goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Het Afstemmen van het Lichtlichaam op de Frequentie van de Nieuwe AardeDe Indigo's en hun Boodschap voor de Planeet Aarde »
Advertentie

16-06-06

Kinderen van het Hart - De Kristalkinderen

Ben jij ook spiritueel? Lucht je hart op Merudi.net. Wij helpen je daar verder!

Rond 1998 begonnen de eerste echte Kristalkinderen of "Christuskinderen" te incarneren. Dit was omdat, zoals eerder gezegd, het Nieuwe Rastersysteem op de Planeet deze heldere en machtige wezens kon voeden. Elk Kristalkind dat wordt geboren, wordt geboren in het Nieuwe Rastersysteem van de Aarde en heeft de potentie om een volledig ontwaakte en bewuste Meester te zijn op het niveau van het Christusbewustzijn. Zij zijn hun eigen Spirituele Meesters.

Hun Aura's zijn heel helder en sterk en zij kunnen alle Stralen van de energetische activaties van de Nieuwe Aarde dragen - de Gouden, Magenta-Roze, Aquamarijne, Zilveren-Indigo en Oranje-Roze Stralen. Sommige vroegere Kristalkinderen kwamen alleen via de Gouden of de Magentastralen om deze te helpen stabiliseren. Maar de latere Kristalkinderen zijn geboren met het vermogen om al de verschillende Stralen naar behoefte vast te houden en te gebruiken, en deze kinderen worden de "Regenboog-Kristalkinderen" genoemd.

De Kristallen Wezens zijn werkelijk prachtige kinderen! Zij hebben over het algemeen grote, heldere ogen die in je ziel lijken te kijken, en dat is precies wat ze doen! Zij zijn vaak rustig en gericht, maar zij kunnen hyperactief worden als hun energie niet in evenwicht is. Zij zijn heel Liefdevol en Zorgzaam, en genieten ervan om hun energieën te delen met anderen die er misschien behoefte aan hebben. Zij zijn krachtig en hebben vaak in het geheel geen angst. Zij kunnen heel gevoelig zijn voor voedsel en de omgeving, aangezien zij zijn geboren met de heldere systemen die nodig zijn voor de Nieuwe Aarde.

Follow up:

Zij zijn Paranormaal en helderziend; zij zien engelen en spirituele gidsen en kunnen vaak de toekomst voelen en zien. Zij zijn zich bewust van vorige levens en kunnen vaak praten over wie zij in vorige levens waren.

Zij zijn ook heel erg verbonden als Groep, en veel van hun werk voor de Planeet wordt gedaan op de niveaus van het Hogere Zelf als een groep. Dit is een reden waarom Kristalkinderen soms moe, geïrriteerd en humeurig zijn. Zij hebben vaak heel hard gewerkt op de Hogere Niveaus om de energieën voor het Opstandingsproces te helpen vasthouden.

De toename van het aantal Autistische kinderen op de planeet heeft eveneens te maken met dit proces. Autistische kinderen hebben ervoor gekozen om hun energie op een Hoger Dimensionaal Niveau vast te houden. Op die manier helpen zij de energieportalen in de Hogere Dimensies vast te houden totdat voldoende "gewone" mensen dat niveau hebben bereikt en dat werk kunnen doen terwijl ze zich nog steeds in een fysiek lichaam bevinden.

Hun Geschenk aan Ons: het Openen van ons Hart en het Aanpassen van onze Energetische Systemen voor de Nieuwe Aarde.

Het Geschenk van de Nieuwe Kinderen aan de Planeet is van groot belang.

De Indigokinderen maken het ons mogelijk om beperkende en onderdrukkende gedachte- en geloofssystemen die zijn gebaseerd op controle en macht, te doorbreken. Zij helpen ons deze te vervangen door een nieuwe energie die is gebaseerd op liefde, acceptatie en vrede.

De Kristalkinderen helpen ons onze macht en de Ruimte van ons Hart op te eisen en om onszelf stevig te aarden in het Nieuwe Raster. Zij leren ons om onze spirituele gaven te accepteren als ons geboorterecht en om de creatie van wonderen te zien als een normale activiteit.

Zij leren ons om eerbied te hebben voor onszelf en voor onze Planeet, om de schoonheid en het wonder en de vreugde te zien van de hele Schepping, en te beseffen dat wij allemaal Medescheppers zijn in dit prachtige project genaamd "Nieuwe Aarde".

Wij leren om te leven zoals zij dat doen, in het huidige moment, niet beïnvloed door verleden of toekomst. Wij leren om vanuit het Hart te leven, om te vergeven en tolerantie en onvoorwaardelijke acceptatie te oefenen.

Wij leren om te scheppen door Intentie en Concentratie, en wij leren dat de ware betekenis van Overvloed niet individuele hebzucht is maar collectieve behoefte en delen. Wij leren het belang van steun en liefde en eigenwaarde.

En tenslotte leren we over de Hogere Realiteit van Zielfamilies en Engelenstammen… de toekomstige sociale eenheden van de Nieuwe Aarde.

Het is een gezegend pad en de Nieuwe Kinderen tonen de weg!


© 2006-7 Starchild Global, Celia Fenn
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons License.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 01:47:38, 8302 hits, CategoriŽn: Jij

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < April 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (909,685)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (652,979)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (395,407)
 • Redacteur gezocht! (161,601)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,193)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (154,391)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,405)
 • Langste huwelijk ter wereld (125,834)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,123)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,577)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (108,324)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (101,370)
 • More...


Archief


XML Feeds