goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Weinig vertrouwen in Treble Samsung lanceert Origami pc »
Advertentie

19-04-06

Medium Sarina Bruens: De stille kracht achter Caroline Tensen

Om de praktijk website te bezoeken, klik dan op deze link.

Ze begeleidde alle Idols-finalisten en mag zakenlieden en BN'ers tot haar cliëntèle rekenen. Zo kreeg medium en mental coach Sarina Bruens ook Caroline Tensen na haar scheiding weer 'op de rit'. Nu maken ze een tv-programma samen. Caroline: "Wat Sarina kan en doet, daar heb ik geen twijfel over."

Een gesprek met een medium is toch altijd een beetje eng. Zou ze iets boven mijn hoofd zien hangen, of mijn gedachten kunnen lezen? Gelukkig valt het allemaal reuze mee. Sarina blijkt een nuchtere Amsterdamse die niet elke minuut van de dag met haar bovennatuurlijke gids in verbinding staat. " Signalen uit de paranormale wereld laat ik pas toe als ik een sessie begin."

Drie jaar lang werkte Sarina Bruens aan het tv-programma Sarina, het Medium. "Ik wilde een goed spiritueel programma maken waarin ik niet alleen een boodschap uit de spirituele wereld doorgeef, maar ook het verhaal erachter vertel. Caroline Tensen was direct enthousiast. " Normaal gesproken bel ik Sarina om een nieuwe show door te nemen, dit keer ging het om haar."

Follow up:

De twee ontmoetten elkaar zes jaar geleden toen Caroline bij het medium aanklopte voor hulp. Het ging in die periode niet goed tussen haar en echtgenoot Frank Wisse, met wie ze in 1989 was getrouwd en twee kinderen heeft. Ze scheidden uiteindelijk in mei 2001. "Zonder die hele scheiding weer op te rakelen, kan ik vertellen dat het toen niet best met me ging. Direct toen ik Sarina's praktijk binnenkwam zei ze iets over mij wat zij absoluut niet kon weten. Toen wist ik dat het goed zat en gaf ik mij aan haar over."

Medium Sarina en Caroline zijn elke dinsdag op Talpa te zien.

43 reacties

Reactie from: S. de Jong [Bezoeker]
Graag zou ik het adres of telefoonnummer willen hebben van Sarina Bruens praktijk. Zodat ik zelf een afspraak bij haar kan maken. Kunnen jullie mij hieraan helpen?? Bij voorbaat hartelijk dank. Met vriendelijke groeten, Mw. S. de Jong
30-04-06 @ 12:55
Reactie from: S.v./den Dobbelsteen [Bezoeker]
Geachte Sarina. Gaarne zou ik uw adres en telefoon nummer willen van uw praktijk. Groeten Sonja
02-05-06 @ 09:35
Reactie from: Hennie [Bezoeker]
Hallo Sarina,
Zou ik het e-mail adres of telefoonnummer van je praktijk mogen hebben.
Ik wil heel graag een afspraak met je maken, maar zie het niet zitten om op de televisie te komen. Zelf heb ik namelijk het gevoel dat iemand aan die andere kant mij al jaren dwars zit en ik niet gelukkig en gezond mag zijn. Ik heb altijd overal(onverklaarbare) pijn, vooral in mijn hoofd, en in 2004 is er ook nog non-Hodking bij me vastgesteld. Heb de meeste conventionele en minder conventionele middelen al uitgeprobeerd.
Misschien dat jij wat duidelijkheid kan geven.

Vast bedankt!

Met vriendeljke groet,
Hennie
03-05-06 @ 17:12
Reactie from: Elisabeth [Bezoeker]
Graag zou ik het telefoonnummer en/of de site hebben van Sarina. Kan iemand mij daaraan helpen?
Mvg. Elisabeth
08-05-06 @ 08:45
Reactie from: Rob [Bezoeker]
L.S. Graag zou ik het adres of telefoonnummer willen hebben van Sarina Bruens praktijk. Zodat ik zelf een afspraak bij haar kan maken. Kunnen jullie mij hieraan helpen?? Bij voorbaat hartelijk dank. Met vriendelijke groeten, Rob
09-05-06 @ 14:54
Reactie from: sharmila chikoeri [Bezoeker]
beste sarina
ik zou heel graag uw telefoon nummer, email adres ,of het adres van uw praktijk willen hebben.
help mij a.u.b. want mijn leven is ergen blijven hakken en ik kom er maar niet meer uit.
ik heb teveel dierbaren verloren waardoor mijn leven ik stil gaan staan. met de vriendelijke groeten,sharmila
10-05-06 @ 23:16
Reactie from: A.J. van der Loos [Bezoeker]
Beste Sarina,

graag zouden wij een afspraak willen maken voor een consult met jou.
We hebben de laatste tijd wat te verduren gehad met een familie kwestie. Dit heeft ons leven aardig op zijn kop gezet en willen via deze weg rust en de waarheid proberen te vinden.

Vriendelijke groet,
Joke en Aad.
11-05-06 @ 21:02
Reactie from: J.v.Aggelen [Bezoeker]
Hallo Sarina,

Mijn schoonmoeder zou graag met jou in contact komen, ze kan wel wat hulp gebruiken.
Ze heeft zelf geen internet, maar misschien wil je een telefoonnummer doorgeven?

Vriendelijke groeten, Joke
11-05-06 @ 21:51
Reactie from: Barry de Vries [Bezoeker]
Hallo,
Graag zou ik in contact willen komen met sarina.

Zou u mij een telefoonnummer,adres,e-mail adres willen sturen.

Alvast Bedankt.
Groetjes Barry.
15-05-06 @ 20:58
Reactie from: ANDREA HUIJZERS [Bezoeker]
Graag zou ik in contact willen komen met Sarina,en een afspraak maken voor een consult,heeft iemand voor my een e-mail adres of telefoonnummer? Alvast bedankt,Andrea Huijzers
18-05-06 @ 22:40
Reactie from: Betty Versteeg [Bezoeker]
Graag zou ik in contact willen komen met Sarina,om een afspraak te maken voor een consult, heeft iemand voor mij een e-mail adres of telefoonnummer? Hartelijk dank.Betty Versteeg.
10-06-06 @ 22:35
Reactie from: Eugenie [Bezoeker]
Graag zou ik in contact willen komen met Sarina,om een afspraak te maken voor een consult, heeft iemand voor mij een e-mail adres of telefoonnummer? Alvast bedankt, Eugenie Boekel
12-06-06 @ 20:22
Reactie from: Anna [Bezoeker]
Graag zou ik het telefoonnummer/email van Sarina ontvangen om een afspraak te kunnen maken.
15-06-06 @ 21:47
Reactie from: nicole [Bezoeker]
Graag zou ik het adres, telefoonnummer en misschien het email adres willen ontvangen van Sarina om een afspraak te kunnen maken. Groetjes Nicole
25-06-06 @ 21:14
Reactie from: Ineke [Bezoeker]
Graag zo ik het emailadres of telefoonnummer willen hebben om een afspraak met haar te kunnen maken. Ik zit met een vraag die waarschijnlijk alleen zij kan vertellen. Alvast bedankt.
29-06-06 @ 10:30
Reactie from: Kim [Bezoeker]
Ik weet niet of het werkt via deze site. Ik heb al heel wat afgezocht om ook aan of het adres of telefoonnummer van Sarina te komen. Een consult zou mij ontzettend helpen om op dit moment dingen op een rijtje te krijgen. Bij voorbaat ontzettend veel dank,

Kim
17-07-06 @ 10:07
Reactie from: kimberley pex [Bezoeker]
Lieve Sarina. Dit is eigenlijk geen vraag maar 'n wens ; ik hoop dat Nederland wakker wordt en alle paranormaal begaafde mensen inzet, om samen met de Politie en Recherche vermiste personen op te sporen(ook al zijn ze overleden) Wat dat betreft ligt de V.S. ver voor op Nederland. Succes verder, en veel liefs toegewenst. Kim.
02-02-07 @ 23:54
Reactie from: Inge Nieuwland [Bezoeker]
Beste Sarina,

Graag zou ik uw telefoonnummer en adres willen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Inge
19-03-07 @ 13:00
Reactie from: annette [Bezoeker] E-Mail
beste sarina,
al vele jaren heb ik sterk het gevoel dat er iets is, en voor een hele poos terug gebeurde er vreemde en raare dingen kreeg te horen van een mevrouw dat er voor mij een getal kwam wat belangrijk was, nou dat is ook gebeurd het houd mij veel bezig weet niet wat ik er mee moet en heb ook veel vragen over en na het hiernamaals. kun jij me helpen alsjeblieft
groetjes annette
29-03-07 @ 18:58
Reactie from: Bert [Bezoeker] E-Mail
Geachte heer/mevrouw,

Ik zou heel graag geconsulteerd willen worden door Sarina. De benodigde gegevens om in contact te kunnen komen met Sarina, zie ik gaarne van u tegemoet, waarvoor bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,
Bert
07-04-07 @ 19:55
Reactie from: Inge Nieuwland [Bezoeker] E-Mail
Beste Sarina,

Graag wil ik een afspraak maken voor een consult, helaas beschik ik niet over je telefoonnummer. Wil je je telefoonnummer naar mij mailen. Bijvoorbaat dank,

Met vriendelijke groet,
Inge Nieuwland
10-04-07 @ 13:36
Reactie from: Sandra de Rooy [Bezoeker] E-Mail
He hallo Sarina,
Met ontzettend veel bewondering, verbazing en kippevel heb ik gekeken naar uw tv-uitzendingen en met heel veel plezier, enthausisme, verbazing en enige erkenning uw boek gelezen... geweldig rustgevend en zo vertrouwd, alsof ik echt de enige ben die het allemaal begrijpt... is natuurlijk niet, weet ik wel. Maar toch, heb zoveel vragen, ben soms zo bang en onzeker.. Ben het echt even kwijt. Mag ik aub uw tel.nr. voor consult.. Alvast Dank !! Sandra uit Sprundel (N-B)
13-04-07 @ 23:12
Reactie from: Ilse van Norden [Bezoeker] E-Mail
Gaarne zou ik ook het e-mailadres danwel telefoonnummer
willen ontvangen van Sarina Bruens om een afspraak te
maken voor mijzelf.
Hartelijk dank en met vriendelijke groeten
Ilse
17-04-07 @ 19:30
Reactie from: Brenda [Bezoeker] E-Mail · http://Brenda
Hallo,

Ook ik wil heel graag het telfoonnummer en adres hebben van Sarina. Woon zelf in Almere maar er staat geen vermelding in het telefoonboek ( helaas).
Vriendelijke groet,

Brenda.
17-06-07 @ 13:16
Reactie from: Peter [Bezoeker] E-Mail
Wie kan mij helpen aan het adres , telefoonnummer en/of mailadres van medium Sarina.
19-06-07 @ 08:44
Reactie from: Sandra de Rooy [Bezoeker] E-Mail
Absoluut geweldig wat Sarina doet en bij zoveel mensen losmaakt... zo indrukwekkend.. En ja ook ik vraag u zeer vriendelijk om het telefoonnummer eo mailadres van Sarina. Al was het aan de andere kant van de wereld, ik zou zooooo ontzettend graag naar haar toe willen voor een persoonlijk consult. Heb zelf al diverse stappen ondernomen om achter het nr. te komen, onderandere ook deze site..., maar het is nog steeds niet gelukt. Al kreeg ik maar een reactie terug, daar zou ik al heeel blij mee zijn.

Dank u wel!
Sandra
15-08-07 @ 20:54
Reactie from: C. van Breda [Bezoeker] E-Mail
Wilt u mij a.u.b. het email-adres van Sarina geven? Alvast bedankt. Groetjes Coby.
13-11-07 @ 22:27
Reactie from: Rosita [Bezoeker] E-Mail
Wie kan mij helpen aan het adres , telefoonnummer en/of mailadres van medium Sarina.

Rosita
18-01-08 @ 19:20
Reactie from: Agnes [Bezoeker]
Wie zou mij het adres en telefoonnummer en/of emailadres van medium Sarina willen geven zodat ik een afspraak kan maken. Kan het nergens vinden.
Alvast bedankt

Agnes
29-11-08 @ 14:26
Reactie from: Loret [Bezoeker] E-Mail
Wie kan mij helpen aan het adres , telefoonnummer en/of mailadres van medium Sarina.
29-02-12 @ 09:40
Reactie from: Loret [Bezoeker] E-Mail
*****
Wie kan mij helpen aan het adres , telefoonnummer en/of mailadres van medium Sarina.
29-02-12 @ 09:40
Reactie from: Ria [Bezoeker]
Wie kan mij helpen aan het adres , telefoonnummer en/of mailadres van medium Sarina?
03-03-12 @ 20:53
Reactie from: corina [Bezoeker]
Hallo

Kan iemand mij helpen want ik zou graag een afspraak met sarina willen maken.

mvgr corina
14-03-12 @ 10:16
Reactie from: Carolina [Bezoeker]
Ik zou heel graag een afspraak willen maken met Sarina. Kan iemand mij helpen aan haar telefoonnummer. Dat zou echt geweldig zijn.

Met vriendelijke groet,

Caroline
22-06-12 @ 10:22
Reactie from: Monic [Bezoeker]
Ik zou heel graag een afspraak willen maken met Sarina, heeft iemand haar adres of telefoonnummer? Hartelijk dank Monique
13-12-12 @ 16:45
Reactie from: Ana [Bezoeker]
Hallo allemaal,

Graag wil ik op korte termijn een afspraak maken met Sarina. Ik hoop dat iemand mij kan helpen en mij haar gegevens zoals telefoonnummer, adres en/of e-mailadres te e-mailen.

Alvast bedankt!

Ana
04-01-13 @ 14:06
Reactie from: Linda [Bezoeker]
Goedenavond,

Graag zou ik met Sarina in contact willen komen om een afspraak met haar te maken.
Is het mogelijk om haar contactgegevens naar mij door te sturen?

Graag wacht ik op uw reactie.
Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Linda
04-01-13 @ 19:05
Reactie from: Noortje [Bezoeker] E-Mail
*****
Ik zou graag een afspraak willen maken met Sarina Bruens.
Kan iemand mij helpen aan haar adres/telefoonnr./emailadres?
Alvast bedankt.

Noortje
04-01-13 @ 19:05
Reactie from: petra [Bezoeker]
*****
graag zou ik het adres/telefoonnr. willen van Sarina Bruens

onze zoon is gehandikapt en gaat heel langzaam voorruit gelukkig
we doen er alles aan om hem te leren lopen en praten

maar ik heb het gevoel dat ik hem beter kan helpen maar weet niet hoe
help

04-01-13 @ 22:13
Reactie from: Angelique [Bezoeker] E-Mail
*****
Beste Sarina,

ook ik zou graag je telefoonnummer/emailadres willen weten omdat ik heel graag een afspraak met je wil maken.

vriendelijke groet
Angelique
19-08-13 @ 20:12
Reactie from: Alicja Grygierczyk [Bezoeker]
ik zou graag een afsprak met Sarina willen maken.Hartelijke groeten. Alicja
10-04-15 @ 09:13
Reactie from: devroye elsje [Bezoeker]
***--
dag Sarina,

Ik heb je boek gelezen en ik wil graag een e-mailadres van u en of ik een afspraak met u krijg?

Hartelijk dank voor wat u doet.
09-03-16 @ 03:53
Reactie from: Hilleke van Benthum [Bezoeker]
*****
Graag zou ik 't mailadres of telefoonnr. van Sarina Bruens weten om een afspraak te kunnen maken, wellicht kan zij mij helpen.
23-04-18 @ 08:49

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 21:01:23, 9759 hits, CategoriŽn: Jij

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juli 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (950,316)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (661,402)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (406,598)
 • Redacteur gezocht! (173,954)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (156,497)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,432)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,743)
 • Langste huwelijk ter wereld (134,909)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,392)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (113,696)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,650)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (109,449)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1479805',
FROM_UNIXTIME(1563479380), '/index.php/2006/04/19/medium_sarina_bruens_de_stille_kracht_ac', 'direct', '', NULL, 1, '54.161.118.57', 187 )