goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Uitmarkt 2005 breekt los Juridische valkuilen voor webloggende werknemer »
Advertentie

16-08-05

digiBLAST hét multimediale platform, voor kids

Vette graphics, coole games, de allerleukste tekenfilms, de hotste videoclips, interessante educatieve programma’s én een digitale camera. Deze items spreken ieder kind aan. En nu zitten ze allemaal in een nieuw multimediaal jasje, dé digiBLAST.

digiBLAST is een handheld console met; video- en gameplayer, een MP3 speler én digitale camera. In goed Nederlands een klein, in de hand te houden apparaat dat dient om muziek af te spelen, films en videoclips te kijken, videospellen te spelen en om digitale foto’s te nemen. Zet je eigen vakantiekiekjes over op de computer. En je favoriete muziekfiles van de PC op de MP3 speler van de digiBLAST. Overal waar je gaat, gaat de digiBLAST mee samen met jouw muziek, foto’s, videoclips, games en tekenfilms. Alles is zo gemaakt dat kinderen vanaf 5 jaar er mee kunnen omgaan. En te koop voor een bedrag dat valt binnen de speelgoedtermen.

Follow up:

Zonder twijfel is de digiBLAST de eerste van een nieuwe generatie speelgoed. 2005 zet de trend. Eens in de zoveel jaar is technologische vooruitgang verantwoordelijk voor een totale ommekeer in speelgoedland. Nu, is het de beurt aan digiBLAST. Een persoonlijk en mobiel multimediaplatform voor kinderen. In handformaat én geheel in het Nederlands. Daarmee komt de mobiele techniek van de volwassen wereld binnen handbereik van kids. Alles in één apparaat; veilig, stevig en stootvast.

Dit nieuwe handheld apparaat is voor kinderen ontworpen. Het 2,7 inch. LCD scherm beschikt over een hoge resolutie, met gevolg; een haarscherp kleurenbeeld. De bedieningsknoppen speciaal op formaat voor kinderhanden, dus lekker makkelijk te bedienen. Intellect voor de vier functies zit in de afzonderlijke content. De digiBLAST is het mobiele platform waar alles op draait. En met de wensen is rekening gehouden, of je nu vijf of tien bent, een jongen òf een meisje.

Te beginnen met cartoons, de leukste licenties ‘for girls & boys’! Met een serie van circa 3 afleveringen op een cartridge is kijkplezier gegarandeerd, samen met o.a. SpongeBob Squarepants, Totally Spies, SonicX, Winx Club en onze groene vrienden de Teenage Mutant Ninja Turtles. Of toch maar een interessante film van National Geographic, over het wel en wee in het dierenrijk! Gezellig met z’n allen kijken; gewoon de speciale video-out kabel aansluiten op de TV, et voilà … alles in het groot!

digiBLAST is ook de gameconsole bij uitstek. Met de meest ultieme nieuwe games, wat te denken van; Tony Hawk’s Pro Skater, Rayman, Yu-Gi-Oh!, en Spider-Man. Maar ook educatieve games als Dora Explorer en Freddi Fish zijn te verwachten, zij nemen je aan de hand mee om op ontdekkingsreis te gaan. Allemaal mogelijk door de belangrijke softwarehuizen o.a., Atari, Konami, Activision en UBI Soft. Leuk voor paps, ook de Atari Classic Games worden aangeboden, kunnen zoon- en dochterlief het sentiment van toen beleven.

Games en cartoons hebben we reeds gehad, maar daar stopt het niet bij. Lekker mee swingen op de hotste videoclips uit de hitlijsten. Dat kan! Naast de eerder genoemde cartridges zijn ook deze verkrijgbaar. Muziek is zelfs heel goed vertegenwoordigd, als extra accessoire is er een MP3 speler. Inmiddels een welbekend fenomeen, maar nu speciaal voor de digiBLAST ontworpen. Je eigen favoriete liedjes zet je in een mum van tijd op de MP3 speler, en zo ben je altijd muzikaal onderweg.

Als klap op de vuurpijl is er de module om een digitale camera, 1.3 MegaPixels en 128 MB, op de digiBLAST te plaatsen. Door het grote kleurenscherm, kun je je vakantiekiekjes of al je vriendjes goed op de foto zetten. Plaats ze vervolgens op de computer, met de mini-USB kabel, om ze zo naar iedereen te mailen. Alweer kinderwerk met eenvoudige handelingen.

DigiBLAST, een all-in-one edutainment systeem met legio aan mogelijkheden. En dat moge duidelijk zijn. Voor ouders een uitkomst, geen zorgen dat de kids rare dingen tegenkomen op het internet. Een veilig circuit wordt geboden, geheel controleerbaar. Doormiddel van de educatieve programma’s wordt de algemene ontwikkeling van de kroost zelfs gestimuleerd.

Voor kinderen heeft de digiBLAST een grote gadget waarde door de hotte licenties en zijn multifunctionaliteit. Tenslotte kun je met de digiBLAST écht de blits maken op het schoolplein. En zo makkelijk in gebruik, dat zelfs moeders er mee overweg kan.

Advies verkoopprijs: digiBLAST, met SpongeBob Squarepants of Winx Club aflevering, incl. 5 Atari Classic Games € 79,95.

Verkrijgbare accessoires:
Digitale camera (1.3 Megapixels) : € 39,95
MP3 speler (256 MB) : € 29,95
Verkrijgbare cartridges:
Cartridges cartoons (3 afl. 75 min.) : € 9,95
Cartridges games/edutainment : € 14,95
Cartridges video clips : vanaf € 9,95

Verkoop- en productinfo: Nikko Europe BV, tel: +31 (0) 76 548.06.00

54 reacties

Reactie from: zapper [Bezoeker]
mij lijkt het wel wat zo,n camera en cartoons etc hi een draagbare tv lijkt het dan wel

maar ja t,is allemaal vet cool
28-08-05 @ 11:02
Reactie from: Sandra [Bezoeker]
Mijn dochtertje heeft een Digiblast gekregen voor d'r verjaardag.
Er zit een casette bij met 5 zeer oudbollige atari spelletjes waar ze niet eens naar omkijkt en een filmpje van Winxclub welke wel erg leuk is.
Ze heeft hem nu 2 weken en er is echt HELEMAAL NIKS voor te krijgen, we zijn zo'n beetje heel Rotterdam al afgeweest voor een spel of film maar overal krijgen we NEE hebben we nog niet.
Heb nu dus zelf impoteur Nikko gebeld en kreeg als antwoord dat ze hopen in de loop van volgende week iets binnen te krijgen maar dat was nog niet zeker.
Nu zit ik dus lekker voor m'n €80,- met een zeurend kind die een apparaat heeft gekregen waar ze niks mee kan behalve voor de zoveelste keer dat zelfde filmpje kijken.
Dus als je van plan bent ook zo'n ding aan te schaffen kijk dan eerst even of er al iets van te krijgen is anders heb je hetzelfde probleem als ik.
21-10-05 @ 12:06
Reactie from: ell [Bezoeker] · http://ccc
erg he ik bel en mail me suf naar nikko mijn zoontje van 6 heeft hem nu ook 2 weken is er helemaal blij mee maar uitbreiden is nog steeds niet mogelijk. er ligt nog steeds niets in de winkel. en de wehkamp heeft een levertijd van meer als 5 weken
25-10-05 @ 22:24
Reactie from: jan [Bezoeker]
heb vandaag er 1 gekocht voor mijn zoon van 6 en idd niks te koop voor dat ding het verhaal was dat er problemen waren met het leveren naar de winkels wat ik heel raar vind als je zo iets in de winkels legt zorg der dan ook voor dat je der wat voor ken kopen en de spelletjes die er bij zitten zijn idd oud die speelde ik 15 jaar geleden nog opzicht een mooi ding jammer dat je er nog niet meer spelletjes of filmpies voor ken kopen
29-10-05 @ 20:14
Reactie from: gamer [Bezoeker]
Hoi Wij hebben al een paar weken een digiblast maar behalve dat je erniks voor kunt kopen heb ik ook mijn twijfels over het apparaat zelf Bij ons houd ie het ongeveer 1.5 uur vol op een echt volle accu Het batterijicoon is vol en toch stopt ie ermee Daarna doet ie het alleen als je de adapter weer aansluit Ook moet je er voorzichtig mee omgaan want bij een klein tikje stopt ie ermee en start weer opnieuw op Herkent iemand dit
31-10-05 @ 21:49
Reactie from: jan [Bezoeker]
ja idd de oplaadbare batt zijn niet goed met anderen der in is geen probleem en idd 1 tikje en hij slaat uit ligt aan de adpter volgens mijn ps nog iemand wat kennen vinden voor dat ding kreeg gisteren reclame van de blokker met daar in groot spellen van de digiblast kwam daat niks begint op een grap te lijken volgens mijn

groeten
04-11-05 @ 07:40
Reactie from: lilian [Bezoeker]
Mijn zoon heeft een digiblast gekregen voor zijn verjaardag. Alleen hij deed het 5 minuten en dan waren de batterijen weer op. Dus we zijn hem wezen ruilen(99 maanden garantie). Nu hebben we een andere alleen deze laadt zich helemaal niet op. Dus dat wordt weer ruilen, maar ik denk gewoon mijn geld terug!!!
12-11-05 @ 10:20
Reactie from: annet [Bezoeker] · http://annet
ik wil er 1 kopen voor onze dochter van 8,maar ik hoor alleen maar slechte reactie nu.is er ook iemand die tevreden is?dat de accesoires er nog niet zijn kan ik inkomen.dat komt wel.ik hoop op wat positief nieuws.....
14-11-05 @ 20:46
Reactie from: Mientje [Bezoeker]
Wat zijn die oubollige spelletjes dan die er wel al gratis bijzitten, als je de digiblast koopt?
15-11-05 @ 11:42
Reactie from: lilian [Bezoeker]
De spelletjes zijn de spelletjes die je vroeger ook op je computer had, weinig of geen kleur. Er zit een spelletje op waar je met een balkje op en neer moet schuiven om een blokjes slang te verkleinen door er op te schieten. De spelletjes zitten op de cartridges waar de spongbob filmpje op staat. Het is een leuk apparaat als je de accesoires hebt en wanneer de batterijen zich opladen.
15-11-05 @ 16:27
Reactie from: deborah [Bezoeker]
Ik ben dus van plan om hem te kopen voor Sinterklaas, voor mijn dochter van 4,5 jaar.

Wat raden jullie dan aan, een Gameboy of een Digiblast?

Alle reacties hier, wordt ik nml. niet zo enhousiast van, en ben denk blij, dat ik hem nog niet heb.

Ik krijg graag reacties, bedankt
Deborah
dkhc1322@caiway.nl
21-11-05 @ 11:46
Reactie from: deborah [Bezoeker]
Ik ben dus van plan om hem te kopen voor Sinterklaas, voor mijn dochter van 4,5 jaar.

Wat raden jullie dan aan, een Gameboy of een Digiblast?

Alle reacties hier, wordt ik nml. niet zo enhousiast van, en ben denk blij, dat ik hem nog niet heb.

Ik krijg graag reacties, bedankt
Deborah
dkhc1322@caiway.nl
21-11-05 @ 11:47
Reactie from: gamer [Bezoeker]
Hoi debohra
Als jouw dochtertje nog maar4.5 is dan heeft ze denk ik ook nog niet zoveel aan een gameboy omdat de spelletjes voor zo'n jonge kinderen soms toch moeilijk zijn of je moet als ouder nogal eens bijspringen De gameboy werkt wel beter dan de digiblast Maar bij de digiblast kunnen ze wel filmpjes kijken en zijn ook de spelletjes niet zo duur Kortom beide apparaatjes hebben zo hun eigen voor en nadelen Hopelijk heb je iets aan mijn reactie Groetjes
25-11-05 @ 22:51
Reactie from: Rosa Haver [Bezoeker]
Ik heb ook voor mijn zoon een Digiblast gekocht eind oktober na lang wachten(eerste van de Bollenstreek!), en op zich is het een leuk media center voor kinderen. Wat ik niet kan begrijpen is de problemen waarmee ze kampen met leveringen.Is het soms dat het nog niet zo goed werkt allemaal?? Ik begrijp niet dat er kinderen zijn die langer als 1 uur ermee spelen, want er niets te koop om mee te spelen??!!! Je kan nauwelijks aan films of spelletjes komen, en accesoires zijn taboo. Als ik nog geen DB had, zou ik maar wachten met kopen. En als ik mijn geld terug zou kunnen krijgen, zou ik hem terug sturen, want op dez
01-12-05 @ 11:04
Ik heb volgend artikel gevonden op internet :

Digiblast

Wat: personal media center.
Kenmerken: toestelletje voor kinderen vanaf 5 jaar, waarop ze spelletjes kunnen spelen, foto's en video's bekijken, muziek afspelen enzovoort.

Oordeel: de Digiblast zou in Nederland razend populair zijn, maar die hoge verwachtingen werden bij een eerste test helemaal niet ingelost. De computer mikt op een jong publiek en zit in een robuuste behuizing van goedkoop aanvoelend plastiek, maar met stevige knoppen. Je zou denken dat ie tegen een stootje kan. Hierbij zweren we plechtig dat we de Digiblast nooit hebben laten vallen en toch gaf hij al na vijf minuten de geest. Overigens konden we hem een halfuur later weer opstarten, waarna de spelcomputer het na een halve minuut weer voor bekeken hield.

Bijgeleverd bij de Digiblast zijn vijf klassieke arcadespelletjes van Atari uit de jaren tachtig. Man, wat zien die er slecht uit. We zijn nochtans fan van de klassiekers, maar als je Centipede of Asteroids op een klein scherm met een slechte resolutie speelt, is de fun er toch al snel af. Wegens bovengenoemde problemen hebben we de bijgeleverde aflevering van Spongebob squarepants niet kunnen zien en dus kunnen we daar weinig over kwijt.

Conclusie: de nieuwe spelconsole is geen alternatief voor de bestaande handhelds . Wie een draagbare spelcomputer wil, spaart best wat voort voor een PSP of Nintendo DS. De kleinsten zijn beter af met een ouwe Gameboy.

Prijs: 79,99 euro. Mp3-speler en fototoestel zijn in optie te verkrijgen voor 39,95 euro en 29,95 euro. (MAC)

Score: 3
01-12-05 @ 11:37
Reactie from: Matthias [Bezoeker]
Ik heb een digiBLAST gekocht en het is wel een leuk spul en heel handig. in belgie hier in de Dreamland winkels zijn de spelletjes al lang verkrijgbaar!
02-12-05 @ 17:55
Reactie from: digiblast [Bezoeker] · http://www.digiblast.nl
Wij zijn zeer positief verrast door het verpletterende succes van de digiBLAST. De geleverde consoles en software zijn de winkels uit gevlogen.
Vanwege problemen met de beschikbare chips in het verre oosten hebben de digiBLAST en diversen items vertraging opgelopen in het productieproces. Uiteraard is het ook in ons belang om ervoor te zorgen dat de aantallen in de winkels zo snel mogelijk worden aangevuld, op dit moment draaien onze fabrieken op volle kracht.
De opmerkingen op dit forum worden door ons als leverancier zeer serieus genomen, daarom geven we de volgende reactie op de onderwerpen die aan de orde zijn gekomen:
De oplaadtijd van de digiBLAST is niet correct in de manual beschreven. Deze beschrijft een oplaadtijd van 4 uur, wij adviseren bij het eerste gebruik een oplaadtijd van 3 maal 12 uur. Na deze handeling is de kwaliteit van de batterij geoptimaliseert. Mocht u hierna nog problemen hebben met het opladen neem dan contact op met Nikko Europe, telefoon 076 - 54 80 500
De consoles met een batterij-probleem zijn demo-units en zijn per abuis in de markt terecht gekomen. Deze demo-units zijn speciaal gemodificeerd voor de demo-displays, die bij alle speelgoedwinkels komen te staan. Kinderen kunnen op deze manier in de winkel kennis maken met de digiBLAST. Deze Displays werken echter alléén op een continue stroomvoorziening. Vandaar dat uw DigiBLAST alleen goed werkt als deze continue aan de adapter is aangesloten en snel uitvalt zodra u de DigiBLAST van de adapter losmaakt.
Mocht u denken dat u een dergelijke unit in huis hebt, neem dan even contact met ons op.
Deze demo-units kunt u kosteloos omwisselen door uw exemplaar, samen met uw adresgegevens, op te sturen naar het volgende adres:

Nikko Europe BV
T.A.V. : Service afdeling
Antwoordnummer 10395
4800 VB Breda

Voor Belgie is dat het volgende adres:

Nikko Europe BV
T.A.V. : Service afdeling
Antwoordnummer 2320-6
2320 Hoogstraten
België


De reacties van de kinderen en de ouders op de digiBLAST zijn overweldigend. We hebben een aantal titels die nog deze maand moeten komen en er staan veel nieuwe titels op stapel voor 2006, kortom de digiBLAST gaat een goede toekomst tegemoet. Wij hopen dat u nog even het geduld kan opbrengen, want wij denken dat de digiBLAST met al de bijbehorende items het wachten waard is.
Mocht U nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op telefoonnummer
+31 (0) 76 - 54 80 500
of door te mailen naar info@digiblast.nl

Met vriendelijke groet
Het digiBLAST-team
www.digiblast.nl
06-12-05 @ 13:55
Reactie from: Hugo Smits [Bezoeker]
Beste mensen,

ALLE nieuwe hardware producten hebben in het begin weinig software voor handen.
Kijk naar DVD’s, in het begin hadden ze misschien 1 rij dvd films bij de videotheek,
tegenwoordig is bijna alles dvd. Zelfde geld voor de psp,gba,etc.

En dit is ook vrij logisch. De software kan pas gemaakt worden als de hardware
voorhanden is. Nikko doet dan ook zijn uiterste best om spellen naar buiten te krijgen. Ik
weet dat er ook een aantal Nederlandse developers hard aan het werk zijn.

Dat de accu niet lang mee gaat vind ik ook een zwak argument. Zo gaat de psp iets langer
mee, maar niet veel. Dus dat is niet gelijk een digiblast probleem. Maar meer van de
techniek opzich.
07-12-05 @ 22:59
Reactie from: gamer [Bezoeker]
Beste hugo
Als je even op de site kijkt van first-touch.nl
dan zie je een uitgebreid intervieuw met een
van de makers en onder het hoofdstuk waarin de
vraag gesteld wordt hoelang de batterij meegaat
zegt hij tussen 6 en 10 uur Als wij de digiblast de hele nacht opladen (10 tot 12 uur)
dan houd ie het na 1.5 uur spelen voor gezien
Ik vind dat voor een handheld apparaat toch
vrij kort Heeft iemand anders misschien betere
ervaring hiermee
08-12-05 @ 21:39
Reactie from: Rogier Moes [Bezoeker]
Doe de digiBLAST niet!
Als ouder denk je de juiste keus te maken als er tegenwoordig Spongebob of Winx op staat. Helemaal in combinatie met de prijs en de 5 gratis spellen. Het apparaat zal teleur stellen.

Mijn advies is eerst te bepalen wat u voor uw kind wil. Een losse MP3 of digitale camera is én goedkoper én beter qua kwaliteit. Mocht de digiBLAST namelijk stuk gaan dan heb je, tijdens je maand reparatietijd, niets meer. En je hebt alleen garantie op apparaatdefecten en niet op schade van buitenaf (laten vallen, stoten of andere voor de handliggende gebeurtenissen met kinderen.)

Wat betreft het spelen van spellen is de Gameboy perfect voor kinderen.
Waarom?
- Heel veel spellen verkrijgbaar(+/- 500, van Spongebob tot Winx)
- Handzaam (Gameboy Micro perfect voor kinderen vanaf 4 jaar)
- Veel accessoires te verkrijgen (autolader, opbergspullen etc.)
- Mogelijkheid voor keycord (om de nek van het kind en de gameboy valt niet op de grond)
- Backwards compatible (Oude spellen zijn ook op nieuwe systemen te spelen, dus continuiteit)
- Interne accu gaat erg lang mee.
- De DS heeft vernieuwde functies zoals een touch-screen, microfoon, WiFi (om draadloos met en tegen elkaar te spelen en nog meer)
- Frisse kleuren (dus voor stoere jongens en lieve meisjes en andersom)
- Voor de handige ouders onder ons is er een zogenaamde supercard te koop. Hiermee kan je backups spelen, films kijken, mp3's luisteren en foto's bekijken op je Gameboy. (alle spellen voor de Gameboy kan je downloaden van Internet. Je moet wel het origineel bezitten ;-)

En zo kan ik nog even doorgaan.

Ik ben een trotse vader van 2 jongens van 6 en 3 jaar die met veel plezier met hun Gameboy spelen. En ik ga daar samen graag naast zitten met mijn DS.

Advies:
Kinderen vanaf 3 jaar: Gameboy Advance Micro
Kinderen vanaf 5 jaar: Gameboy Advance SP (Klapbaar scherm)
Kinderen vanaf 7 jaar: Gameboy DS
09-12-05 @ 11:21
Reactie from: wisse [Bezoeker]
wie heeft een plaatje van digiblast tv aansluiting?thank


p.s. stuur naar: wisse.aarts@zonnet.nl
09-12-05 @ 19:24
Reactie from: fam. Dankaart [Bezoeker]
Ook ons zoontje was hevig teleurgesteld toen bleek dat zijn nieuwe digiblast niet goed werkte. Het batterij laadde onvoldoende op. Ook viel hij spontaan uit. Maandag direct terug naar de speelgoedwinkel. Deze was echter al goed geinformeerd door de leverancier van de digiblast. De speelgoedwinkel heeft voor ons de digiblast terug gestuurd en vandaag (donderdag) werd er al een nieuwe bezorgd (met wat extra's erbij voor het ongemak!). Uiteraard gaan we hem eerst heel goed opladen (langer dan wat in de instructie was aangegeven) daarom kunnen we pas over enkele dagen aangeven of hij helemaal in orde is en hoelang de speelduur is zonder de adapter. We gaan er van uit dat het nu prima werkt. Maar we zijn heel erg tevreden over de manier waarop het opgelost wordt. Een goede service dus. En het apparaatje zelf vindt onze zoon van net 7 jaar echt helemaal geweldig.
15-12-05 @ 21:08
Reactie from: roel [Bezoeker]
Ook wij hadden problemen met de laderij van het ding, ik heb hem opengemaakt en de verzegelde penlites eruit gedonderd.
Daarvoor heb ik in de plaats een set GP 2600 mah gedaan en het is nu perfect.
En zijn ze nu leeg dan verwissel ik ze even voor een vol opgeladen set batterijen.
20-12-05 @ 22:41
Reactie from: Jan [Bezoeker]
Ik kan uit ervaring spreken dat de digiblast zonder enige twijfel een geweldig mobiel multimediaplatform voor kinderen is!

Of het nu pure pech is om ondoordachtzaamheid is wel dat ik en mijn vrouw echt heeeeeeeel veel moeite hebben moeten doen om 2 digiBLAST te verkrijgen.

Wat tevens met heel veel pech gepaard ging;

1ste digiblast blauw die wij kregen via de wehkamp was een gebruikt exemplaar en beschadigt. “retour dus”

2de digiblast zilver ( na 3 weken ) van de wehkamp was de accu niet goed, na 8 uur vanaf het begin op de lader ging hij spontaan aan, maar kapte er direct mee, een demomodel dus…. “retour”

3de digiblast blauw 20-12-05 van de Blokker blauw zaten 2 defecte pixel in het tft scherm, niet echt prettig dus.. “retour”

4de blauwe omgeruild naar een zilver exemplaar bij een ander Blokker filiaal Pleinweg Rotterdam ( !!! zeer goede service daar overigens !!!)
Deze is perfect!

5de digiblast blauw ook van een Blokker filiaal uit Rotterdam Overschie ( tevens goede service ) werkt ook 100%

Pfffff, we hebben echt stad en land afgebeld voor om dit te bewerkstellen!..

Ervaring: wat mij is opgevallen is dat de zilveren uitvoering van de digiBLAST een beter beeldschermpje heeft (lijkt) het blauwe exemplaar geeft in de hoeken van het scherm een blauwe gloed die bij de zilveren exemplaren niet voorkomt.
Het is echter niet storend bij het spelen of kijken van een filmpje.

Ze hadden echter wel op digeblast.nl kunnen vermelden dat de batterij 12 uur moet laden i.p.v. 4 , zoveel moeite is dat toch niet…

Een inschatting foutje van Nikko waar ze zelf ook niet echt blij mee zullen zijn denk ik, want ze hadden er misschien wel 100.000 kunnen verkopen met de Sinterklaas en de Kerst 2005.

Conclusie : onze kinderen vinden een fantastisch multimediaplatform en alle kinderen in de buurt trouwens ook zitten met ze zessen achter 1 digiBLAST.
Het is een robuust apparaat die wel tegen een kinder stootje kan ;-)
Ze hebben een 2 film en een racespel de aanvulling van een camera en mp3 speler komt later wel in 2006 leuke verjaardag cadeautjes.
Het is natuurlijk heel leuk dat je een spel kunt kopen voor 15 euro en een film voor 10 euries.
24-12-05 @ 13:48
Reactie from: Joël [Bezoeker] · http://www.digiblast.tk
Wij hebben 2 digiblasters gekocht voor onder kerstboom.

En je raad het al, het laden gaat nou niet echt goed, of de adapter levert te weinig ampère of de oplaadbare batterijen zijn gewoon bagger.

Maar goed je zou toch kunnen bedenken als een bedrijf die een groot product op de markt brengt met hoop tam tam, je kan verwachten dat na de kerstdagen waarbij heel wat kinderen een pakje onder de boom vinden, je veel vragen kan krijgen als je al zelf weet dat het product niet 100% functioneert zoals het zo moeten.

Bezorgde ouders zou je dan doormiddel van een service nummer gerust kunnen stellen, en de grootste frustratie weg kunnen nemen.
Dat nummer is er ook inderdaad!
Maar het Het digiBLAST-team is niet aanwezig sterker nog, op 3-1-2006 kan je weer eens bellen.
Dit is echter geen slimme zet van nikko je kan toch op zijn minst 3 mensen neer zetten die mailtjes kunnen beantwoorden en telefonisch kunnen onder steunen zodat de klant niet het vertrouwen in het product verliest en naar de winkel terug gaat om vervolgens de digiBLAST om te ruilen voor een gameboy.

Marketing is een belangrijk iets, de service en vertrouwen moet op een nog hoger niveau zitten.
Dat pas kun je een markt overmeesteren, ook al zit het in het begin wat tegen.
dan kun je juist ook het vertrouwen winnen door een goede service te bieden.

Ik wacht op reactie van Nikko Europe BV

P.S de fax ligt er ook uit bij Nikko.

Ik heb bovendien een site neer http://www.digiblast.tk/ gezet zodat mensen met vragen ze hier kunnen stellen op het forum.
27-12-05 @ 11:29
Reactie from: willeke [Bezoeker]
hallo, ook mijn tweeling wilde graag de digiblast voor sinterklaas, hemel en aarde hebben we afgesjouwd voor de dingen nergens te koop. uiteindelijk heb ik in januari 2 digiblatsen kunnen kopen, ook doen zich hier de problemen met het opladen voor, jammer dat ze nu al weer 3 weken in de kast liggen omdat ze er eigenlijk niks mee kunnen .zelfs de camera en mp3 speler zijn nergens verkrijgbaar, onderhand krijg ik toch echt het gevoel dat het een grote miskoop is geworden en heb bijna spijt van de aanschaf ze liggen in de kast omdat het niet meer aantrekkelijk is ze kunnen nergens spellen kopen, dus mocht er nog iemand zijn die een digiblast zoekt dan mail het me maar
28-01-06 @ 14:10
Reactie from: Jennifer Manduapessy [Bezoeker]
Hoi beste mensen,

Het is toch belachelijk,hebben we voor ons doen veel geld uitgegeven om voor onze jongste dochter een digiblast gekocht.
Nou zitten we al bijna in februari en nog steeds geen spelletje te koop.
Echt belachelijk!
Ben ook van plan om onze klacht aan kassa of zo iets dergelijks uit te leggen.
En waarom laat Digiblast niks van zich horen.
Hij ligt hier nu maar in de kast en dat is diep triest.
Hierbij hoop ik op een goede reactie en dat we toch binnen nu en een week zelf niks te hoeven ondernemen.
Jennifer Manduapessy.
30-01-06 @ 12:47
Reactie from: jan [Bezoeker]
ja tis diep en diep triest zit al maanden met zo een ding in huis en niks voor te krijgen echt niet normaal meer
31-01-06 @ 12:58
Reactie from: maribel (bezoeker) [Bezoeker] · http://digiblast
Ik heb van begin december de digiblast gekocht voor mijn zoontje en ben al sinds dien games aan het zoeken maar kan ze nergens krijgen die moeten altijd binnen komen wand ze hebben problemen met de leverancier, had ik dat eerder geweten dat het zo een probleem zou zijn had ik nooit de digiblast gekocht.
02-02-06 @ 18:30
Reactie from: isabel(bezoeker) [Bezoeker]
Ik heb hier een reactie gelezen dat de digiblast games in dreamland verkrijgbaar zijn ik woon zelf in helchteren en ga bijna weekelijks naar dreamland en daar hebben ze de games tot de dag van vandaag nog niet
02-02-06 @ 18:45
Reactie from: Joël [Bezoeker] · http://www.digiblaster.nl/
Ik heb deze week zelf contact gehad met Nikko Europe B.V.

In maart komen er diversen game titels uit voor de digiBLAST tevens zal in deze periode
ook de digiBLAST zelf weer leverbaar zijn.

Het is zeer frustrerend allemaal, en voor de kinderen is het natuurlijk veel leuker dat er diverse games leverbaar zijn, zodat ze kunnen ruilen / lenen.
Maar met een film en een en hetzelfde race spelletje is dit wel snel over en uit!

Meer informatie kun je vinden op mijn site.
02-02-06 @ 23:26
coole site!
05-02-06 @ 16:05
Reactie from: Maddy [Bezoeker]
Ik heb steeds problemen met de batterijen, na het kijken van 1 Winxclub aflevering stopt het apparaat er mee terwijl de batterij aangeeft dat hij nog vol is!
Heel vreemd, en dan maar weer aan de oplader.

Het was onze bedoeling om de Digiblast cadeau te doen voor Sinterklaas, dit werd Kerst en is nu verjaardag in februari geworden. Dochtertje helemaal blij en daarna helemaal teleurgesteld omdat hij er mee stopt na 1 aflevering. Gevolg, ding wordt niet meer aangekeken en ligt nu al in de lade gewoon omdat de teleurstelling te groot is.
Ik heb de hele mikmak erbij besteld en op de site van Wehkamp staat dat er binnenkort geleverd gaat worden maar dat staat er nu al 3 weken. Bij Otto hadden ze goede accessoires maar ook hier geen levering.

Ik ben nu echt best wel pissed omdat men een mooi apparaat voorsteld en blije kinderen in de reclame die echt vanalles doen met het apparaat. Werkelijkheid, 1 mega teleurgesteld kind dat niets meer doet met het apparaat en het apparaat zelf doet ook niet veel (hooguit 'n half uur). Ik sta op het punt om Kassa in te schakelen of rechtsbijstand, ik heb het gevoeld dat ik een hele grote kat in een nog grotere zak heb gekocht!!!
07-02-06 @ 08:58
Reactie from: sandra [Bezoeker]
Dit las ik bij kassa.nl

Binnen een mum van tijd was de spelcomputer overal uitverkocht. Leuk zou je denken, toch is er een probleem. Op de redactie kwamen een aantal klachten binnen van mensen die zeggen dat er nergens spellen voor de Digiblast te krijgen zijn. En zonder spelletjes is een spelcomputer niet leuk natuurlijk!
Op verschillende fora staat dat het bedrijf failliet zou zijn. Gelukkig bleek dit niet het geval. Niet Nikko maar de maker van de software voor de spelletjes is onverwacht failliet gegaan. Hierdoor moest Nikko de spellen opnieuw ontwikkelen, wat natuurlijk veel tijd in beslag neemt. Vanaf eind mei zal Nikko echter weer 6 nieuwe titels per maand op de markt zetten.
Als tegemoetkoming geeft Nikko alle 'Digiblasters' die een kopie van hun aankoopbewijs opsturen een gratis opbergtasje cadeau. Mocht je hiermee niet tevreden zijn, dan kunt u de spelcomputer teruggeven waarna u het aankoopbedrag terugkrijgt.
Neem voor meer informatie contact op met Nikko Europe: 076-5480500.


13-02-06 @ 16:49
Reactie from: jan [Bezoeker]
ja das altijd het mooie der van met een aankoopbewijs hahaha na maanden vergaat die wel dank u NIKKO .heb de diggiblast in de prullenbak gegooid en een psp gekocht van sony. oke was duur maarja de spellen zijn gratis als je weet hoe het werkt
17-02-06 @ 17:16
heb begin dec.2005 digiblast gekocht bij bart smit voor verjaardag dochter 6 jaar.LEEK ONS GEWELDIG NIKS GEEN GEZEUR een MULTIMEDIA APPARAAT WAT WIL JE NOG MEER!!!MET AL DIE UITBREIDINGEN KUN JE EEN TIJDJE VOORUIT . dus tasje erbij en twee filmpjes (winx en totally spies) verder aan iedereen bonnen en geld gevraagd om de mp3 module en digitale camera module en evt.wat spelletjes aan te schaffen.WE KUNNEN TOT DE DAG VAN VANDAAG NERGENS IETS KOPEN.NIKKO GEBELD... NIKS MAART ---SPULLEN IN DE WINKEL--- MAAR EIND MEI (ZEGGEN ZE DAAR IN BREDA)CONTACT OPGENOMEN MET HOOFDKANTOOR VAN DE SPEELGOEDWINKEL WAAR WE HEM HADDEN GEKOCHT.ZIJ GAVEN EEN GOED ADVIES .EN EEN BONNETJE HEB JE NATUURLIJK ALTYD NODIG (GARANTIE JAN DAT SNAP JE TOCH WEL) WE STUREN HEM OP NAAR BART SMIT IN VOLENDAM EN ZIJ GEVEN ONS KADOBONNEN DIE DE WAARDE VERTEGENWOORDIGEN VAN DE DIGIBLAST EN AANVERWANTE ART. NETTE OPLOSSING VINDT IK TENSLOTTE IS HET EEN PROBLEEM VAN NIKKO EN NIET VAN BART SMIT.STEL DAT HIJ INDERDAAD IN MEI OPNIEUW OP DE MARKT KOMT KAN IK ZO BEPALEN OF WE HEM EVT WEER AANSCHAFFEN.ALLEEN ALS ER INDERDAAD OOK UITBREIDINGEN ZIJN EN DAN GA IK NAAR BART SMIT OF HET WORDT DE GAMEBOY.
24-02-06 @ 15:11
Reactie from: Jose [Bezoeker]
Nou, digiblast dat leek me wel wat als kerstcadeau, niet alleen een computerspel,maar veel meer mogelijkheden,prachtig toch, zou je denken.
Na veel moeite twee kunnen kopen, nu is het maart en zit ik nog steeds met 5 oubollige computerspelletjes en tekenfilms van winx en totally spies waar de kids na twee en een halve maand wel op uit gekeken zijn. Had ik toch maar voor en gameboy gekozen toendertijd.
06-03-06 @ 00:01
Reactie from: monique [Bezoeker]
idd ik ken dat ik heb er in oktober 2 gekocht voor de kinderen en ze spelen er nu bijna niet meer mee omdat er gewoon niets voor te krijgen is en als je het dan na vraagt bij de bart smit zeggen ze ook doodleuk dat je dan maar contakt op moet nemen met de leverancier die dus ook niets voor je kan doen. ik vind het echt niet normaal en dus weggegooid geld
13-03-06 @ 12:28
Reactie from: Leonoor [Bezoeker]
Ook mijn dochter heeft voor haar verjaardag een digiblast gekregen en ik ben het er helemaal mee eens dat de bijgeleverde spelletjes helemaal niets zijn. Ik heb inmiddels bij Wehkamp 2 Winx cassettes kunnen kopen; de enige cassettes waarop geen levertijd van meer dan 5 weken zit. Inmiddels had ik wel het gevoel dat ik een kat in de zak gekocht heb, dus heb ik contact opgenomen met de leverancier. Door faillisement van de vorige software-ontwikkelaar is er grote vertraging ontstaan in de levering van alles wat met digiblast te maken heeft. Mij is verzekerd dat dat vanaf mei 2006 opgelost is en dat er dan een grote campagne wordt gestart en dat dat alle spelletjes, filmpjes, modules etc. weer ruimschoots verkrijgbaar zijn. Omdat ik graag uit ga van het goede in de mens (nou ja tot op zekere hoogte dat wel !), ga ik er van uit dat deze informatie klopt. Mvrgr, Leonoor
16-03-06 @ 11:06
Reactie from: Ditta [Bezoeker]
Ik heb na overleg met Nikko de digiblast van mijn dochter terug kunnen sturen, binnen een week had ik het aankoopbedrag weer op mijn rekening staan en heb daarvan voor haar een tweedehandse gameboy gekocht met spellen.
Wel heb ik veel hulde voor Nikko die op deze manier toch mensen tevreden kan maken.
Nikko bedankt voor het goede werk.
06-04-06 @ 09:08
Reactie from: mathijs [Bezoeker] · http://slaatnergens op
ik ben 10 keer bij ons in het dorp geweest bij blokker en marskraamer en ze zijden ook dat ze het neit meer leveren.
ik heb hem een jaar en dan heb je het en geven ze niks meer er van.
ik heb er wel wat maar niet veel ik hoef aleen maar een mp3 kaart s dat te veel gevraagt.
ik heb winks,todeli spies.een racs spel.
maar op een mp3 kaart kun je gewoohn alles er op zetten.
en foto kamara hebben ze ook niet voor de digiblast.


hooop dat ze het er weer komt mathijs staal
07-05-06 @ 18:52
Reactie from: mathijs [Bezoeker] · http://slaatnergens op
beste mensen.

kan iemand hier of naar mathijsstaal@hotmail.com stuuuren waar je nog spelletjes of films voor je digiblast kan koopen.


hoopelijk snel antwoort van mathijs staal


ps. spoetgefaal

pps.ik ben 10 jaar

ppps. wat betekend ps. eigelijk humormathijs staal
07-05-06 @ 19:05
Reactie from: mathijs [Bezoeker]
stuurt iemand me is nog een mailtje.
naar: mathijsstaal@hotmail.com
ik vroeg of iemand weet hoe ik aan een mp3 kaart kom.stuuur snel asjeblieft mathijs staal
08-05-06 @ 19:46
Reactie from: piet [Bezoeker]
mijn zoontje had ook digiblast sinds oktober 2005
na lang wachten en veel heen en weer gebeld heb ik hem terug kunnen doen naar nikko en mijn geld weer terug gekregen. zodat mijn zoontje een gameboy kon kopen. Hier speelt hij nu heel veel mee meer als de digiblast.
16-05-06 @ 14:45
Reactie from: piet [Bezoeker]
kijk ook even op de vara site KASSA hier is digiblast in februari op de tv geweest.
16-05-06 @ 14:46
Reactie from: g de vos [Bezoeker]
ook wij kochten een digiblast voor onze kleindochter nou balen hoor ons telnmr is bij alle speelgoedwinkels maar wachten nog steeds sinds oct 2005 dus groetjes oma yvonn
20-05-06 @ 20:32
Reactie from: Iris kuiper [Bezoeker]
Hoi,
Het is nu mei en nog steeds geen spelletjes voor dat rot ding te verkrijgen mijn dochter van 6 heeft de digiblast vanaf oktober en wij zoeken ons een ongeluk naar nieuwe spelletjes ze heeft hem gekregen van mijn ouders en die hebben zelfs al voor een stekkertje betaald in oktober maar in mei nu nog steeds geen stekkertje voor mijn ouders ook niet zo leuk want die wilde dat ding dan ook helemaal uit breiden maar er valt niks uit te breiden..............
20-05-06 @ 20:40
Reactie from: Nubis [Bezoeker] · http://Digiblast oplossing!
Ik heb begin van dit jaar (na 4 beloftes dat er snel spellen en filmpjes zouden komen), de Digiblast opgestuurd naar Nikko (goede service!) en mijn geld terug gestort gekregen.
Ik heb er iets bij gedaan en een Gameboy voor mijn zoon gekocht.
Die extra 20 euro hebben hun geld nu al opgebracht, want de GAmeboy wordt volop gebruikt.

Dus..... mensen... stuur een mail naar nikko (kan via website www.digiblast.nl) en vraag je geld terug. Ik zou de verhalen van het komt dan en dan echt niet meer geloven hoor!
24-05-06 @ 15:40
Reactie from: Nubis [Bezoeker] · http://Digiblast oplossing!
Ik heb begin van dit jaar (na 4 beloftes dat er snel spellen en filmpjes zouden komen), de Digiblast opgestuurd naar Nikko en mijn geld terug gestort gekregen. Complimenten voor Nikko, want dit is echt heel goede service. Ik heb er iets bij gedaan en een Gameboy voor mijn zoon gekocht. Die extra 20 euro hebben hun geld nu al opgebracht, want de GAmeboy wordt volop gebruikt. Dus..... mensen... stuur een mail naar nikko (kan via website www.digiblast.nl) en vraag je geld terug. Ik zou de verhalen van het komt dan en dan echt niet meer geloven hoor!
24-05-06 @ 15:42
Reactie from: mathijs [Bezoeker] · http://mathijs
weet niemand waar je een mp3 kaart haalt
10-06-06 @ 17:25
Reactie from: runner [Lid] E-Mail
hallo ik ben ali en ben nieuw dus kan iemand mij misscien iets uit leggen plz. alvast bedankt gr.ali
30-07-06 @ 14:44
Reactie from: md [Bezoeker]
vandaag voor niks de hele stad doorgeweest op zoek naar een nieuw filmpje. Uiteindelijk gaf de verkoper bij Intertoys duidelijkheid. Het blijkt dat de fabrikant failliet is!!!!!! Zijn we mooi klaar mee met onze Digiblast!!!!!!!! Er schijnt nog te worden gezocht naar een fabrikant die de lijn in produktie wil nemen, maar die is nog niet gevonden....
08-08-06 @ 13:36
Reactie from: LvG [Bezoeker]
Ik heb net op goed geluk een mail naar info@Digiblast.nl gestuurd en heb dezelfde regeling gevraagd als de regeling die bij Nubis is toegepast. Een kopie van die mail heb ik gelijk aan Tros Radar en Vara Kassa! gestuurd. Heb op de site van het laatste programma gelezen dat nu weer in september spelletjes verwacht worden.. Ik ben benieuwd. Overigens is de persoon die de klachtenmailtjes leest tot 4 september op vakantie... we wachten af..

Succes iedereen...
17-08-06 @ 22:34
Reactie from: jonne [Bezoeker]
***--
Leuk artikel om te lezen. Dankjewel
26-05-11 @ 12:17

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 02:01:22, 3614 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juni 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (794,996)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (636,918)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (379,192)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,735)
 • Redacteur gezocht! (151,549)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (151,074)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (148,908)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,638)
 • Langste huwelijk ter wereld (116,486)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,498)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (103,824)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (92,175)
 • More...


Archief


XML Feeds