goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Hardrijder? Klein pikkie zeker...Proef zelfcontrole paspoort op Schiphol »
Advertentie

30-06-07

Onrust onder RTL-presentatoren

De presentatoren van RTL zijn niet per se blij met de mogelijke komst van veel Tien-presentatoren. Volgens Boulevard- presentator Albert Verlinde heerst er ‘onrust’ in de sterrenstal van RTL. “Ze hebben zoiets van: er komt een hele tsunami aan van presentatietalent van Tien onze kant op, hoe moet dat nu?“, aldus Verlinde. Als voorbeeld noemt hij Wendy van Dijk. “Zij is overgestapt naar RTL om de grote dame van het amuse- ment te worden. Straks wordt ze overtrof- fen door Linda de Mol...”

Follow up:

Volgens Frank Wisse, manager van Wendy van Dijk, vaart Wendy haar eigen koers. “Dat heeft ze altijd gedaan en dat zal ze blijven doen. En ze heeft alleen maar respect voor Linda, die nu haar grootste concurrente wordt genoemd. Het leeft vooral bij de media“, aldus Wisse in De Telegraaf. “Bovendien heeft een weekend twee avonden. Die kun je ook nog verdelen. Wendy de ene avond, Linda de andere. RTL 4 wordt gewoon een ijzersterke entertainmentzender, met het beste dat Nederland te bieden heeft. Ik geloof verder niet dat Linda zin heeft in langlopende projecten als Idols, wat wel weer zal terugkomen. Dat programma is echt voor Wendy. En Linda gaat veel dingen in Duitsland doen. Ik verwacht dus dat het in de praktijk wel zal meevallen.”

Ook Xenia, manager van Linda, ziet geen problemen tussen de het oud-SBS-gezicht en de voormalig TROS-presentatrice. “Linda is bezig met het opnemen van een tv-film voor Duitsland. Zij blijft gewoon haar dingen doen. Miljoenenjacht, Gooische Vrouwen… En trouwens, ze vindt Wendy geweldig.”

RTL-gezicht Irene Moors, die al achttien jaar een contract heeft met de zender, wil niet verbloemen dat het spannend is bij RTL: “Er zijn nog nooit zoveel presentatoren geweest. Feit is dat er meer programma’s zijn voor minder zendtijd. Dus elke hoop dat je er iets bij krijgt, is weg. Zeker geen grote shows. Die zijn allemaal vergeven.“

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 22:01:32, 409 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juli 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (952,893)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (661,740)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (406,960)
 • Redacteur gezocht! (174,622)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (156,695)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,454)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,755)
 • Langste huwelijk ter wereld (135,393)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,410)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (113,940)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,653)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (109,907)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1556423',
FROM_UNIXTIME(1563895965), '/index.php/2007/06/30/onrust_onder_rtl_presentatoren', 'direct', '', NULL, 1, '54.174.43.27', 187 )