goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Intel werkt aan nieuwe generatie chipsDanceorganisator Frequence in financiele problemen »
Advertentie

31-03-07

Datingprogramma's RTL met fictieve kandidaten

Datingprogramma’s die ’s nachts te zien zijn bij de zenders van RTL Nederland, werken met fictieve personen terwijl dit op televisie niet duidelijk wordt gemaakt. Dat schrijft De Volkskrant. In de programma’s worden foto’s getoond van mensen die contact lijken te zoeken. Sms’jes van kijkers worden echter niet beantwoord door de persoon op de foto, maar door een werknemer van Mobitainment TV, de producent van de datingprogramma’s bij RTL.

De kosten voor het sms-verkeer kunnen hoog oplopen, ook doordat het nooit tot een echte afspraak komt. Dat laatste wordt wel vermeld: onder aan het scherm staat, slecht leesbaar, dat ‘fysieke afspraken’ niet mogelijk zijn.

Mobitainment TV is onbereikbaar voor commentaar. RTL zegt in de krant dat mensen die niet hebben begrepen dat de personen in beeld niet zelf antwoorden, hun geld kunnen terugkrijgen bij de producent. De SP gaat vragen stellen over de kwestie. “De indruk wordt gewekt dat je een leuke juffrouw aan de lijn krijgt“, zegt Kamerlid Jan de Wit. “Bovendien worden mensen bestookt met sms’jes tegen een hoog tarief.”

De drie ‘late night tv formats’ van Mobitainment, waaronder CupidoTV, Pool Party en Na Sluytingstijd, zijn volgens Mobitainment TV een co-productie met RTL Nederland. “RTL Nederland ziet Mobitainment als een belangrijke partner voor de ontwikkeling van dit soort crossmediale formats“, staat op de website van Mobitainment.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:01:09, 941 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,952)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,216)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,899)
 • Redacteur gezocht! (184,238)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,176)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,574)
 • More...


Archief


XML Feeds