goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Bavaria gevraagd nieuwste tv-commercial te schrappenMeisjes doodden aanrander mogelijk uit noodweer »
Advertentie

30-06-07

Tien (Talpa) zal niet gemist worden

Nederland zal Tien niet missen wanneer de zender van de buis verdwijnt. Ruim zeven op de tien Nederlanders vinden dat John de Mol gefaald heeft om zijn ambities met de zender Tien te verwezenlijken. Ongeveer tweederde (64%) van de Nederlanders zou het dan ook niet erg vinden als Tien zou verdwijnen. Een overname door RTL wordt door ruim de helft van de Nederlanders (54%) als een vooruitgang gezien. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO in opdracht van Editie NL.

Follow up:

Meer dan de helft van de Nederlanders (54%) heeft de tv-zender Tien (voorheen Talpa) ook daadwerkelijk op kanaal tien staan. Bijna één op de tien (8%) Nederlanders weet niet op welk kanaal Tien thuis geïnstalleerd is. Bij vrouwen (19%) staat Tien vaker geïnstalleerd tussen kanaal elf en twintig dan bij mannen (11%).

Tien wordt weinig dagelijks bekeken, iets meer dan één op de tien (12%) Nederlanders kijkt ieder dag naar de zender. Twee op de tien Nederlanders (21%) kijken enkele keren per week naar Tien. Twintig procent van de Nederlanders kijkt nooit naar Tien. Dat percentage wordt hoger naarmate de leeftijd hoger wordt: vooral mensen van 55 jaar en ouder kijken nooit naar Tien (33%).

Over de programma's van Tien zijn de meningen verdeeld. Vooral het programma De Gouden Kooi wil een meerderheid van de Nederlanders (66%) liever niet terug op de buis. Het percentage dat de Gouden Kooi wel terug wil, bevindt zich met name in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 34 jaar (24%). Over Gordon & Joling: Over de Vloer is men positiever. Bijna de helft (45%) van de Nederlanders wil dit programma wel terug zien keren.

Het programma De Wedstrijden is meer geliefd bij mannen dan bij vrouwen: 26 procent van de mannen wil dit programma zeker terug zien tegenover 15 procent van de vrouwen.

Ongeveer tweederde van de Nederlanders (64%) zou het niet jammer vinden als Tien verdwijnt. Vooral de mannen hebben hierover een uitgesproken mening: maar liefst 53 procent is het helemaal oneens met de stelling: 'Ik vind het jammer als de zender Tien zou verdwijnen'.
Ruim de helft van de Nederlanders (54%) ziet het als een vooruitgang wanneer RTL Nederland de zender Tien overneemt.

Zeven op de tien (72%) Nederlanders zijn van mening dat John de Mol gefaald heeft in het realiseren van zijn ambities met de zender Tien. Vooral de mannen vellen een genadeloos oordeel: maar liefst 76 procent ziet Tien als een mislukt initiatief van John de Mol.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 08:01:59, 531 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juli 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (952,899)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (661,740)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (406,961)
 • Redacteur gezocht! (174,625)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (156,695)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,454)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,755)
 • Langste huwelijk ter wereld (135,395)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,411)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (113,940)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,653)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (109,912)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1556964',
FROM_UNIXTIME(1563898714), '/index.php/2007/06/30/tien_talpa_zal_niet_gemist_worden', 'direct', '', NULL, 1, '54.174.43.27', 187 )