goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Gewonde bij steekpartij TT-campingHuur een 'baar-moeder' voor 70.000,- euro »
Advertentie

30-06-07

Eerste 'modellen school' van start

Model zijn is een vak. Eigenlijk zijn alle fotografen, modellenbureaus en natuurlijk modellen zelf het daarover eens. Tot nu toe was er echter geen goede opleiding ter voorbereiding van een carrière in de modellenwereld. Modellen moesten het vak maar in de praktijk leren. Met alle gevolgen van dien: Verkeerde eet- en bewegingsgewoontes, onkunde op het gebied van haar- en huidverzorging, en ook op het gebied van portret- en auteursrecht en lichaamstaal schiet de kennis bij modellen vaak schromelijk te kort.

Follow up:

Model Academy biedt aankomende modellen een scala aan kennis en wetenswaardigheden die overgebracht wordt door docenten uit de dagelijkse praktijk. Aan de opleiding zijn bekende namen verbonden zoals internationaal model Malon Hamoen, fotografen Govert de Roos, Patricia Steur en George Terberg, maar ook kapper Bert de Zeeuw, visagiste Lydia Thann, voedingsdeskundige ir. Elma Sandee, jurist mr. Alexander Singewald, styliste Barbara Wevers, art-director Rijkus Krabbendam en choreograaf Gerrit Oldenburg. Hiermee is meteen de breedte van de opleiding duidelijk: Ieder vakgebied dat voor modellen van belang is, komt aan bod binnen een cursus van 14 lesblokken van 3 uur.

Uiteraard is een modellenopleiding niet compleet zonder een fotoshoot. In de cursus is daarvoor een hele dag ingeruimd, waarbij verschillende fotografen de cursisten fotograferen. Alle cursisten gaan naar huis met een stevige basis voor een setcard en portfolio.

De Model Academy opleiding wordt afgesloten met een examentraining en natuurlijk het examen zelf. Een onafhankelijke examencommissie beoordeelt de theoretische en praktische vaardigheden, zodat een diploma van Model Academy ook werkelijk waarde heeft.

Model Academy is niet verbonden aan een modellenbureau of een andere commerciële instelling. Daardoor kunnen de cursisten een objectief advies krijgen over de carrièrerichting die voor hen het meest geschikt is.

De opleiding is beschikbaar voor iedereen van minimaal 15 jaar en maximaal 25 jaar. Voor alle anderen wordt een 2-daagse workshop georganiseerd. Tijdens deze workshop wordt een groot aantal facetten van modellenwerk behandeld. Deze workshops zijn bedoeld voor
iedereen die het wel eens leuk vindt om voor de camera te staan, maar daar niet per se zijn of haar werk van wil maken.

Meerdere keren per jaar worden introductiedagen gehouden, waar potentiële cursisten kunnen kennismaken met docenten en extra informatie kunnen krijgen. Tijdens de introductiedagen wordt ook de selectie gemaakt of iemand geschikt is om de volledige opleiding te volgen of beter in kan schrijven voor de 2-daagse workshop.

6 reacties

Reactie from: laura [Bezoeker] E-Mail
Hoi mijn vraag is, wanneer is de eerst volgende introductie dag? En wat kost zo workshop? En waar vind het plaats? Alvast bedankt.

groetjes laura
06-06-08 @ 07:23
Reactie from: menka [Bezoeker]
hallo,

ik zou graag willen weten waar de school zelf zit? er staat namelijk nergens geen locatie.

Alvast bedankt.

Gr menka
19-02-09 @ 16:55
Reactie from: Jacqueline Gracia montes [Bezoeker]
***--
Hallo Ik zou graag willem weten waar de school zich bevind en waanneer is de volgende workshop en hoeveel zou dat mij kosten ik heb een dochter van 8 jaar dus we zouden heel langer moeten wachten maar wij willem graag meer informatie.
alvast bedankt voor uw antwoord,
0365497333 (almere)

met vriendelijke groeten,

J.R Gracia Montes
21-04-10 @ 22:34
Reactie from: arjen simon scheer [Bezoeker]
belachelijk een modelle academie model wordt je of liever wordt je voor gevraagt omdat je een aantrekkelijke houding en attitude hebt voor de mode en natuurlijk een geschikt uiterlijk. tja modellen kune je creeren je als look in de markt zetten maar tja bij een modelle academie kijk je altijd naar poses van andere modellen dus geef je mee aan andere modellen en ben je niet orgineel ofwel leg je veel geld op tafel om iemand anders met je gedrag te promoten, tja en om je uit de droom te houden er zijn maar weinig modellen die echt rijk worden en of het nu zo'n leuk bestaan is hotel kamers van binnen zien dat is maar de vraag want tja je home sweat home is toch leuker.
24-08-10 @ 23:32
Reactie from: jurmond makaai [Bezoeker]
Hoi,miin vraag is,ik ben van curacao en ik wil weten wat moet ik doen om jullie cursus te volgen,en wat kost zo workshop?en waar is de plaats?alvast bedankt.
27-08-10 @ 03:53
Reactie from: marcel [Bezoeker]
Ik zoek beginnnende modellen voor een shoot met bmw racewagens.
Lokatie Dordrecht en rotterdam, het wordt erg leuk.
E-mail : mvcdordrecht@gmail.com.
02-10-10 @ 08:56

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:01:50, 3619 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juli 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (952,900)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (661,740)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (406,962)
 • Redacteur gezocht! (174,625)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (156,695)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,454)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,755)
 • Langste huwelijk ter wereld (135,395)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,411)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (113,940)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,653)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (109,912)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1557061',
FROM_UNIXTIME(1563899187), '/index.php/2007/06/30/eerste_modellen_school_van_start', 'direct', '', NULL, 1, '54.174.43.27', 187 )