goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Jongen sterft onder tram na duwBig-Brother - Wat gebeurde er 31 oktober »
Advertentie

03-11-06

Big-Brother - Wat gebeurde er 1 november


Kijk zelf ook mee

Semih en Jeroen krijgen het om 6 uur zwaar, tijd voor een kopje koffie en ondertussen nog maar eens kijken hoe donker het nog is. En het gesprek gaat over Semih zijn eigen zaak. Het hebben van groothandels. Jeroen is erg geïnteresseerd en is heel belangstellend naar Semih.

Rond 8.00 uur gaan Jeroen en Semih lekker naar bed en nemen Marcia en Rik de shift over hun praten weer volop over nominaties en zowel Rik als Marcia verwacht nog steeds dat iemand erbij komt op de bank.

De haan gaat om 9 uur Sabrina en Monique staan op en willen voor Tijn een ontbijtje op bed maken maar de haan blijft kraaien dus Tijn moet echt uit bed. Rik en Marcia vinden het eigenlijk wel leuk om Tijn zijn cadeau nu te geven en niet te wachten tot Semih en Jeroen wakker zijn. Want dan kan Tijn zijn T-shirt heel de dag dragen. Sabrina, Monique, Rik en Marcia zingen nog eens lang zal ze leven voor Tijn en geven zijn cadeau. Tijn vindt het vet gaaf en doet zijn T-shirt aan. Tijn vertelde net aan Marcia dat hij zich gisteravond jarig voelde en nu niet meer, dat het meer een dag als andere was, dat het alweer woensdag is alweer een dag dichterbij maandag.

Follow up:

Later is er ook een gesprek tussen Tijn en Monique over de nominaties. Monique weet niet zo goed wat ze ervan moet vinden, ze wil zolang mogelijk in het huis blijven maar sinds ze Mike en Renee heeft gezien was ze zomaar opeens thuis. Tijn: “Het zou voor jou makkelijker zijn als ik naar huis ga.” Monique snapt dat niet zo goed.

Tijn legt uit: Nou dan is makkelijker om te nomineren want dan kan je gewoon Marcia nomineren en als ik blijft dan is het heel moeilijk voor je.

Monique denkt dat als ze op de bank komt dat het toedeledokie is en naar huis, ze kan er niet over nadenken dat ze in de finale terecht komt. Ze denkt ook echt niet dat ze in de finale terecht komt en al helemaal niet dat ze gaat winnen.
Tijn: “Wie denk je dat er gaat winnen?”
Monique: “Weet ik niet”
Tijn: “Ik heb ook echt geen idee”

Sabrina geeft haar visie op het hele nominatiegebeuren. Sabrina tilt er niet zo zwaar aan, wat Tijn wel doet, over het nomineren. Vooral nu hij door Jeroen op de bank gezet is. Sabrina vindt dat bij het spelletje horen en zei ook dat Tijn dit niet persoonlijk moet opvatten.
Sabrina ziet het wel als een spelletje. Tijn zeurt dat dat niet altijd zo is want het gaat ook nog over gevoel. Dan doe je niet lief, leuk en aardig. Sabrina geeft aan dat Marlies en Marcia ook gedaan hebben en hij net zo goed.
Tijn weet even niets meer te beargumenteren. Dus smeert Sabrina ook nog even fijntjes onder de neus dat hij toch de joker heeft gebruikt. Maar dat moeten ze, volgens Tijn, dan weer anders zien.
Sabrina vraagt aan Tijn: jij gelooft toch in 'what comes around goes around?”
Tijn: “Ja” Sabrina: “Nou dan gaat alles wel goed komen”

Als ze bij Marcia en Rik gaan zitten, wordt de appeltaart genuttigd en smaakt heerlijk

Tijdens de middagtuin worden de bewoners aan het werk geste door BB want de ramen aan de buitenkant mogen ook wel eens gezeemd worden.

Om 18 uur wordt Rik naar de DBK geroepen er staat iets op de bank. Het blijkt een verjaardagskaart voor Tijn te zijn van het thuisfront. Bij het bekijken van de kaart vergeten de bewoners het lampje en daar gaat het helemaal mis. Tijn is er erg blij met de kaart, maar ondertussen baalt hij ook van het mislukken van de weekopdracht.
Sabrina zegt: geef mij maar de schuld, het was mijn shift.

Marcia baalt behoorlijk van de mislukte weekopdracht, dat niemand er aan dacht om naar die lamp te kijken, zijzelf dus ook niet, Rik en Tijn werden emotioneel bij het lezen van de kaart, maar de rest had best scherp kunnen blijven. Marcia denkt ook dat ze wel op tijd heeft gedrukt, maar op het scherm stond duidelijk: de weekopdracht is mislukt.
Toch heeft ze goed gedrukt, maar de lamp ging niet uit. Semih zegt dat er niks meer aan te doen is, maar Marcia is er echt chagrijnig van zegt ze.

‘s Avonds rond 21uur schalt er muziek, Happy Birthday, uit de speakers. Sabrina zet de polonaise in, iedereen sluit gezellig aan. Maar het feestje is maar voor korte duur. Na ruim een half uur stopt de muziek weer.

Na het feestje raken Monique en Tijn in gesprek. Tijn is bang dat hij naar huis moet. Monique denkt dat ook. Ze denkt even aan haar broer en zijn verjaardag waar ze graag bij was geweest:"Peet dat je het weet", roept ze in de camera. Haar broer is stoer doet aan vechtsport en zijn benen zijn compleet stuk getrapt dat die er geen gevoel meer in heeft zegt Monique. Monique houdt van hem maar ze denkt dat die dat niet weet. Ze heeft ooit een hele lange brief geschreven maar die is nooit bij hem aangekomen, dat neemt ze bepaalde mensen heel kwalijk. Op de vraag wie fluistert Monique: Dat kan ik niet zeggen". Ze kan nooit die brief overschrijven omdat die toen in 1 adem geschreven werd. Ze ziet hem ook niet zo vaak. Als het moet geeft ze haar broertje morgen haar ogen, ze is zijn donor dan meteen.

Tijn verteld dat als iemand in zijn familie ooit hulpbehoevend word, zijn ouders of die imbeciel daar (hij doelt op Rik) hij die meteen in huis neemt. Hij gaat er op in heel heftig dan zegt Monique droog:"Oh ik heb mijn neusje opengekrabd".
Tijn:"beetje jammer van mijn moment....

Iedere keer als Tijn en Monique elkaar omhelzen of een knuffel geven komt de BB stem:"Tijn moet zijn zender checken, Tijn moet zijn zender checken". Het viel Tijn al op maar het is dus echt zo. Ze moeten erom lachen.

De avond loopt verder gemoedelijk. Ze hebben een klein probleempje met het wc-papier. Wat helemaal op blijkt te zijn. Monique en Sabrina moeten plassen. Monique gaat wel zonder toiletpapier maar Sabrina wil dat niet. En dramt door over nieuw wc papier.
Ze verzinnen weer een spelletje Semih mag een pak hagelslag bestuderen, daarna pakken ze het af en stellen 8 vragen zoals:"wat is de kleur van de kap van de lamp"?

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 22:04:23, 2036 hits, CategoriŽn: Ontspan

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Mei 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (923,251)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (654,884)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (397,831)
 • Redacteur gezocht! (165,591)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,258)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (154,952)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,519)
 • Langste huwelijk ter wereld (128,953)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,186)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,600)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (110,095)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (104,297)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '373519',
FROM_UNIXTIME(1558264417), '/index.php/2006/11/03/big_brother_wat_gebeurde_er_1_november_1', 'direct', '', NULL, 1, '3.80.223.123', 675 )