-05-06 @ 20:51
Reactie from: De enige goede reactie [Bezoeker]
Sorry mannen / mischien ook vrouwen, Mooie shoot, niet zulke spectaculaire foto's. Opwindend? mmmmmwha. kon beter. Voor de rest mooie vrouw. Al die andere opmerkingen over haar en over elkaar heb ik maar één woord voor over ..... zielig.
12-05-06 @ 22:59
Reactie from: mitchell [Bezoeker]
lekker gerukt op diee fotows jonge:| ik amg nog steeds neit bij me meid zitten dus zo kom ik tog nog een beetje aan me trekke
19-05-06 @ 16:55
Reactie from: Tomas [Bezoeker]
echt coole mensen hier..
wou dat ik zulke vrienden had
sommige foto's mooi, andere vallen tegen
respect voor de vrouw
laterr
22-05-06 @ 18:42
Reactie from: Jhon Doe [Bezoeker]
haha ja zekers zielige mensen hier :D
Maar goed, bonus foto's, nep tieten of niet.
Denk dat ik die wel een keertje op me pret stok wil hebben.
su6 nog met de kwakjes mensen, kijk eens ff naar een goeie prono, dan zie je nog eens wat interesants.
En idd playboy is niet meer wat het geweest is ... erg jammer :(((
29-05-06 @ 17:12
Reactie from: de enige echte [Bezoeker]
Tjonge Willem wat ben jij een figuur zeg, heb je slechte jeugd gehad ofzo?? Internet is echt een uitkomst voor jou, kun je lekker anoniem je gal spuwen!! Ik moet je zeggen dat ik wel gelachen heb om je zieke reacties! Maar vind het wel kansloos dat je dit op internet doet, tenzij je dit ook tegenover je vrouw doet dan heb ik wel respect natuurlijk! Denk echter dat de harde realiteit is dat je helemaal geen vrouw hebt en dat je eelt op je klauwen hebt van het vele rukken! Als er een hogere macht is weet ik zeker dat jij je te pletter rijdt op een dikke boom met die baggerporsche van je jij vuile pleuris YUP! Fight the fight bitch!!!!
04-06-06 @ 12:11
Reactie from: domo [Bezoeker]
als ik bridget in bed zou vinden dan kan ik heel vaak klaarkomen de mensen die zeggen dat ze niet geil is hebben het helemaal miss op haar kom je 10 keer in een minuut klaar
09-06-06 @ 20:18
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Luister ff Enige echte kankerleijer, Ik ben n beetje laat met mn reactie, ik was een paar weekjes met dat gedrocht van me op vakantie vandaar.
Als ik die fotoserie geen tyfus aan vind dan is dat mijn mening, klaar!
Wat n ander vind daar veeg ik mn reet mee af net als met jou deprimerende fucking tyfushond.
En als ik ergens tegen aan moet rijden dan is dat wel tegen jou en dat vuile zieke gezinnetje van je, geloof mijn nou, ik rij zo over je kinderen heen als dat moet. ik ben namelijk nog veel gekker dan je denkt. En als ik me eigen afruk, dan is het alleen maar op dat zielige uitgeteerde met kanker besmette wijf van je die gepaald moet worden door n stelletje herdershonden. Dan laat ik dat wijf van mijn ook nog meedoen. En wat lul je nou met anoniem? staat jou naam en mail erbij Stakker?
Om mijn plat te lullen mag je wel van n andere planeet komen.
Je bent n drol in n wc pot en ik heb mn hand op de drukker.
Volgende!!
20-06-06 @ 11:07
Reactie from: bart [Bezoeker] · http://bart@musictop50.com
ik trek me suf hierop...

mail maar een reactie naar bart@musictop50.com

22-06-06 @ 13:50
Reactie from: Kort Lontje [Bezoeker]
Wat een ophef kan zo'n stel foto's toch maken. Jullie begrijpen toch wel dat jullie allemaal puur hanen gedrag vertonen: Porsche (auto) gebruikt de man 9 van de 10 keer als verlengstuk van zijn te kleine penis. Maar jongens ga lekker verder spelen achter de computer enne willem als ik ju was zou ik maar heel snel je geschiedenis van je computer wissen, voor het gedrocht van een wijf iets leest (respectloos, ze verdiend 10 keer beter!!!!) (*)
27-06-06 @ 13:42
Reactie from: Willem [Bezoeker]
tja, ik word het n beetje zat om maar op iedere idioot te reageren,
maar vooruit, laatste keer dan.
9 van de 10 keer is dus de auto een verlengstuk van een te kleine penis. hahaha ik vind het n hele goeie. Aangezien je zelf de naam ''kort lontje'' gebruikt ben ik bang dat je toch een van eigen problemen naar voren gooit. Mocht je n vrouw wezen dan denk ik dat het probleem bij je man ligt. Het kan zijn dat op het moment dat je genaait wordt dat je helemaal niks voelt. Tja dan raad ik je aan om je op te geven bij dokter Phil. Mijn auto is niks meer dan een vervoermiddel,ik heb het nooit gezien als n verlengstuk van mn pik.
Maar goed, een Porsche schijnt toch heel wat te weeg te brengen, en wat mn vrouw betreft, ze weet hoe ik in mekaar zit grote bek maar n klein hartje zegt ze altijd. Ben ik ergens toch nog n goeie gozer.
Nou welterusten en de ballen.
01-07-06 @ 12:43
Reactie from: king [Bezoeker]
lekker wijf wat nou kleine tieten als ze van je moeder zouden zijn dan zou je d r de hele dag mee spelen crappers
23-07-06 @ 13:20
Reactie from: king [Bezoeker]
beste willem na t lezen van je reacties ben ik erachter gekomen dat jij n klein zielig mannetje bent waarschijnleik had de buurman die je altijd moest pijpen n porsche en vond je t fijn je vader te stok sloberen voor je zakgeld vuile fag hoe kun je nou zeggen lelijk wijf ben je scheel of moet je de strond die in je ogen zit door t baffen van je moeder eruitvegen dan zie je de waarheid miezerig mannetje dus even kort samen gavat WILLEM je bent n in je bek gescheten loezer die alleen maar pik eet bitch ik fuckup faggets als jij elke dag je homo
23-07-06 @ 13:37
Reactie from: Willem [Bezoeker]
HAHAHA die reactie van jou vond ik wel de leukste KING.
Alleen je moet is leren typen klootzak.
Maar ja, ik neem het je niet kwalijk, al die bastaardkindertjes van hoerige moedertjes die lopen n beetje achter he?
Vroeger op het achterlijke schooltje gezeten?
Ben je vaak gepest mn jongen?
Volgens mij aan je verhaal te merken (wat daar voor door moet gaan)ben je n misbruikt manneke he?
God god, had ik je vader maar geweest man, ik had je zo vaak in je hol gepompt dat er met het grootste gemak n amsterdammertje in gedrukt kon worden, maar dan in de breedte.
Of dat ik je hoerige moer te grazen neem, terwijl jij vastgebonden op n stoel er gedwongen naar moet kijken, dat die zeug daar zo een natte hete kut van krijgt dat je er wel n tosti op kan bakken.
Ik bedoel maar zo dooie, als je wat wil vertellen doe het dan goed en niet dat demente gebrabbel wat jij er uit gooit. KING van de debielen.
BACK TO SCHOOL SON.
03-08-06 @ 02:57
Reactie from: Jezus [Bezoeker]
Mooie foto's mooie meid, lekkere tieten en mooie schoentjes... mjam mjam...
Leuke reacties trouwens heb me kapot gelachen....
04-08-06 @ 21:12
Reactie from: Ma [Bezoeker]
hahaha, prachtig dit, willem is inderdaad zielig, maar die opmerkingen zijn echt een vak appart, dat moet je kunnen. Bridget staat er super op, k wou er nog wel iets meer van zien. greetz
15-08-06 @ 18:05
Reactie from: Johan [Bezoeker]
Willem is volgens mij gewoon een 13-jarig jongetje met een klein piemeltje die vrij gefrustreerd is... of niet Willem? Ik denk dat hij ook te bang is om hierop te reageren, of niet, kiddo??
24-08-06 @ 04:17
Reactie from: Willem [Bezoeker]
ACH JOHAN, BEN IK DAAR TE BANG VOOR? TJONGE TJONGE, IK LOOP GEWOON TE SHAKEN MAN. BBRRRRRR.
IK BEGIN GELOOF IK N HEUSE FANCLUB TE KRIJGEN HE?
WAT DENK JIJ NOU, VUILE GORE IN JE UITGEBOUWDE REET GERAGDE ONDERBETAALDE KANKERJUP,DAT IK NIET WEET DAT JE ALLEEN MAAR WEER N REACTIE VAN ME WILT LEZEN? MAN HET LIGT ER ZO DIK OP DAT IK ER GEWOON MISSELIJK VAN WORD. NOU, HIER HEB JE M. TEVREDEN? ACHTERLIJKE VOORSPELBARE DOOR JE NEUKPOP AFGERAGDE BLOEDHOND. EN DAN DAT NAAMPIE:
JOHAN, DAT KLINKT NET ZOALS MATHIJS OF MARTIJN OF WIEBE, ECHT ZO EEN CHRISTELIJK -LUL IN JE REET TOT AAN MN STROT - TYFUSNAAMPIE.
HOU HET GEWOON BIJ DIE TV SNOL MET DR GERIMPELDE NEK, JA INDERDAAD, IK ZAG HET TOEVALLIG VAN DE WEEK OP DE TV, DAT WIJF HEB N NEK WAT PRECIES OP HET PROFIEL VAN MN BANDEN LIJKT DIE ONDER DIE PORSCHE ZITTEN. HET LIJKT WEL RUBBER. WEET JE WIE IK NAAKT ZOU WILLEN ZIEN? DIE ZANGERES, GEILE VIEZE HANNIE. DAT WIJF VAN "VANAVOND HEB IK HOOFDPIJN" DAT DEBIELE PLEURISLIEDJE. DAT MOKKEL HEEFT N PAAR TIETEN HANGE JONGE, ECHT VAN DIE ZWETERIGE KLEFFE BALLE, EN DAN DIE (NAAR IK AANNEEM HOOP IK)LEKKERE ONGESCHOREN KUT VAN DR. ZE IS LEKKER VETTIG OOK DUS REKEN MAAR DAT DAT WIJF RUFT HOOR VAN ONDEREN. VOORAL MET DIE HETE BROEIERIGE DAGEN, ALS DAT MOKKEL DIE SLIP VAN DR REET AF TREKT DAT DE WAZUM TEGEN JE RAMEN ZIT VAN DE STANK. GELOOF MIJN NOU. IK ZOU DE GODGANDSE DAG MET DIE GOK VAN ME BOVEN OP DIE UITGEWOONDE STINKENDE SCHEUR ZITTEN. DUS PLAYBOY, DOE JE BEST, GEEF HANNIE N PAAR TIENTJES EN NEERZETTEN DIE REPORTAGE. NOU, WAS WEER GEZELLIG, AJU.
25-08-06 @ 02:49
Reactie from: dikke skitloeders FC [Bezoeker] · http://www.rukmesuf.nl
Willem-Alexander die reacties van je zijn het genieten waard. Lag hier echt in een scheur om die wazum tegen de ruiten, echt geniaal. Godverredomme, die fANclub komt er aan hoor! K*nker de K*nker pleurismongolen wat zitten jullie te bonken, jullie smeken om in jullie gore afgelebberde kontgaten kei maar dan ook KEIhard genomen te worden he?! Gore kale kutmutsen, haaR, vooral veel haar moet er zijn. Oerwoud stijl, dan ruk IK me pas helemaal de tyfus in, dat is gegarandeerd. 10x rukken in het uur, net zo lang tot er geen bloed uit die pretstaaf komt. Gewoon die poten wijd en veel HAAR en smegma, heerlijk! En dat ze dan nog zit op een fiets ZONDER ZADEL masterlijk, een een stel van die gokpinda's zich dan helemaal sufblaFFEN op die gok. Oh jezus ik krijg al een paal van hier tot ginder van de gedachte! En dan willem die dan nog eens aL dat sperma van die kop aflikt...man man man DAAR betaal ik pas voor!

Pretstaven united vs de geile dildobeukers we gaan er voor
26-08-06 @ 22:02
Reactie from: Knultons Aidson Combinatione [Bezoeker]
Kap wat een mengelmoes van quotes hier!! deze quotes moeten in de Quote 500 echt hoor want in de dikke van Dalen is geen ruimte meer, geloof me heb hem net gesproken. Willems je bent in 1 woord geweldig inderdaad zoals andere je hier ook waarderen. Ik zou persoonlijk ook wel Ruud de Wild in de Playschnitt zien met een gouden tampeloeres in zijn rooie Arie van Lent willen zien!! En 'm dan zien kokhalsen als hij de knossos van Jack van Gelder in zijn schuimende bek willen zien. Maar het mooiste komt: nog het speelt zich af in de porsche van onze held Willem die al een Mysteryland tent in zijn broek krijgt als de aarswalmen zijn neus tegemoetkomen. Kortom gewoon weer een natte droom voor onze liefhebbers die hier alle lichaamssappen over hun eigen toetsenboord heen strooien bij het lezen van deze poezie-album. Mijn Pimpong is zo Bart Goor dat de eikelranden een zeer penetrerende walm creeren die Willem II wel zou weten te waarderen. ik kan een sample opsturen voor de liefhebber maar op Marktplaats bieden ze al redelijk hoog dus moet je wel wat Munteanu op tafel leggen. Ook heb ik aarsschilfers in de maak maar de releasedatum is nog onbekend. Willems er is mu een nieuw programma op tv "Skitting on ice" met bn-ers, kan je meedoen om die personen flink in hun muil te beren nadat je net een Martijn Reuser van een Bruno Labbadia hebt neergewokkeld en daar komt weer een Ujfalusi Stankovic vanaf,niet normalitro! Om maar niet te spreken van de Mamadou Diarra die je achter laat.
26-08-06 @ 23:13
Reactie from: Johan [Bezoeker]
Kanker krijg de tyfuscholera aan je staaf bilnaadlijers!!!!
26-08-06 @ 23:18
Reactie from: Carlo [Bezoeker]
Kheb net een kaasschaaf gekocht, ik wil ff een stukkie afschaven van de tikkeltje zoute Bridget Maaslander.
26-08-06 @ 23:24
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Ik krijg warempel nog n stel imitators ook, ik ben zeer vereerd jongens, keep it up.
28-08-06 @ 15:08
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Het een en ander doet me toch denken aan n aantal jaren geleden, toen ik met zoon overbehaarde snol omging nu zoon 14 jaar terug.
Een groot verschil met dat Jurrasic Park figuur waar ik nou mee ben, want dat is ook zoon Ladyshave kut, maar dat mokkel van vroeger kwam uit duitsland en werkte hier in amsterdam.
Dat mokkel had echt n onverzorgde ruftkut, met doorgroei helemaal door dr naat, zelfs dr benen leken van n kerel maar geweldig top!!
Die doorgroei was echt geweldig want als je dr anaal likte, dan zat je met je porum diep in die smeulende batterij van dr,en dat gaf me n lucht nou geloof me, die kut en reet hadden in geen maand n washand gezien. Ze verzorgde zichzelf niet echt goed, maar ik had daar totaal geen probleem mee, die kwak van mijn kwam er al uit als ik die slip met remsporen van dr onder me neus douwde. Het mooiste vond ik altijd van dr (voor mijn dan) dat was als ze pas gescheten had, bv. op donderdag,dan kon je nog altijd in dat oerwoud van die naat de strontresten van dinsdag zien. Dat maakte dr speciaal, en ik heb wat afgegeild met dat wijf, geloof me, dat mokkel had n kutvocht jonge, als ik n emmer onder dr benen zette dan had ik voor 8 weken behangplaksel. Ik hoefde nooit naar Gamma, zowaar ik hier dit schrijf. Maar n jaar later ging ze terug naar het land van oom Hitler, en ik heb er nooit meer gezien. FUCK!! Had ik dat mokkeltje maar kunnen houden, this niet anders.
28-08-06 @ 15:15
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Naderhand kreeg je het Kale Kutten tijdperk, wijven met n kut zo kaal als n plank, die zo erg stonken naar frisse parfum dat zelfs n koe er bewusteloos van raakte. Degene die die Lady-shave heeft uitgevonden moeten ze nog met zn kanis boven n kampvuur hangen. Zwaarbehaarde mokkels ben ik nooit meer echt tegengekomen, maar zoon wijf als die pis en strontsnol van Duitsland heb ik nog 1 keer meegemaakt maar dan een uit Spanje, n echte stronthoer.Dat wijf kon me n dampende boomstammen uit die reet persen nou ik zweer het je, als je die voor n dikke eik zette scheet ze er zoon gat in van n paar kubieke meter.
Maar ja, dat was n temeijer, ook pleite. opeens weg, zal wel darmklachten hebben gehad.
Ik heb het toch is n keer aan mn vrouw gevraagt of ze niet is n keer n week stront op kon houden en dan uitpersen in n panty, zodat je dat splatter effect bij die reet ziet, maar het enigste antwoord dat ik kreeg dat was dat ik opgenomen moest worden in n TBS-kliniek en dat ze de sleutel weg moesten gooien.
Wat n BITCH, daar werk je je eigen de pleuris voor en dat tegen zoon nette verlegen man als ik.


28-08-06 @ 15:48
Reactie from: Jopie [Bezoeker]
Nou Willem, je geeft het woord "darmtoerist" wel een heel andere dimensie na het lezen van je laatste 2 onthullende verhalen! Godverredomme zeg, ook die naaD vol resten stront, nou volgens mij kon je ze er per graafmachine uitbaggeren! Maar om ff terug te keren op de topic; heb me echt keihard kunnen rukken op die fotos van die slet van n Robert Maaskant!
28-08-06 @ 19:33
Reactie from: joost [Bezoeker]
knetterende kometen wat een geile foto's van onze zonneheld. heb prima kunnen spuiten op de foto's van Widget!! maar wat een merkwaardige reacties hier zeg!! ik leer hier dingen die ik bij biologie nooit heb meegekregen!!!

Willem wat doe je allemaal met een aars die zo is beschumtst? en een zure zulte waregem pruim? Als ze niet vers is dan moet je ook geen vette bek halen kan je beter spareribs eten ofzo zit je ook onder of vette mosselen...

en carlo je hebt een billen manie! je bent een vieze zadel en onderbroeken snuiver!

voor de rest prima rukfoto's ben nog aan het witten hiero
30-08-06 @ 00:00
Reactie from: gabbertje [Bezoeker]
Ik ben het met Willem eens,
dat is tenminste een echte man.
Kunnen jullie niet geloven dat hij een Porsche heeft?
Omdat jullie zelf te jaloers zijn?
Stelletje Oma Neukers!

En Willem, Keep it up!

groetjessss
30-08-06 @ 04:57
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Ach ja, de een rijd in dit , de ander rijd in dat, maar die gasten die in die elektronische 40 kilometer wagentjes rijen en dan nog voor mn porum zodat ik er niet langs kan, nou man, als ik ergens n bazooka op kan richten dan is het daar wel op. Ga dan gewoon lopen met je socutera poten!! Maar ja, zoon 911 is ook niet alles, die auto is laag bij de grond, en dat wijf van me past er amper in, als die gaat zitten dan komt ze er naderhand niet meer uit, en onderweg moet madam nog 50 keer zeiken ook, dan moet ik zoon speciaal trekband om dr lijf gooien waar ze normaal paarden mee helpen die bevallen moeten, om dr er uit te trekken. Dat zijn de mindere dingen. Op n gegeven ogenblik zei ze of ik niet n "gewoon wagentje" aan kon schaffen n Polootje of zo, kijk, dan zijn die momenten dat ik dat wijf gewoon met n Magnum 44 over n tuinhek heen kan schieten. Dan had ik nog liever met weggeschoten beentjes in zoon 40 kilometer karretje gezeten. Maar ach, die wijven, ze lezen te vaak de Story en de Weekend he, zal wel n soort vervroegde dementie wezen.
31-08-06 @ 02:08
Reactie from: Ronald [Bezoeker]
Willem ben jij zelf wel eens keihard in je poepgaatje gepaald? Moet je eens proberen joh, als je een keer goed wilt bloeden, bel mij dan.
05-09-06 @ 00:26
Reactie from: Willem [Bezoeker]
HAHA, En hoe wou je dat proberen RONALDA? Volgens mijn ben je zoon Jos "Hallo/Toedeloe"'Brink met van die slappe socutera handjes. Of zoon ruigkikker met n leer petje op die in zn leren broek de pisbakken langsgaat. Maar goed, ik moet zeggen ik heb niks tegen de Homo, bij mijn op de sportschool is 80 procent lid van de reetkeversclub. Maar ik zal er over denken JOS. Maar geloof me, als ik m in mn reet heb gehad, (en kijk uit voor mn aambeien)dan wil ik naderhand wel wat bij jou in je reet stoppen.
En je kan er van op an, als ik met je klaar ben, dat ze in het ziekenhuis n halve wandmeubel uit je drabkanaal kunnen trekken.
Dag Jos, doe je de groeten aan Frank?
05-09-06 @ 01:32
Reactie from: Bart [Bezoeker]
Haha... TE zielig voor woorden Willem. Ik hoop niet je reageert op m'n stukje tekst, want dat is niet de bedoeling. Dit is een mededeling, geen discussie-onderwerp. Nu ga je vast weer een mooi/ziek/walgelijk verhaaltje over mij fantaseren, maar kan je nu alvast verzekeren dat het niet waar is. Haha kulleke toch...

Get a life kul!
05-09-06 @ 14:11
Reactie from: Willem [Bezoeker]
HAAALLLLLOOO Bart, Homo zeker he? Heb ik je bij je gevoelige ster schat? Ben je n fan van Jos? Ga je naar concerten van Willeke Alberti? Ik zit helemaal niet op je mededeling te wachten en buiten dat het interreseert me geen tyfus. Als het je stoort wat je van mijn leest reageer er dan niet op en hou gewoon je VUILE SMERIGE LULLEZUIGENDE KANKERBEK. Hoor je van mijn ook niks, maar dit is echt genieten. ZEKER WETEN. TOEDELOEEEE.
05-09-06 @ 20:08
Reactie from: gabbertje [Bezoeker]
Willem jij bent gewoon zwaar ganster man,

ga gewoon zo door!

Laterrr
05-09-06 @ 20:35
Reactie from: Bart [Bezoeker]
Haha... kulleke toch. Wat weet je er weer een mooi verhaaltje van te maken. Denk dat je vriendjes en vriendinnetjes ontzettend trots op je zijn. Get a life kul!

P.S. leuk dat je m'n voorspelling bevestigd!
06-09-06 @ 10:07
Reactie from: Willem [Bezoeker]
HAAAAAIIIII Bartje, ooooohhhhh Dolletjes!!! Dat was toch de bedoeling dat ik zou reageren op je text, Lekkere lulzuigende anusvreter van me? Tuurlijk heb ik vriendjes en vriendinnetjes, maar dat zullen bij jou denk ik alleen maar "vriendjes" zijn He? Zalige anusontstopper van me. Volgens mijn heb je al zoveel anussen zitten likken en kopkaas zitten vreten van pikken dat de tandarts je gebit in de amoniak moet leggen voor 2 dagen. Ik zou zeggen, kom nog is langs. ZWAAI ZWAAI.
06-09-06 @ 11:21
Reactie from: Sarah [Bezoeker]
Oh mijn god..
Wat word ik geil van Bridget.. :$
Ik moet zelfs op school aan haar denken.. dan ga ik snel naar de wc en vinger mezelf even klaar..
Serieus Bridget ! Je bent heerlijk!


Kusjes Sarah
07-09-06 @ 14:55
Reactie from: Willem [Bezoeker]
OOOOHHHH, wat heerlijk dat laatste berichtje, daar word ik nou geil van. GOD SARAH, in gedachten zag ik je al op die wc zitten met dat schooltassie naast je, kut in de lucht, je vingertjes draaiend op je spleet, aan je voetjes van die vieze witte sokkies aan terwijl op het moment dat je klaar kwam nog ff n scheet en n dampende bolus er uit kwakte. Hoe oud ben je? 13 hoop ik? kom jij maar even bij Ome Wim. COME TO DADDY.
07-09-06 @ 17:21
Reactie from: Sarah [Bezoeker]
Ik ben 15 jaar Willem...
Word je geil van me..?
Nou ik word er echt super geil van dat jij mijn berichtje geil vind..
wil je me misschien emailen?
mail me maar naar [verwijderd door de redactie]


Kusjes Sarah !
08-09-06 @ 17:09
Reactie from: Willem [Bezoeker]
God, wat ben je heerlijk geil baby, daar hou ik nou van...
Van die vrouwtjes die de hele dag van onderen lopen te borrelen.
En zo lekker jong ook, n ware delicatesse, daar kan geen 3 sterren restaurant tegenop.
Jammer dat we geen e-mail adressen mogen uitwisselen, dan had ik je naderhand ff opgehaald met de porsche, neem je n vriendinnetje mee, gaan jullie lekker samen rommelen en ik kom erbij met de videocamera. Gaan we samen n filmpie maken voor de EO Familiedag.
Ik vind je echt top baby, likje op je sterretje en n kusje op je kutje. Willem.
09-09-06 @ 02:02
Reactie from: wimpie [Bezoeker]
Willem ga je ook op de PNVD stemmen?
09-09-06 @ 03:07
Reactie from: Willem [Bezoeker]
wie????
09-09-06 @ 12:05
Reactie from: Willem [Bezoeker]
oh, wacht ff, nee dat niet,alles wat nog op n kinderfietsie zit moet je met rust laten, maar vanaf 13? sommigen naaien al als beesten man. word wakker. stemmen doe ik al lang niet meer, zeker niet op die kankerzooi die hier in de ronte loopt, nee, degene waar ik op gestemd had die heeft in 1945 in Duitsland zelfmoord gepleegd. Gelukkig heb ik nog n uitgebreide DVD collectie van de Man. Die toespraken... meesterlijk.
09-09-06 @ 13:10
Reactie from: Lekkere Wimpie [Bezoeker]
Willem, heb je ook last van het onderstaande probleem?
zie--->> http://www.youtube.com/watch?v=rPBxsUnszBo
10-09-06 @ 00:40
Reactie from: Willem [Bezoeker]
ik heb ff gekeken op dat geval maar er gebeurt geen pleuris. het bestaat niet, en by the way, ik heb nooit ergens last van en come to the piont WIMPIE, leuke naam trouwens, een soort mini versie van mijn zeker?
10-09-06 @ 02:07
Reactie from: Drummer [Bezoeker]
Klasse hoor Willem die Porsche van je, maar ben wel benieuwd hoe je er aan komt. Vooral omdat je nog geen stukje hebt kunnen schrijven zonder spelfouten. Maar amusementswaarde heeft het wel.
10-09-06 @ 14:03
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Meen je dat nou Phil Collins? Ik heb er maar eentje kunnen ontdekken. En so fucking what, heb je soms ieder woordtje nagekeken in de Dikke van Dale bijdehand? Ik typ zoals ik gebekt ben zullen we maar zeggen. Hoe ik aan mn Porsche kom Phil? Veel pooieren en n ander hard laten werken. Geloof me, ik kan dr uren naar kijken.
Zie je nog n foutje Phil? Ik kom toch anders wel duidelijk bij je over is het niet?
10-09-06 @ 20:33
Reactie from: Lekkere Wimpie [Bezoeker]
Willem stakker, wat kan je wel denk ik dan....

anyway, surf dan naar www.youtube.com en typ als zoekterm "handicap nazi" in (rechtsboven)... alstie ut dan nog niet doet, moet je ff flash installeren...

waar is je bordeel trouwens? misschien ken ik je wel haha
11-09-06 @ 19:51
Reactie from: Willem [Bezoeker]
He vuile Democraat, als die pc zegt "deze zoekbewerking heeft niks opgelevert" wie is er dan stom aan het lullen jij of ik.
Ik hoef niks te weten over Nazis want daar weet ik genoeg van, en ook al ben ik er eigenlijk zelf een gaat het je nog geen kanker an.
En n stakker is de criminele marrokaan die je moeder neukte in n portiek waar jij uit voortgekomen bent boerelul. Wat dat bordeel betreft, bingo knaap, er werkt toch nog wat in de verschrompelde hersens van je.
11-09-06 @ 23:42
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Het feit dat je ook nog n hoereloper bent, tja wat dat betreft hadden we mekaar vroeger de hand kunnen schudden, alleen de tijden zijn veranderd, nou verdien ik er geld aan en jij moet het nog steeds uitgeven.
Zo wie is er hier de stakker kromkont?
Alleen zelfs dat geld uitgeven kun je niet omdat je dat niet hebt, het is namelijk voor klanten die goed in hun slappe was zitten. Nou dag wimpie. ohja, ben n i vergeten in mn vorige bericht in het woord Die. (Sorry Phil)
12-09-06 @ 00:06
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Nou Ik heb ff gekeken wimpie, n leuk nazifilmpie, lachen man, eigenlijk hadden ze dat filmpie vroeger moeten maken toen die klanten nog echt in de ronte liepen. Maar ja, volgens mijn lachten ze toen niet zo erg he?
Toen kreeg je voor dat soort flauwekul n stuk pianosnaar om je strot terwijl je voetjes n paar centimeter boven de grond bungelde.
Je kan beter kijken naar TRIUMPH OF THE WILL in plaats van n zooitje achterlijke larie, HITLER brengt n paar geweldige nummers ten gehore. Geloof me, Ik heb al zn platen, of hou je niet van "Duitse schlagers"
12-09-06 @ 02:49
Reactie from: Sarah [Bezoeker]
Willem..

Ik vond je een leuke man, maar dat nazi gebeuren zit me niet zo lekker..
Je bent gewoon een triest klein mannetje die niks te doen heeft de hele dag !
En stop die porsche maar in je reet, je kan toch zo lekker neuken zeg je zelf altijd?
12-09-06 @ 17:26
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Niks te doen heeft de hele dag? Ik zit niet met mn natte kut de hele dag op de wc te vingeren vrouw holle.
Ik moet de hele dag die hoeren in de gaten houwe wat denk jij dan , administratie van alles en nog wat. Daarom zit ik ook vaak achter de pc snappie. En wie had het over neuken waar slaat dat op?
Niet slap lullen kleine, en dat dat nazigedoe je dwars zit tja dat is dan jammer dat zullen er wel meer wezen denk ik.
En trouwens, ik ben geen leuke man,geloof me, je wil me niet leren kennen want dan had je binnen de kortste tijd hier ook gewerkt. Dag pop. xx Willem
12-09-06 @ 18:36
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Maar ik ga kappen met die flauwekul, ik word er n beetje schijtziek van iedere keer dat stomme geouwehoer. Het lijkt wel of ik n dagelijkse colum heb. Ga maar weer is wat leuks zeggen over Bridget jongens, of zijn jullie dr nou al weer op uit gerukt? Ik moet zeggen ik vond het leuk om de boel meerdere malen op stelten te zetten en het was hier en daar zwaar overtrokken natuurlijk,maar iedere story was wel waar. ik ga donderdag pleite voor zaken en gelukkig ben ik dan ook n paar weken van dat wijf van me af. Wat n rust!! ik moet nou steeds iedere dag horen wat n leuke show dat is van Joling met die schaatsende sterren. Daar krijg je toch kramp van in je darme he. Maar goed jongens, maak mekaar af en degene die nog wat negatiefs over mijn heeft ik zou zeggen: LUL MAAR TEGEN ME REET. En Sarah, ik weet dat je boos op me bent, maar toch hou ik van je. en ook voor JOS en BART TOEDELOEEE jongens, pomp mekaar in die reet. En Gabbertje, het beste man.
12-09-06 @ 19:45
Reactie from: Lekkere Wimpie [Bezoeker]
en ik dan Willem?
14-09-06 @ 17:54
Reactie from: Aarswalmen uit mn dampende porum [Bezoeker]
Nou zeg, wat een pret. Jammer dat ik je dagelijkse posts missen moet Willem, die zijn GOUD! En al die snikkel-likkers maar negatief posten, get a life, lik toch die twat van je oma, ookal heeft die Willem die ook al flink afgebeukt lijkt me zo. Willem, je neus zit waarschijnlijk helemaal onder de smegma van die ouwe teven (teefen?) ja toch niet dan niet te zuinig! En die Sarah, volgens mij is die zo uitgewoond dat ze dr hele draadloze toetsenbord in die snee kan laten verdwijnen, Hans Klok en Hans Kazan bij elkaar zijn er niks bij! En al dat lekkere vaginavocht, godverdomme krijg nou al een harde paarse duitse helm als ik er aan denk hoe ik beide vuisten tegelijk in haar kut EN haar anus zou kunnen douwen....! Man-o-man, helemaal de bom, en dan ook tegelijk in dr bek schijten en ook in de bek van o.a. die drummer, wat een barbapapa figuur zeg, steek dat hoofd van je eens uit je hol van je hond van een vader van je!
17-09-06 @ 23:36
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Ik kon toch niet de verleiding weerstaan om even via de laptop naar mijn site te gaan om te kijken of er nog wat leuks was. ik zit momenteel in belgie bij die patatvreters voor zaken,en ik moet zeggen dat dat ACHTERLIJKE KANKERACCENTJE van HAI MANNEKE me al nou mijlenver de strot uithangt. Gisteren nog n wijf gepaalt WEER natuurlijk met zoon VIEZE FRISSE NAAR ZEEP STINKENDE KALE KUT. OOOOOHHHHH MAN, WAAR ZIJN DIE FUCKING HAIRY BUSH WIJVEN MAN!!!!
DIE LEKKERE ZWETERIGE MET VLEKKEN PANTYDRAGENDE WIJVEN, DAT ALS JE JE NEUS IN DIE BILNAAT STEEKT DAT JE 14 DAGEN IN COMA LIGT VAN DE STANK!!! Ook zoon kutland.
18-09-06 @ 02:12
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Tja, ik zou Sarah ook wel in dr bek willen schijten, maar ze mag het mijn ook. Geloof me, ik lik de billenkaas van dr naat. Ik zat even te kijken van de week naar Jensen, leuk programma vooral met die HERMAN, die knaap met dat carnavals kunstgebit in. Of is het echt? Nee toch? Hij zocht n vrouw, en ja hoor, daar was AMBRA of zoiets, Lekker wijf uit Limburg dikke tieten, en je zag die herman al kwijlen door zn kermisgebit. IK DENK, DIE GAAT NEUKEN JONGE!!!! EN WAT DENK JE? ZIT DIE KANKERLIJER MET ZN DERDE WERELD LICHAAMPIE IN N PIEREBADJE TE SPELEN toen ie op vakantie was. Dat Mokkel zat de hele tijd met n schreeuwende kut, en dat kon je horen ook zelfs mn surroundset met 4 boxen en 2 centers speakers konden er niet tegen op.
18-09-06 @ 02:33
Reactie from: Willem [Bezoeker]
Maar goed, die knaap is niet lekker, gewoon afvoeren, maar nou kwam het, het was geloof ik n paar dagen geleden keek ik weer naar die Jensen komt dat sekreet van n Marijke helleweger of zoiets in die show. Dat wijf met die opgespoten BOTOX porum en die visseogen. OOOOOHHH MAN en ze vind dr eigen zo mooi, ja tuurlijk, maar dan wel met n baal stront op dr harses, maar toen kwam het, dat kangeroedansie gingen ze opeens allemaal huppelle. KIjk, weet je wat ik nou jammer vind op zoon ogenblik dat er nou nooit is eentje in die zaal zit die een dubbelloops jachtgeweer op dat wijf richt dat je dat hele bovenlichaam tegen die studiomuur ziet spatten. Kijk op dat moment maak ik dan zoon kangeroedansie.
18-09-06 @ 02:55
Reactie from: Harry [Bezoeker]
Nou Willem, Herman is in ieder geval stoerder dan jij, whahahaha
09-10-06 @ 17:43
Reactie from: Pietje [Bezoeker]
zo ik heb me lekker lopen rukken op die brede heupies van haar godver kheb mezelf erop gepijpt en in me bek gekwakt wie kan dat nog meer?
17-10-06 @ 20:24
Reactie from: bram [Bezoeker]
LOOOOOOL Jullie zijn egt een stelletje kansloze figuren,, rukken op deze foto's ,, get a fucking life !!!!!
20-10-06 @ 16:52
Reactie from: wuppienaaier [Bezoeker]
zou ze ook wuppie's neuken?, ik bedoel, zie ziet er uit als koninging wuppienaaiester
23-10-06 @ 15:28
Reactie from: your grandma [Bezoeker]
ik ruk m'n kleinzoon op die foto's, word botergeil van die aars van dr, k voel me weer jong en begin spontaan te touwtje springen met die mooie hangtieten van me:)
23-10-06 @ 16:10
Reactie from: wuppienaaier [Bezoeker]
Grandma....

hefeft u kleinzoon ook wuppies.... moet je daar maar eens mee doen... dan word het nog geiler dan dat het is....
23-10-06 @ 16:18
Reactie from: jef [Bezoeker]
Waar zijn haar voeten, kan ik me een stuk beter afrukken!!
27-10-06 @ 20:47
Wat is Willem een vieze anuskanaalverbreder. Hij kan mooie reacties geven, maar hij is in werkelijkheid zoals hij zelf al zei niet iemand die je graag leert kennen. Een doorgedraaide seksmaniak die op alle bedenkbare manieren geexperimenteerd heeft. Een saai seksleven heeft hij in ieder geval niet. Maar zulke zieke mannetje zouden zeker naar de hel gaan als die er was. Kan me trouwens niet voorstellen dat-ie een porche heeft... laat maar eens zien met een afbeelding zou ik zeggen.
10-11-06 @ 21:15
Reactie from: WILLEM [Bezoeker]
HAHAHA WEER ZO'N ACHTERLIJKE BLOEDHOND, OF MISSCHIEN BEN JE N WIJF KAN NATUURLIJK OOK. WHO GIVES A FUCK!!!
VOLGENS MIJN KAN JE GEEN AFBEELDINGEN HIER LATEN ZIEN, ANDERS HAD IK HET WEL GEDAAN. MAAR JA, DAT ZOU IK NOG DE BOEL KUNNEN BESODEMIETEREN WANT IK KAN ER OOK WEL EEN VAN MN BUURMAN LATEN ZIEN HE DOOIE?
MAAR TOCH LEUK DAT ER NOG STEEDS REACTIES BLIJVEN BINNENKOMEN OVER M'N AUTO EN OVER MIENTJE KAALKUT MET DR E.T NEK.
EN INDERDAAD, WAT IK AL EERDER ZEI, BEN IK ZEKER N ZIEK MANNETJE, NOG VEEEEL ERGER DAN JE DENKT. NOG EVEN N GOEIE TIP: ALS EEN VAN DIE SNOLLEN BIJ JULLIE THUIS ZO'N INTIEM DOUCHE FLES HEEFT WAAR ZE HUN KUT MEE REINIGEN OM N MAAND BAGGER ERUIT TE SPOELEN HET VOLGENDE: JE MOET DIE FLES N PAAR KEER VOLZEIKEN EN DAN HET PIS VERVOLGENS IN DR REET DOUWEN, DOE DAT N PAAR KEER OOK MET HAAR ZEIK NATUURLIJK, EN ALS DIE REET DAN GOED VOL ZIT GA JE DR MET JE BEK ONDER ZITTEN
ZODAT DAT WIJF N SALVO ZEIK EN STRONT ERUIT BAGGERT DAT ZE JE GEBIT UIT JE AMANDELEN KUNNEN WEGTREKKEN. MAAR IK ZOU HET NIET IN DE SLAAPKAMER DOEN WANT DAN KAN JE DE VOLGENDE DAG 8 ROL BEHANG HALEN EN N POT WITSEL MOCHT DAT NODIG ZIJN. OM MAAR NIET TE SPREKEN OVER HET VLOERBEDEKKING. HEB HET IS GEDAAN VROEGER BIJ N SMCLUB, DAT MOKKEL HAD N HEERLIJKE STINKBATTERIJ ALLEEN DIE VLOER WAAR IK OP LAG WAS ZO KOUD ALS DE PLEURIS. VAN DIE PLAVUISELROMMEL, MAAR GOED, ZO KAN JE TOCH MEER MET DAT SOORT FLESSIES DOEN DAN JE DENKT, NOU WELTERUSTEN MAAR WEER.
14-11-06 @ 17:48
Reactie from: Han Pasado [Bezoeker]
Willem is (toen hij nog 'n klein menneke was) te snel zindelijk gemaakt, en is daarbij waarschijnlijk ook hardhandig gestraft door zijn ouders telkens wanneer hij het toch weer in zijn broek deed. Een prachtige anale fixatie is het resultaat. Gelukkig kan hij zijn frustraties kwijt op internet.
15-11-06 @ 18:50
Reactie from: willem [Bezoeker]
Man, laat ik je nou vertellen dat ik af en toe nog in mn broek schijt, vroeger deed ik dat al met plezier, en echt niet door mn ouders maar nu gewoon uit pure geiligheid.
En mijn vader, god hebbe zn ziel, die ouwe kankerbak, zei altijd: JONGEN, ALLE WIJVEN ZIJN GEWOON PURE STINKHOEREN WAAR JE ALLEEN MAAR GELD AAN MOET VERDIENEN.
En met deze zeer WIJZE WOORDEN heb ik alles toch voor mekaar gekregen wat ik maar wou hebben.
Helaas, ik heb geen frustraties HAN PEEKEL, ik heb alleen maar de wil naar het grenzeloze.
Het uitproberen van alles en nog wat geloof me, DOE HET NOU HAN, Steek je vette kop is bij iemand in zn reet , en je zal zien dat er nog altijd stront zit aan het eind van de tunnel. HALLELUJA!!!!
17-11-06 @ 16:25
Reactie from: Knoekie [Bezoeker]
Goeie tips. Zoals ik gehoopt had, kwam er weer een mooie reactie uit. En Willem: Als je nog een reactie plaatst, zul je zo'n harde knetterscheet laten dat je rechterbeen zal stuiptrekken en naar voren zal slaan van de kracht waarmee je kontspieren zich aan zullen spannen. Je kontflappen zullen flubberen van de hoge snelheid waarmee het dodelijke gas er doorheen stoomt, wat een weerzinwekkend geluid maakt waar je kippenvel van krijgt. Bovendien zullen er bruine stukjes gelanceerd worden van je kontgat. Evacueer gezin en huisdieren op de dag des onheils, want niemand zal de giftige lucht overleven in een straal van honderd meter. Dus pas op want je zou maar zo je eigen wc kapotschijten.
19-11-06 @ 22:00
Reactie from: anoniem [Bezoeker] · http://url
mooie foto's
je ziet eindelijk is wat meer dan alleen maar borsten.

GEIL
26-11-06 @ 18:44
Reactie from: Hank [Bezoeker]
oeh jullie maken my allemaal geil. kunnen we niet afspreken hoe we een filmpje maken warbij de nazi's de linkse mensen in hen reet neukt en waarbij willem sarah onderschijt. willem is de geilste van jullie allem. willem mail me en schijt me bek onder. van willem gaat mijn hart sneller kloppen. pis op mij. oehhhhh.

groetjes hank.
29-11-06 @ 17:33
Reactie from: Knoekie [Bezoeker]
Er bevinden zich NET wat te veel zieke gasten op dit forum. Maar ik wil graag behulpzaam zijn dus hier zijn wat tips voor zieke mannetjes en vrouwtjes:

Advertentie

Last van spetterpoep? Zet een hogedrukreiniger op uw kontgat en laat het water net zolang doorstromen totdat de inhoud van uw maag en darmen naar buiten komt via uw mond. Dan bent u er vanaf. (misschien)
En anders bent u mooi schoon vanbinnen.

Last van haaruitval? Scheer uw hele lichaam kaal. Verzamel alle haartjes. Doe flink wat twee-componentenlijm op uw hoofd waar u de haren wilt hebben en stooi de haartjes over uw hoofd. Laat het vervolgens goed drogen.

Uw soepballen zijn op? Ga iedere dag flink pulken in uw neus en ontdoe u van uw sperma om de 2-3 dagen. Doe de ingredienten apart in potjes. Als u een flinke voorraad heeft, mengt u 2/3 deel sperma met 1/3 deel snot. Draai er balletjes van en laat ze drogen.

Om wat extra smaak toe te voegen aan uw soep kunt u het volgende doen:
Ga ongeveer een jaar niet douchen. Gebruik vooral geen deoderant. Wacht net zo lang tot de gele korsten onder uw oksels gegroeid zijn. Vermaal deze korsten en doe het in stooipotjes. Zie hier uw smaakverfijner.
29-11-06 @ 21:37
Reactie from: Hank [Bezoeker]
Ja... maar ik word zo fucking HEET van die Willem... Hij doet me denken aan mn exvriend! Willem, mag ik je mailadres.. kunnen we chatten!
30-11-06 @ 09:31
Reactie from: Iren [Bezoeker]
Knoekie, komen er dan echt gele korsten onder? LAUW! Zowiezo zijn je ideen lauw... maar wel een beetje maf
30-11-06 @ 09:33
Reactie from: davey [Bezoeker]
Als zij mijn vriendin was had ik hij elke minute van de dag geneukt
01-12-06 @ 19:47
Reactie from: Borat [Bezoeker]
hey willem jij gore kankerbak jij willen vieze wijfen met konthaar neuken
jij moet naar kazahkstan komen jij zal neuk elke dag
heel veel vieze wijfen met konthaar en stinken pis en stront jij lekker vind
is niet duur 5 euro en jij hele week vieze wijfen neuken
maar ja ik afvragen of jij niet te vies zijn voor de wijfen ik denk wel
jij gore anaalkannibaal vuile konthaar kietelaar

groet borat
01-12-06 @ 22:18
Reactie from: Willem [Bezoeker]
He Borat, ouwe marrokaanse gabber, weet je wat ik nou zo zonde vind? Dat HITLER dat kankervolk van jullie niet aangepakt hebt, ze moeten die wijven van jullie laten naaien door n stel varkens en net als wat JOZEF MENGELE deed die geschoren kutten aan mekaar naaien van de wijven die zwanger zijn, dat ze dan GILLEND van de wereld af gaan.
He bommelegger, doe mijn nou n lol en gooi n paar kilo dynamiet om je marrokaanse harses en loop dan de dichtsbijzijnde moskee binnen en blaas dan je hele vette gore bijstandvretende theedoekdragende marrokaanse buurtvadersbende naar ALLAH.
HEIL HITLER.
OH ja, Die wijven van 5 euro heb je die niet in Amsterdam? Je Moeder Misschien?
04-12-06 @ 21:02
Reactie from: sam [Bezoeker]
jullie hebben gelijk dat de foto's wel wat meer hardcoro mochten zodat we die kut s goed kunnen bekijke,,maar flikker op met die schijterijverhaaltjes want das gewoon te ranzig..,,

deze bitch zou k zeker me bed niet uittrappe voordat k r goed hard volgepompt had (daarna wel uiteraard)
05-12-06 @ 17:02
Reactie from: kinkymarie [Bezoeker]
ach, wat zou ik haar graag van achteren nemen, en knallen geven. ik houd ervan als meiden veel pijn leiden. ik steek mijn dikke negerlul in haar kontgaatje en beweeg hem hard op en neer, daarna laat ik haar schijten en smeer ik haar gezicht vol met kak. ik pis in haar mondje en daarna hak ik haar voeten af, hmmm... geiler kan niet.
09-12-06 @ 15:56
Reactie from: Robert [Bezoeker]
Een van de weinige vrouwen die er zonder kleren beter uitziet als met kleren...
26-12-06 @ 04:25
Reactie from: 2 geile jongens van 13 [Bezoeker] · http://wit
hee wilemwever hahaah kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk met je lelijke KK kop. WILLEM als je al 9 jaar porsh rijd (speelt met je dinkytoy ) ben je dus al ouder als 28 als je je dan nog moet bevredigen met foto's ben je wel heeeel zielig. Ben je misschien in een verkeerd lichaam geboren en heb je een poes of ben je zo lelijk dat als je je broek naar beneden trekt de vogels van het dak vallen... man kindjes van 12 en 13 (zoals wij) horen hier op te rukken HAHAHAH niet een man met een kut van 28 veel plezier in je leven verder en maak er wat van he;) PS; probeer niet terug te DISSE want wij zijn veel beter geloof me,
04-01-07 @ 01:12
Reactie from: WILLEM [Bezoeker]
RIJ IK IN N "PORSH"?
BEN IK WILEM?
PROBEER IS N KEER WAT TE SCHRIJVEN WAAR IK VAN ONDER DE INDRUK BEN STELLETJE DOOR PEDOFIELEN MISBRUIKTE KANKERFLIKKERS.
EN NIET ALLEEN MAAR OM EEN REACTIE UIT TE LOKKEN. WANT WAT IK ZO LEES ZIJN JULLIE NOG TE STOM OM RECHT IN DE WC TE SCHIJTEN.
EN N KANKERKOP DAT HEB JE BEZOPEN MOER DIE NEGERLULLEN ZIT TE PIJPEN IN HET ANTONIE VAN LEEUWENHOEK ZIEKENHUIS WAAR ZE OPGEGEVEN IS.
TEVREDEN JONGENS?
06-01-07 @ 20:25
Reactie from: Beelzebub [Bezoeker]
wat zijn jullie dom... wie reageert er nou op zo iemand?
hij zit eerder te trekken op dit forum dan op die foto's....
en jullie maar reageren, hoe dom kun je zijn?
iedereen weet toch dat Willem zielig is?

ow en willem mag ik een psychiater voorstellen?
hoe oud jij ook bent dit is gewoon ziek, ik hoop voor je dat je gewoon aant dollen bent, zelfs dan ben je nog aardig zielig en ik heb medelijden, medelijden met je moeder...

happy new year
09-01-07 @ 01:59
Reactie from: WILLEM [Bezoeker]
OH JA !!!!

IEDEREEN NOG DE ALLERBESTE WENSEN VOOR 2007 !!!!
IK HOOP DAT IEDEREEN IN EEN ZEER GOEDE GEZONDHEID ZAL BLIJVEN EN NOG HEEEEEL VEEL JAREN VAN GELUK EN VOORSPOED ZAL HEBBEN.

JE MOET MAAR ZO DENKEN: IEDERE DAG BOVEN DE GROND IS N GOEIE DAG !!!

VAN EEN AARDIGE VREDELIEVENDE GOEDE VERLEGEN NETTE MAN.
11-01-07 @ 00:24
Reactie from: Knorrie [Bezoeker]
Help mij!

Ik heb een groot probleem. Ik heb last van spetterpoep. Steeds als ik naar de WC moet om te poepen spettert het er met geweld uit. IEDERE keer weer zitten de tegels eronder. Ik word er gek van! Zijn er meer mensen die last hebben van dit probleem?

Ik heb alles al geprobeerd om dit tegen te gaan: Kranten tegen de muren en op de vloer, met mijn kont helemaal in de WC(was een heel slecht idee), en zelfs Activia voor een goede stoelgang helpt niet. Wie kan mij helpen? Oh nee daar ga ik weer...
15-01-07 @ 22:38
Reactie from: WILLEM [Bezoeker]
JE LAAT DE STRONT GEWOON OP DE TEGELS ZITTEN.
WAT LOOP JE NOU IN GODSNAAM TE OUWEHOEREN MET "IK HEB N PROBLEEM?
GELOOF ME, OM HET EFFECT NOG MEER TE VERBREDEN MOET JE GEWOON 5 ZOUTE HARINGEN NAAR BINNEN GOOIEN, 6 SLAGROOMPUNTEN EN N PAAR BAKKEN KOFFIE MET DAARBIJ EEN PAAR GLAZEN VOLLE MELK.
JE LAAT DE BOEL HEERLIJK ROEIEN VAN BINNEN EN OP EEN GEGEVEN MOMENT SCHIET HET STRONTWATER ZO JE REET UIT. MAN, GELOOF ME NOU EVEN N PAAR KEER DOEN EN JE ZIET GEEN TEGEL MEER AAN DE MUUR ZITTEN.
DAN HEB JE EEN STRONTKUNSTWERK WAAR HET STEDELIJK MUSEUM NIET TEGEN OP KAN.
18-01-07 @ 02:27
Reactie from: hasje [Bezoeker] · http://hasje.net
willem zieke freak, ga dood!
22-01-07 @ 15:08
Reactie from: anoniem [Bezoeker]
wat een uuuuummmmmhhh lkker ding !!!! ik wil haar poesje likken
10-02-07 @ 13:02
Reactie from: Anoniemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [Bezoeker]
wat een geile vrouw.

OOOOOOOHHHH jaaa lekker rukken
22-02-07 @ 18:38
hier zijn nog veel meer plaatjes van Bridget:

http://dutch.thestarzone.com/celebrities/bridget_maasland/
11-03-07 @ 03:00
Reactie from: Riaaaaan [Bezoeker] E-Mail
lol wat is deze? Kom ik hier toevallig op een forum terecht met wat leuke foto's nouja prima,
zie ik dat er een of andere gay homosexual genaamd Willem al bijna een jaar, een FUCKIN JAAR!! reacties geeft op iedereen die 'm op welke manier dan ook probeert te dissen terug probeert te pakken..

Soms met succes, meestal niet hehe, nouja als je nog steeds checkt of er mensen zijn die denken dat je een beetje in de war bent (zoals ik hehe) doe dan geen moeite ik kom niet zovaak op 't zelfde forum heb 't na 1 keer wel gezien ;)

Lati
29-03-07 @ 18:40
Reactie from: Jake [Bezoeker] E-Mail
Nou.. Ik zie dat hier leuke reacties geplaatst worden ;) dus inderdaad.. nog Happy New Year allemaal.. OMG LOL :P

Groetjesss,
11-06-07 @ 19:42
Reactie from: Timbob [Bezoeker] E-Mail
Leuke omgeving.. en mooi huis trouwens
18-07-07 @ 00:46
Reactie from: gadverdamme [Bezoeker] E-Mail
Allemaal vieze gasten hier die elkaar rukgedrag bekritiseren what the fuck!!
24-09-07 @ 11:20
Reactie from: De beestman [Bezoeker] E-Mail
Woah, wat een ziek forum. De reacties zijn nog interessanter dan de foto's, en dat wil wat zeggen. Vooral die van Willem zijn goed, maar hij is ook het meest ranzig. En alle andere sexslaafjes probeeren tegen hem op te boksen, wat een lol.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
This is Bunny. Copy and past Bunny into your signiature to help him gain world domination.
04-02-08 @ 22:01
Reactie from: ek [Bezoeker] E-Mail
op foto2 kan je goed in haar prachtige neusgaten kijken.haar mooie neusgaten zijn erg groot.als ze de sigaretten rook langzaam uit haar neusgaten laat komen,zou ik graag mijn tong in haar mooie grote neusgaten willen stoppen,of mijn vinger.maar ook zonder sigaret zou ik mijn tong in haar neusgaten willen stoppen.dit is mijn geilste droom.
31-05-08 @ 19:46
Reactie from: vincent hübner [Bezoeker]
*****
wat een kk lekkere foto's zeg, ik heb me helemaal te pletter gerukt hier, het sperma vloog hier bijna een meter de lucht in! die tietjes he, wat zou ik daar eens lekker aan willen zuigen joh!!!
Serieus ik heb me gewoon 4 uur lang om de 20 min gerukt op deze foto's damn wat een kk geil en kinky wijf zeg! haar en katja zou ik wel eens lekker anaal willen vingeren of wat dan ook! lekker beffen ook goed!
27-06-08 @ 16:36
Reactie from: mister man [Bezoeker]
*****
mooi huis!
03-07-08 @ 19:29
Reactie from: Ik [Bezoeker]
Hey fucking willem jou mama was een hoertje met veel haar op haar kutje..strond in haar mond en uiteindelijk is er ok stront uit haar behaarde kutje gekome en dat was jij dan! Jij bent echt de grootste idioot door op alles te reagere! Achterlijke hoerezoon hang je op ofzo want waar jij je tijd insteekt is echt nutteloos! Flikker op kankerkop!
29-07-08 @ 16:56
Reactie from: Bassie [Bezoeker]
*****
broek uit, tette bloot. das wel balll. toeter
13-08-08 @ 15:38
Reactie from: ek [Bezoeker]
Willem, wel eens gehoord van een dragunov?
21-03-09 @ 17:57
Reactie from: romanovski [Bezoeker]
sarah geile meid die je bent:O
06-04-09 @ 14:24
Reactie from: Alii [Bezoeker]
nog geile meiden in de buurt??
06-04-09 @ 14:27
Reactie from: Drake [Bezoeker]
***--
Wow, Willem, wat een temperament!!! Jammer genoeg ben je een man en ik val op vrouwen met dikke tieten. Ik wens iedereen ook veel ontstoken anusschurft!
23-04-09 @ 19:46
Reactie from: Drake [Bezoeker]
***--
O ja, voor degenen die last hebben van spetterdiaree, de ultieme oplossing : STOP EEN KURK IN JE REET!
23-04-09 @ 19:52

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 20:26:49, 116942 hits, CategoriŽn: Lekker

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (850,861)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,776)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,553)
 • Redacteur gezocht! (156,770)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,980)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,719)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,103)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,591)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,943)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,012)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,206)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8589634',
FROM_UNIXTIME(1539669889), '/index.php/2007/09/04/uitgelekte_playboy_foto_s_bridget_maasla', 'direct', '', NULL, 1, '54.224.118.247', 454 )